Sivilceli Ciltler Sivilceye Kantaron Yağı ve Pudra

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

winchester4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
42
4
29
pudra nın ve kantaronun siivilceye iyi geldiğini duydum ozaman ikisini karıştırırsak güzel bir maske ortaya çıkarmı :KK70:

pudra nın ve kantaronun siivilceye iyi geldiğini duydum ozaman ikisini karıştırırsak güzel bir maske ortaya çıkarmı :KK70:
kanteron yağını yüzüme sürmek gibi bir hata yaptım bence sakın deneme yani sivilce lekelerim geçsin diye tüm yüzüme 3 gece üst üste sürüp yattım ve yüzüm tam bir yağ topuna dönüştü siyah nokta doldu alnım ve burnum tam 8 aydır yaptığım bu hatayı telafi etmeye çalışıyorum :KK43: parlak bir alın inanki fena :KK43:

canım bende kantaron yağı kullanıyodum sivilce izleri için ama bende daha çok sivilce çıkardı izleri hafifletti.Sen haziranda yazmışsın kullandın mı işe yaradı mı sende

canım bende kantaron yağı kullanıyodum sivilce izleri için ama bende daha çok sivilce çıkardı izleri hafifletti.Sen haziranda yazmışsın kullandın mı işe yaradı mı sende
yok canım bendede çıkardı ama bu ara çörekotu yağı hem sürüyüorum hem içiyorum çok işe yaradı ayrıca imex kullanıyrum

X