Sivilceli Ciltler sivilceler geçti ya izleri?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
merhaba kızlar
alnımdaki sivilce izleriyle başım dertte yok mu bir çözümü herşeye razıyım ??:KK43:

merhaba kızlar
alnımdaki sivilce izleriyle başım dertte yok mu bir çözümü herşeye razıyım ??:KK43:

gratisten 7 lira civarında bir ücret verip aldığım perfect clear calming spot jel çok iyi geldi bana. her gece sürüyorum sivilceden kalan lekelere ve rengini açtı ki bayadır mevcuttu o lekeler.. kullanalı 2 hafta falan oldu, kullanmaya devam ediyorum daha da açacak gibi.. 7 liralık bir üründen bu kadar verim alacağımı sanmazdım.. bak görselini de ekleyeyim ararken zorlanma: creightons_perfectly_clear_calming_spot_gel_30ml.jpg

gratisten 7 lira civarında bir ücret verip aldığım perfect clear calming spot jel çok iyi geldi bana. her gece sürüyorum sivilceden kalan lekelere ve rengini açtı ki bayadır mevcuttu o lekeler.. kullanalı 2 hafta falan oldu, kullanmaya devam ediyorum daha da açacak gibi.. 7 liralık bir üründen bu kadar verim alacağımı sanmazdım.. bak görselini de ekleyeyim ararken zorlanma:Eki Görüntüle 1551662
Cok tesekkur ederim canim :KK73:fotograf icin ayrica tesekkur ederim bazen burda soylenenleri bulamiyorum :KK73:benimde alnimda izler var yaklasik 2 aylik izler onlarda etkili olur insallah :KK17:

X