Sivilceli Ciltler SİVİLCELERE AÇTIĞIN SAVAŞI SONSUZA DEK KAZAN❗❗❗(roacuttane gercekleri!!!!)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Pozitifyus

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
189
83
25
Bu konuyu moralinizi çok ama çok bozan özguveninizi belki yerle bir eden sivilceler yüzünden belki son kez üzülerek okuyucaksiniz. SİZLERE KESİN ÇÖZÜMÜ GARANTİ EDİYORUM 🌸 Sadece tavsiye olarak birilerine faydam dokunur amacıyla yazıyorum. Öncelikle söylemek istiyorumki roacuttane BİZE EMPOZE EDİLDİĞİ KADAR TEHLİKELİ BİR İLAC DEĞİL. Lütfen sonuna kadar okuyun. Önyargılı davranıp roacuttane kanser yapıyormuş öldürüyormus hurafelerine inanlar varsa lütfen okumayı hemen bıraksın.

❗ Biliyorsunuz doktor kontrolünde kullanılan bu ilaç vücudumuza zaten aldığımız A vitamini türevi bir ilac ve kullandığınız süre zarfında doktorlar size zaten gerekli tüm testleri yapıp herseyinizi kontrol ediyorlar fazla kullanmadığınız sürece değerler asla yükselmiyor yani size bir zarar vermiyor. Kaldı ki vücut zaten kendini yenileyen bir organ

Bazılarımızın yıllardır aşamadıgı sivilce problemi oluyor malesef gece gündüz ağladığımı bilirim ergenlikte. Sürekli soranlarmı, türlü çeşit öneride bulunanlarmı dersiniz sizi çok iyi anlıyorum. Küçükken bircok krem kullandım hicbiri biraz gecirmek disinda işe yaramadı. Roaccutane a başladım ve 6 ay kullandım 1 sene sonra cildim eskisi gibiydi. Tekrar doktora gittim ve roac başladım bıraktığımda 1 yıl sonra tekrar. Çünkü vucuttan tamamen atılıyor ve başa dönüyorsunuz. Bazılarında böyle olmuyor tertemiz bir ciltle çıkıyorsunuz ve sivilceleriniz geri gelmiyor.

Fazla uzatmadan sadede geliyorum. Benim malesef tekrar ettiği ve kendimj cok ama çok kötü hissettiğim için micro doz denilen bir tedaviye geçtim. Roaccutane tedavisi bittikten sonra haftada 1 kez 20mg. Yani roacuttane'a tedavi sonunda daha düşük dozlarda devam etmeniz demek. İŞE YARAMAYACAĞI HİCBİR DURUM YOK ❗ insan vücudu bu çünkü böyle etkili bir tedaviye mutlaka cevap verir, micro doz ile kalıcı oluyor şuan Cildimde siyah nokta bile çıkmıyor pırıl pırıl. Bazen çok kurulduğunu hissetsem 1 ay bırakıyorum, sonra devam ediyorum ama cildimde bir sivilce bile çıkmıyor ( maşallah ) umarım birilerine faydam dokunur. Sivilce sorununuzu bu sayede çözersiniz. Ne kadar sıkıntılı bir durum olduğunu çok iyi biliyorum sadece sizlerle paylasmak bir tavsiye vermek istedim. Doktorunuza bunu mutlaka danışın. Kontrollerinizi her ay yaptırın. kendinizi artık kötü hissetmeyin, herseyin bir caresi var. not: HAMİLEYKEN VE HAMİLE KALMADAN ÖNCE TAMAMEN BIRAKMANIZ GEREKİYOR!!!
 
Son düzenleme:
bende roaccutanne kullanip tekrar sivilcelerle karsilasanlardanim😞 micro doz ilk defa duydum hemen arastiyorum tesekkur ederim 🥰
Pek bilinen birsey değil, doktorların bile çoğu bilmiyor ben doktor doktor gezdiğim için denk geldi bilen birisi şükürler olsun sizlerede aktarayım dedim. Hepimizin pırıl pırıl ciltleri olur inşallah 😍❤️❤️
 
Bu dediğiniz ilaç ağrı kesici değil kafamıza göre yazdırılabilir olsun tavsiye şeklinde yazmışsınız ama yanlış yönlendirme ve basit gördüğünüz ilaç kırmızı reçete derecesinde bir ilaçtır. Son raddeye gelen sivilceler de doktor son çare yazar yani siz doktorun kapısında da yatsanız ciddi sivilce sorununuz yoksa asla yazmaz bunu evet kesin çözüm bende tedavisini oldum 7 ay ama emin olun çıkardığım sivilceler normal bir insanın yaşadığı cinsten değildi ve tam olarak o ilaca uygundu mg dahi doktor beliriyor ve değerleriniz yükselmez demişsiniz ama her ay kan tahlili yapılıp ona göre doktor mg yükseltip alcaltir ve ciddi anlamda karaciğer enzimlerini tavan yaptıran beslenme ile orantılı olarak kolestirolu yükselten bir haptır. Çok büyük yan etkileri oluyor ama bu kişiden kişiye tabi ki değişkenlik gösterir ama çoğunluğun ciddi anlamda yan etki yaşadığı bir ilacı burda çok kolay ulaşılabilir sekilde lanse etmek biraz yanıltıcı olmuş basit bir tedavi değil çünkü.
 
Sivilce problemi olan herkes şuan çok kolay bir sekilde yazdırabilir, insanları roacuttane'dan simdiye kadar hep korkuttular ama gerçekler öyle değil yurt dışında ve ülkemizde en çok kullanilan ilaclardan birisi. Ve zaten doktora yazdırmaklari gerektiğini söyledim, kontrol altında kullanılması gerektiginide. Bu arada muadilleri şuan recetesiz verilebiliyor. Lütfen siz insanları yanlış yönlendirmeyin buna ihtiyacı olan insanlar var.
 
Sivilce problemi olan herkes şuan çok kolay bir sekilde yazdırabilir, insanları roacuttane'dan simdiye kadar hep korkuttular ama gerçekler öyle değil yurt dışında ve ülkemizde en çok kullanilan ilaclardan birisi. Ve zaten doktora yazdırmaklari gerektiğini söyledim, kontrol altında kullanılması gerektiginide. Bu arada muadilleri şuan recetesiz verilebiliyor. Lütfen siz insanları yanlış yönlendirmeyin buna ihtiyacı olan insanlar var.
Siz hangi doktora gittiniz? İlaç tedavisi sonrası leke tedavisi gördünüz mü
 
2009 yılında 21 yaşımdayken kullandım ben bu hapı. Her ay kontrole gider kan verirdim. Asla hamile kalma ihtimalin olmasın demişti doktor. Dudaklarımı kuruttu, yüzümün derisi attı. Çok şükür başka bi yan etkisini görmedim ben. 6 ay sonunda çok şükür kurtuldum sivilcelerden, ve pürüzsüz bir cilde sahip oldum. Bir daha da sivilce nedir bilmedim yaşım 34e geliyor. Ki ben yüzüme nemlendirici krem dışında hiç bir şey sürmedim ömrü hayatımda. Ne bir bakım, ne bir maske, ne farklı farklı özelliklere sahip kremler losyonlar hiçbişey sürmedim. (Üşengeçlikten😬) Çok şükür cildim tertemiz oldu roaccutandan sonra, artık genlerle de alakası var mı onu bilemicem.
 
Evet canım kişiden kişiye değişiyor kesinlikle. Ama biliyorumki pko hormonel nedenler cildin aşırı yağlı olması gibi pekk cok neden etkiliyor ve tekrar eden çok insan var siz şanslı guruptasiniz 🌷
 
X