Lekeler, Çiller Siyah nokta illeti !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Guess123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
189
80
Merhaba kızlar;
Eskiden fazla olmayan siyah noktalarım cilt bakımına gittikten sonra arttı. Evde yapabileceğim neler olabilir ??? Krem,peeling vss kesin çözüm sunabilecek varmı??
Teşekkürler

Merhaba bende cok rahatsizim t bolgemdeki acik gozenekler icinde birikmis noktalardan yumurta akı ve pecete yardimiyla (ya da hazir bantlar ile) 10 gunde bir temizleyip soda ile yıkıyorum gozenekler kuculdu ama siyah noktalarda azalma yok tekrarli yapmak gerekiyor :KK43:

Merhaba kızlar;
Eskiden fazla olmayan siyah noktalarım cilt bakımına gittikten sonra arttı. Evde yapabileceğim neler olabilir ??? Krem,peeling vss kesin çözüm sunabilecek varmı??
Teşekkürler
Merhaba bende cok rahatsizim t bolgemdeki acik gozenekler icinde birikmis noktalardan yumurta akı ve pecete yardimiyla (ya da hazir bantlar ile) 10 gunde bir temizleyip soda ile yıkıyorum gozenekler kuculdu ama siyah noktalarda azalma yok tekrarli yapmak gerekiyor :KK43:

canım ben bal ve şekerle peeling Yaptım biraz azaldı sanki yumurta akı nasıl okuyor hiç duymadım

canım ben bal ve şekerle peeling Yaptım biraz azaldı sanki yumurta akı nasıl okuyor hiç duymadım
Yumurta akını sürüp havlu kagitla kapatiyorum ustune tekrar geciyorum 20 dakika bekleyip agda gibi cekiyorum kara noktalar yerinden cikiyor tabi ama 3 gun sonra yeniden olusuyorlar ustelik daha buyuk olduklarini dusunuyorum , şeker surati ciziyor diyorlar ne deneyecegimi sasirdim :KK43:

Gözenekler için pek yapılabilecek bir şey yok ama siyah noktaları temizlemek için çeşitli yollar var.

Size tavsiyem,

Eczanede satılan ipek bant denilen bir flaster vardır. Rulo şeklinde. Ondan alın bir tane, akşam yatmadan önce parça parça kesip tüm burnunuzu onunla kaplayın . Sabah uyandığınızda dikkatlice bantı çıkartıp, kağıt mutfak havlusunu parmaklarınıza dolayıp narince sıkın noktaları. O kadar yumuşamış oluyorlarki cilt hiç hasar almadan siyah noktalar krema gibi dışarı çıkıyor kolayca. Sonrasında klasik bir peeling yapıp tonikleyin ve pırıl pırıl parlayan burnunuza bakıp sevinin :KK70:

Gözenekler için pek yapılabilecek bir şey yok ama siyah noktaları temizlemek için çeşitli yollar var.

Size tavsiyem,

Eczanede satılan ipek bant denilen bir flaster vardır. Rulo şeklinde. Ondan alın bir tane, akşam yatmadan önce parça parça kesip tüm burnunuzu onunla kaplayın . Sabah uyandığınızda dikkatlice bantı çıkartıp, kağıt mutfak havlusunu parmaklarınıza dolayıp narince sıkın noktaları. O kadar yumuşamış oluyorlarki cilt hiç hasar almadan siyah noktalar krema gibi dışarı çıkıyor kolayca. Sonrasında klasik bir peeling yapıp tonikleyin ve pırıl pırıl parlayan burnunuza bakıp sevinin :KK70:
kılıcım kremadan soğudum
ama güzel yöntem deneyeceğim:KK36:

Ahahaha anlatabilmemin başka yolu yoktu meleğim :KK70:

Yalnız ipek bant olsun beyaz, sakın turuncumsu olanları kullanmayın.

evet güzel tabir tam cuk diye oturduki :KK70:
daha da iğrenci bence mayoneze de benziyor öyyykk
ipek bant
su demi
17_5727_552x368.jpg

Size tavsiyem,

Yontemi bende deneyecegim sanirim :) nasil bir cildin Tipin var?

Arkadaslar benim asil derdim uzun zamandir aradigim rutin bi bakim duzenli kullandigim belli seyler olsun istiyorum ama oturtamiyorum kara noktalarim icin ugrasirken cildimi kurutuyorum aknelerle ugrasirken yaglandiriyorum artik her soyleneni denemekten cildim mahvoldu duzenli olarak yapip memnun kaldiginiz bakimlar var mi , evet budur diyebileceginiz ?? Benim tam olarak buna ihtiyacim var :KK43: karma bi cildim var t bolgesi ve cenemde siyah nokta problemim ve gozeneklerim acık :KK43:(

X