Lekeler, Çiller sivilce ve lekere artık çözüm var çokkkkk şükür

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

lekeson

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
3
0
Arkadaşlar ben çokkkkk çok çektim bıyık lekesi kapkara sonra yanaklar ve alın:KK43:((yıllarca gezdim doktor doktor. Tam 7 yıl:KK43:( her şeyi denedim bu sitedeki tüm yorumları okudum.lazerler kremler vs vs. O zmn üniversite öğrencisiydim ve şimdi okul bitti 2 yıldır öğretmenim ve bu surecte resmen cilt uzmanı oldum. Neysee uzatmayım. Eger birgün bi çözüm bulursam mutlaka yazacam demiştim. Çünkü bu uğurda resmen 8 milyardan fazla para harcamışımdır:::KK43:(( peelingler ve tüm kremler. Taaaki 1 ay önce. Bi su var sabah akşam yuzune trmizleyin sivilce bitiyo ve leke açılıyor ve akşam bi de kullandığım krem var onu sürün. Bana dua edeceksiniz...ulaşmak isteyen herkesi mutlaka bekliyorum ben okadar çektm...piskolojim bozulmuştu fondotensiz kapıyı bile açamıyordum ama şimdi okula bile fondotensiz gidiyorum...su 60 tl krem 60 tl. Bide suyu kullandığınızda yuzınızden kapkara bi kir çıkacak yani toniktir aynı zamanda. Ben akşamları yuzumu yıkamam sadece o suyla temizleyin yeter.

Netmiş ki isimleri kremin
Yok nimito bu krem sıradan değil tamamen kendi karışım ve sudan oluşuyor.açık ve dürüst olucağım bende tarifi var yaptryrm ama sırrımı veremem.4 ay daha kullanacam çünkü ay parçası gibi olur heralde.zaten suyu ömür boyu tonik olarak kullancam çünkü cilt ışıl ışıl parlıyor bide ne kir çıkıyo ya banyodan sonra bile.Ben çok karışım kremde kullandım ve hep işe yaramadı yani insanlar resmen dolandırıcılık yapyr para kazanmak için. Ben zorlamam kimseyi ama bi kez alan zaten devamını istenecektir. Kuzenim Kızkardeşim ve arkadaşlarım da kullanmaya başladı. Bi de bi ricam olacak almak isteyen bana lekesini çekip yollasın ki ben de işe yararmı ona göre öneririm.işe yapamayacaksa asla haram para yemek istemem

Reklam olduğu doğru çünkü bu ürün işe yarıyor ve o yuzden duyurmak istyrm. Bundan bir yıl önce yine bi karışım kremi satan kadın vardı birçok kişi bilir belki.Ben karışım kremi satyrm kimseyi kandırmak istemem ben çektm sizde çekmeyin demişti ve o bile bizi kandırmıştı çünkü bende almıştım ve işe yaramamıştı. O yuzden ben de artık bı tarz yazıları görünce inanmıyorum ve sizin bu tepkiniz çok normal fakat tekrarlıyorm kimseyi zorlammam sadece işe yarayacagından yüzde yüz eminim bide resim ve iletişim şart çünkü benimde takip etmem gerek. Özellikle su sivilceler düşmanı ve cilt parlıyor. Tonik lere boşuna para vermeyin

Tamam da size nasil guvenecegiz? Yani burada deneyimlerimizi paylaşıyoruz samimi.olarak ve herkes bir.sekilde sonucu goze alip deniyor ama siz ben buldum ticarete dokuyum isi diye gelmissiniz. Neyse ben bilmem adminler sesini cikarmadigina gore.sıkıntı yoktur.

X