Saç Rengi ve Saç Boyama SİYAH SAÇIN ÜZERİNE BAŞKA BİR RENK DENEYENLER?

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
Arkadaşlar siyah boyalı saçın üzerine, başka bir renk deneyenler varmı? içinizde,ben şu renge boyamıştım şöyle bir renk olmuştu diyeceğiniz?Açıcı kullanmadan renk kırma ve başka bir renk elde etmek mümkünmü bazı boya kutularının,renk sonucu tablosunda koyu kestaneden, başka renkler azda olsa tutuyor.siyah boyalı saçtada tutma ihtimali nedir sizce?

Siyah boyalı saçın tabiriyle kömür karası saçın üzerine boya tutmaz.. Dipler tutar uçları siyah kalır.. Baya bi akması lazım siya boyalı saçın üzerinden rahat 1 sene geçmesi lazım ki farklı renkler tutsun :110:

Kendi orjinal saç rengine kadar c vitamini ile akıt canım açıcı istemiyorsan. Sonra da boyarsın istediğin renge. Başka türlü o saç farklı bi renk tutmaz. Ben zamanında c vitamini işini bilmiyordum da siyah saçımı iki kez açıcıyla sarılı turunculu hallere sokup kumral boyatmıştım.

benim saçlarım bi kaç yıl önce lorealin köpük boyasının siyahıydı onla boyuyordum hep sonra saçıma düzenli papatya suyu sürdükçe kahve-kızıl bi renge dönmüştü yani papatya siyah boyalı saçımı açmıştı az da olsa

akasyapapatya, siyah boyalı saça hiçbir boya tutmuyor malesef. Yeni denedim ve saç uçlarım siyah kahve alacalı oldu. 1.5 Yıl önce saçlarımı orjinal rengi olan siyaha boyadım ve o zamandan beri hiç boya sürmemiştim. Loreal Excellence ıntense markası siyah üzerinde de etkili yazıyordu o Yüzden onu tercih ettim. Kendi rengini tam kutunun Üzerindeki renk yaptı. Süper oldu ama uçlar siyahlı alacalı oldu. Böyle olacağını bilseydim önce boya akıtma yöntemlerini denerdim. Onun için boyayı akıtmadan boyamanı hiç tavsiye etmem. Bende uçlarını beyaz sabun ve c vitamini ile akıtıp sonra tekrar boyamayı düşünüyorum. Umarım kötü bir sonuç elde etmem. Bana da önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

akasyapapatya, siyah boyalı saça hiçbir boya tutmuyor malesef. Yeni denedim ve saç uçlarım siyah kahve alacalı oldu. 1.5 Yıl önce saçlarımı orjinal rengi olan siyaha boyadım ve o zamandan beri hiç boya sürmemiştim. Loreal Excellence ıntense markası siyah üzerinde de etkili yazıyordu o Yüzden onu tercih ettim. Kendi rengini tam kutunun Üzerindeki renk yaptı. Süper oldu ama uçlar siyahlı alacalı oldu. Böyle olacağını bilseydim önce boya akıtma yöntemlerini denerdim. Onun için boyayı akıtmadan boyamanı hiç tavsiye etmem. Bende uçlarını beyaz sabun ve c vitamini ile akıtıp sonra tekrar boyamayı düşünüyorum. Umarım kötü bir sonuç elde etmem. Bana da önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
Canım yeni konu açtım bakabilirsin sayfanın 1 ci sayfada SİYAH SAÇA VEDA ETTİM NASILMI? başlığım:KK69:

X