Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende cok rahatsizim t bolgemdeki acik gozenekler icinde birikmis noktalardan yumurta akı ve pecete yardimiyla (ya da hazir bantlar ile) 10 gunde bir temizleyip soda ile yıkıyorum gozenekler kuculdu ama siyah noktalarda azalma yok tekrarli yapmak gerekiyorMerhaba kızlar;
Eskiden fazla olmayan siyah noktalarım cilt bakımına gittikten sonra arttı. Evde yapabileceğim neler olabilir ??? Krem,peeling vss kesin çözüm sunabilecek varmı??
Teşekkürler
canım ben bal ve şekerle peeling Yaptım biraz azaldı sanki yumurta akı nasıl okuyor hiç duymadımMerhaba bende cok rahatsizim t bolgemdeki acik gozenekler icinde birikmis noktalardan yumurta akı ve pecete yardimiyla (ya da hazir bantlar ile) 10 gunde bir temizleyip soda ile yıkıyorum gozenekler kuculdu ama siyah noktalarda azalma yok tekrarli yapmak gerekiyor
Yumurta akını sürüp havlu kagitla kapatiyorum ustune tekrar geciyorum 20 dakika bekleyip agda gibi cekiyorum kara noktalar yerinden cikiyor tabi ama 3 gun sonra yeniden olusuyorlar ustelik daha buyuk olduklarini dusunuyorum , şeker surati ciziyor diyorlar ne deneyecegimi sasirdimcanım ben bal ve şekerle peeling Yaptım biraz azaldı sanki yumurta akı nasıl okuyor hiç duymadım
Tam olarak nasil kullandigini anlatir misinSadece burun çevrene yapacaksın ama benim çizmedi
esmer şeker ve Balı bir kapta karıştırıp peeling yapıyorum fazla bastırmadanTam olarak nasil kullandigini anlatir misin
Günes altinda o kadar kotu duruyor ki noktalar gitse gozeneklerimi kapatamiyorum resmen eziyetbende aynı sorunla basa cıkamıyorum
kılıcım kremadan soğudumGözenekler için pek yapılabilecek bir şey yok ama siyah noktaları temizlemek için çeşitli yollar var.
Size tavsiyem,
Eczanede satılan ipek bant denilen bir flaster vardır. Rulo şeklinde. Ondan alın bir tane, akşam yatmadan önce parça parça kesip tüm burnunuzu onunla kaplayın . Sabah uyandığınızda dikkatlice bantı çıkartıp, kağıt mutfak havlusunu parmaklarınıza dolayıp narince sıkın noktaları. O kadar yumuşamış oluyorlarki cilt hiç hasar almadan siyah noktalar krema gibi dışarı çıkıyor kolayca. Sonrasında klasik bir peeling yapıp tonikleyin ve pırıl pırıl parlayan burnunuza bakıp sevinin
Ahahaha anlatabilmemin başka yolu yoktu meleğimkılıcım kremadan soğudum
ama güzel yöntem deneyeceğim
Ahahaha anlatabilmemin başka yolu yoktu meleğim
Yalnız ipek bant olsun beyaz, sakın turuncumsu olanları kullanmayın.
evet güzel tabir tam cuk diye oturduki
daha da iğrenci bence mayoneze de benziyor öyyykk
ipek bant
su demi
Yontemi bende deneyecegim sanirim :) nasil bir cildin Tipin var?Gözenekler için pek yapılabilecek bir şey yok ama siyah noktaları temizlemek için çeşitli yollar var.
Size tavsiyem,
Eczanede satılan ipek bant denilen bir flaster vardır. Rulo şeklinde. Ondan alın bir tane, akşam yatmadan önce parça parça kesip tüm burnunuzu onunla kaplayın . Sabah uyandığınızda dikkatlice bantı çıkartıp, kağıt mutfak havlusunu parmaklarınıza dolayıp narince sıkın noktaları. O kadar yumuşamış oluyorlarki cilt hiç hasar almadan siyah noktalar krema gibi dışarı çıkıyor kolayca. Sonrasında klasik bir peeling yapıp tonikleyin ve pırıl pırıl parlayan burnunuza bakıp sevinin