Saç Rengi ve Saç Boyama siyah mı yoksa koyu kahve mi?

ssedoss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
33
2
kızlar merhaba
saçlarım su an çikolata kahve renginde.ama eşim ısrarla siyah yap diyor ama siyahtan dönüş zor olduğu için korkuyorum açıkçası.birde siyah boya akınca saçlar kirli bir renk oluyor.ben parlak canlı bir siyah yada koyu kahve istiyorum.önerilerinizi bekliyorum hangi boyayı kullansam acaba?

Yıllardır siyah kullanırım çok severim. Ama akinca hiç kirli bir renk olmadı. 3 boya markam var siyahta sevdiğim. Loreal,syoss ve şimdi amonyaksiz olan olia yi kullanıyorum emzirdigim için. En güzeli hangisi derseniz Loreal.

Siyah köpük boyaya ne dersiniz? Normal boyalara oranla çok daha çabuk akıyor hem

Yıllardır siyah kullanırım çok severim. Ama akinca hiç kirli bir renk olmadı. 3 boya markam var siyahta sevdiğim. Loreal,syoss ve şimdi amonyaksiz olan olia yi kullanıyorum emzirdigim için. En güzeli hangisi derseniz Loreal.

lorealda hangi numarayı ve hangi boya çeşidini kullanıyorsun peki?

benim buğday bir ten rengim var üstelik soluk görünüyorum.koleston 4 numaraya doğal bir siyah diye yazmışlardı forumda.arada kaldım şimdi bende.koleston kullandınız mı hiç?saçı biraz sertleştiriyor diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemedim hiç kullanmadığım için.

Benimde saclarim orta karamel ama dogal rengine dönmek istiyorum. Kahvemi kestanemi ne renge boyacagm hakknda kararsz kaldm ana saçım yumuşak bir siyahı var hangi marka boyayi alsam kaç numara alsam sasrdm kaldm

benim buğday bir ten rengim var üstelik soluk görünüyorum.koleston 4 numaraya doğal bir siyah diye yazmışlardı forumda.arada kaldım şimdi bende.koleston kullandınız mı hiç?saçı biraz sertleştiriyor diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemedim hiç kullanmadığım için.
Koleston benim saçimi resmen parça parça kopardı sem sert yaptı. Asla kullanmıyorum. Sevmediğim bir boya.denedigim tüm renkleri saçimi mahvetti.ben beyaz tenliyim 1 numara kullanıyorum tüm boyalarimda.bugday tenli bir arkadaşım var oda 1 numara kullanıyordu yakışıyordu. Fakat bu saydığım markalar dışındaki boyalar bana siyahta güzel gelmiyor,peruk gibi yapay geliyor. Fakat bu 3 marka çok iyi bence. Birde ben sarı kızıl kahve ve diger tüm renkleri kullanmis sonra hep dayanamayıp siyaha dönmüş biriyim.siyah aşığıyim. Doğal rengim açık kumral,fakat herkes doğal saçım zannediyor.yani okadar doğal duruyor.lorealin koyu kestane rengi olan 3 numarada siyah oluyor oda çok güzel. Daha yumuşak siyah.

koyu kestaneye boyasan saçın siyah olur zaten :KK66: hemde öyle kömür gibi çirkin bir siyah olmaz bide koyu dore sarı vardı bi ara şimdi varmı bilmiyorum saçın çok güzel parlıyor :KK66:

loreal köpük boyalardaki saf koyu kestane ve saf kahve çok güzel boyalar senin saçının üstüne zaten bunlar siyah olur :KK66:

kızlar merhaba
saçlarım su an çikolata kahve renginde.ama eşim ısrarla siyah yap diyor ama siyahtan dönüş zor olduğu için korkuyorum açıkçası.birde siyah boya akınca saçlar kirli bir renk oluyor.ben parlak canlı bir siyah yada koyu kahve istiyorum.önerilerinizi bekliyorum hangi boyayı kullansam acaba?

benim saçlarım şuan koleston köpük boya 3.0 koyu kahve bildiğin siyah gibi duruyor ama güneşte kahve yansımaları görebilirsin azcık . 3 sene önce siyah kullanıyordum gerçekten simsiyah oluyordu. sonra sarıya döndüm ardından koyu kahve . köpük boyalarda diplerim daha açık oluyor normal boyalarda hepsi aynı ton oluyor köpük boyalar beyaz kapatma konusunda çok iyi değil bilgin olsun.

Bugday tenliyim koleston 4 ile boyamıştım hiç memnun kalmadın üç gün sonra saçımı dayanamayıp değiştirmiştim sonuç kömür karası

Dün garnier 5.52 kaşmir kahve ve 5.0 açık parlak kahve aldım. bakalım kurtulamıyorum şu kahveden :)

Dün garnier 5.52 kaşmir kahve ve 5.0 açık parlak kahve aldım. bakalım kurtulamıyorum şu kahveden :)

yukarda söylediğim renklere boyadım saçımı güya parlak olacaktı ama mat oldu bakalım 1 kaç yıkama sonrasında durum ne olacak.

bir kaç yıkamadan sonra pırıl pırıl oldu saçlarım. garnierden memnun kaldım.çok canlı renkleri ve saçımı loreal ve palette gibi dökmedi boyarken kokusu da rahatsız edici değil.

bir kaç yıkamadan sonra pırıl pırıl oldu saçlarım. garnierden memnun kaldım.çok canlı renkleri ve saçımı loreal ve palette gibi dökmedi boyarken kokusu da rahatsız edici değil.
canım ben kaç yıldır saçlarımı boyatıyorum öyle çok işlem falan görmedi ama nasıl dökülmeye başladı ve cansızlaşıp matlaştı bu yıl ilk defa kına kullandım siyah kına kahve rangiyle karıştırdım saçlarım o kadar parlak ve sağlıklı oldu ki ne dökülme ne bişey sende kahverengi kınaya boyayıp besleyebilirsin

X