Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac gun uygulamak lazim cnm?ya kantaron yağı sür cildin elverişli ise.yada limon sür rengini açsın izlerin..
Kac gun uygulamak lazim cnm?
kantaronu nasıl kullanıyorsun ?kantaronu ben 1 hafta hergün yaptım 1 hafta ara verdim sonra tekrar 1 hafta kullanım vs. vs..
limonu da yogurtla karıstırıp 3 gunde 1 uyguluyorum
kantaronu nasıl kullanıyorsun ?
anladım cnm çok teşekkurlersarı kantaron yağı olarak kullanıyorum.aktarlarda bulabilirsin kolaylikla..yuzumu yikiyordum, kurulayip kulak pamugunun ucuyla hafif hafif sürüyordum
merhaba kızlar
alnımdaki sivilce izleriyle başım dertte yok mu bir çözümü herşeye razıyım ??
Cok tesekkur ederim canim fotograf icin ayrica tesekkur ederim bazen burda soylenenleri bulamiyorum benimde alnimda izler var yaklasik 2 aylik izler onlarda etkili olur insallahgratisten 7 lira civarında bir ücret verip aldığım perfect clear calming spot jel çok iyi geldi bana. her gece sürüyorum sivilceden kalan lekelere ve rengini açtı ki bayadır mevcuttu o lekeler.. kullanalı 2 hafta falan oldu, kullanmaya devam ediyorum daha da açacak gibi.. 7 liralık bir üründen bu kadar verim alacağımı sanmazdım.. bak görselini de ekleyeyim ararken zorlanma:Eki Görüntüle 1551662
Cok tesekkur ederim canim fotograf icin ayrica tesekkur ederim bazen burda soylenenleri bulamiyorum benimde alnimda izler var yaklasik 2 aylik izler onlarda etkili olur insallah
inşallah cnmrica ederim canım, bir dene bakalım umarım sende de etkili olur..