SİVİLCE VE CİLT LEKELERİ

ddonmezz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
20
8
Merhabalar bu sıraları fazla popüler olan fenjilyan kremi deneyeniniz oldu mu? Lekeleri ve sivilce izlerini geçirdiğini duydum bir kullanıcısından fotoğraf atmıştı ancak başka burda kullanan var mı?

Kremi bilmem ama burda milyon kez yazdığım bir şey var size de yazayım.
Yüzünüzü temiz tutun. Temizleme, tonikleme ve nemlendirmeden oluşan rutini sabah akşam düzenli bir şekilde uygulayın. Yüzünüzde makyaj tutmayın asla makyajla yatmayın. Bunu alışkanlık haline getirip de düzenli uyguladıktan sonra geçmeyen sivilce ya da leke görmedim ben. İnatçı lekeler varsa limon asprin karışımı ya da yoğurt maskesi işe yarar. Kimyasallardan çok medet ummayın.

Haklısın,onları fazlasıyla yapıyorum ama minik şişlikler oluyor dermatoloğa da gitmiştim ama insan hastanelerde boğuşmak istemiyor kendi çözümünü kendi üretme yoluna gidiyor benim gibi biraz :)

ben bu tür sorunlarda doğal ürünler kullanılması taraftarıyım. 5 aydır mecidefendi diye bir markanın doğal ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum. regl zamanlarım dışında yüzümde doğru düzgün sivilce çıkmadığı oluyor. bazende sirke gül suyu karışımı sürüyorum onunda çok faydasını gördüm. bu sirke gül suyu karışımını 5-6 gün düzenli kullnıp bir süre ara veriyorum.

Sivilce izi degil de gunes lekesi var hafif bende de......tritone forte kullandim azaldi ama sIfIrlanmadi...keske bi caresi olsa ..

Benimkilerde hep regldan kaldı şuanda da reglm yine şişlikler oluştu maalesef..

Kullanan bayan öyle fotoğraflar attı ki çok etkili olmuş onda ben çok şaşırdım o yüzden sordum :)

Ay inanmayın söyle seylere yahu. Her cilde her krem iyi gelmez. Yok neymiş, doğal maddelerden elde ediliyormuş, belki cildiniz Alerjik reaksiyon gösterecek, bilmiyorsunuz ki! Doğal da olsa ki tamamen doğal olması imkansız, illa iyi olacak diye bisey yok. Sephora arkadasın dedigi gibi, makyaj yapıyorsanız, en en en önemlisi makyajı iyi temizlemek. Cilt tipinize uygun losyon vs ilede ölü hücreleri temizleyebilirsiniz. Haftada 1-2 kez kil maskeside işe yarayacaktır

Haklısın tabi sivilce şişlikleri rahatsız ediyor beni acı yapıyor.

Ay inanmayın söyle seylere yahu. Her cilde her krem iyi gelmez. Yol neymis, doğal maddelerden elde ediliyormuş, belki cildiniz Alerjik reaksiyon gösterecek, bilmiyorsunuz ki! Doğal da olsa ki tamamen doğal olması imkansız, illa iyi olacak diye bisey yok. Sephora arkadasın dedigi gibi, makyaj yapıyorsanız, en en en önemlisi makyajı iyi temizlemek. Cilt tipinize uygun losyon vs ilede ölü hücreleri temizleyebilirsiniz. Haftada 1-2 kez kil maskeside işe yarayacaktır
ya tabiki kafasına göre kullanmamalı ama benim bu ürünleri aldığım yer lüks bir yerdi ve görevli vardı. yani şikayetlerini söylüyorsun cilt tipine göre veriyor ürünü. yani kullanılan kimyasal ilaçlarda reaksiyon gösterebilir. ben çok kullandım kimyasal, artık bıraktım doğal ürünler kullanıyorum. en azından cildim normal dengesini buldu, eskisinden daha sağlıklı.

ya tabiki kafasına göre kullanmamalı ama benim bu ürünleri aldığım yer lüks bir yerdi ve görevli vardı. yani şikayetlerini söylüyorsun cilt tipine göre veriyor ürünü. yani kullanılan kimyasal ilaçlarda reaksiyon gösterebilir. ben çok kullandım kimyasal, artık bıraktım doğal ürünler kullanıyorum. en azından cildim normal dengesini buldu, eskisinden daha sağlıklı.
Mecidefendi dediğiniz ürün ne için kullanılıyor?

Tabiki tatlım, doğal ürün satan aktarlarda var, özellikle yüz icin kullanılan sabun vs doğal yoldan elde ediliyor, benimde fayda gördüklerim oldu. Ama doğalsa olsa önce acaba alerjisi varmı, hassas bi cildi varmı vs bunları analiz etmeli. Ben mesela evde doğal şeylerden maske Yaptım kac kez, ve cildim kıpkırmızı oldu kac gün yandı. Sonra anladımki benim bazı seylere alerjim var. Cok insan var bazı bitki vs lere alerjisi olan, bunları bilmeden kullanmak dogru olmaz. Bide bu internet üzerinden veya evde satılan seylere hayatta inanmam. Çoğunda petrol ve türevleri mevcut. En iyisi işini Hakkı'yla yapan bi aktara veya uzmana gidip danışmak, senim yaptıgın gibi

Mecidefendi dediğiniz ürün ne için kullanılıyor?
doğal ürünler üreten bir marka. ben badem yağı,çay yağı, makyaj temizlemek için acı badem sütü ve güneş koruyucu yağını kullanıyorum. yani bu markada bulduğumu hiçbir markada bulamadım ben. ki cildim çok hassastır doğal olmasa anında tepki gösterirdi eminim. tabi sizin cildiniz için uygun olur mu bu bitkisel marka bilemem en azından kullanmadan önce bir bilene danışın.

Tabiki tatlım, doğal ürün satan aktarlarda var, özellikle yüz icin kullanılan sabun vs doğal yoldan elde ediliyor, benimde fayda gördüklerim oldu. Ama doğalsa olsa önce acaba alerjisi varmı, hassas bi cildi varmı vs bunları analiz etmeli. Ben mesela evde doğal yollardan maske Yaptım kac kez, ve cildim kıpkırmızı oldu kac gün yandı. Sonra anladımki benim bazı seylere alerjim var. Cok insan var bazı bitki vs lere alerjisi olan, bunları bilmeden kullanmak dogru olmaz. Bide bu internet üzerinden veya evde satılan seylere hayatta inanmam. Çoğunda petrol ve türevleri mevcut. En iyisi işini Hakkı'yla yapan bi aktara veya uzmana gidip danışmak, senim yaptıgın gibi
evet çok haklısınız bu konuda. o evde yapılan maskelerin çok kurbanı oldum azaltır derken çoğaltmıştı. dediğiniz gibi iyice araştırıp kullanmalı :)

evet çok haklısınız bu konuda. o evde yapılan maskelerin çok kurbanı oldum azaltır derken çoğaltmıştı. dediğiniz gibi iyice araştırıp kullanmalı :)
Tabiki, bende bir cahillik peşinde değilim :) ama daha önce gittiğim aktar ben dermatoloğum deyip bi sürü şey satmıştı başka şeylere de faydası olur diye aldım yyüzüme kullanamadım saçım için kullandım dermatoloğa da gittim cildimi soyan ürünler verdi cildim inceldi çok rahatsız oldum bu yüzden soruyorum :)

bende bendee :rolleyes: ama buldum ilacımı artık yüzüme saçma sapan maskeler yapmıyorum kullanıyorum yağlarımı o kadar. umarım şikayeti olan hanımefendide kendisine uygun bir tedavi bulup kurtulur :)
Insallah tatlım. Cildime yaptıgım masrafa deniz manzaralı ev almıstım şimdiye, içim yandı be gece gece :KK14:

X