Siz Bu Durumda Ne Yapardınız?

Deinos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
61
2
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar :)

Ben sanaldan 2 3 sene önce biriyle tanışmıştım şuan o kişiyle sevgili olduk fakat başka illerdeyiz ve yakın bi zamanda onun üniversitesi başlayacak. Okuduğu Üniversite için geçen seneden beri bi erkek arkadaşıyla birlikte ev tutmuşlar ve orda kalıyorlar. Fakat tek sorun o ev arkadaşının kız arkadaşı ( sevgilisi ) olması. Sürekli sevgilisi olduğu için benim erkek arkadaşımın olduğu eve geliyor ve onlara yemek vs. şeyler yapıyor, bazende onlarda kalıyomuş . Bu durum beni rahatsız ediyo. Acaba benim dururumda olsanız sizler ne yapardınız :18:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Malum, yeni nesil evlenmeden evcilik oynayıp bütün yaşanmışlıkları tüketmeye çok hevesli.
Artık o kadar kanıksamışız ki bu durumu, şaşıramıyoruz bile.
O sebeple sizin vereceğiniz tepki de sevgilinizin arkadaşının kız arkadaşı tarafından farklı algılanabilir.
Her ne kadar bu durumu onaylamasam da sevgilinizi yetrince tanıyorsanız, güveniyorsanız bunun aranızda sorun yaratmasına izin vermeyin derim.
Tabiki konuşun, rahatsızlığınızı dile getirin ki o da tavrını buna göre takınsın.
Ancak sorunun asıl kaynağı sevgiliniz olmadığı için radikal bir çözüm de beklemeyin derim.:ssz:

Biraz empati yapsan örneğin sen sevgilinle aynı yerde olsan üniverstede okusan eminim gidip yemek falan yaparsın üniverste hayatı böyledir sevgilin olmasada arkadaşlarına gidersin oturursun oyun oynarsın yemek yaparsın bunlara alışman lazım bunu önüne geçemezsin

Merhaba,
Malum, yeni nesil evlenmeden evcilik oynayıp bütün yaşanmışlıkları tüketmeye çok hevesli.
Artık o kadar kanıksamışız ki bu durumu, şaşıramıyoruz bile.
O sebeple sizin vereceğiniz tepki de sevgilinizin arkadaşının kız arkadaşı tarafından farklı algılanabilir.
Her ne kadar bu durumu onaylamasam da sevgilinizi yetrince tanıyorsanız, güveniyorsanız bunun aranızda sorun yaratmasına izin vermeyin derim.
Tabiki konuşun, rahatsızlığınızı dile getirin ki o da tavrını buna göre takınsın.
Ancak sorunun asıl kaynağı sevgiliniz olmadığı için radikal bir çözüm de beklemeyin derim.:ssz:

aynen öylee... güveniyorum tabi ama belli bi süre sonra insanın kafasınada ''ama'' takılmıyo değil :( yani herşey olabilir sonuçta gerçi benim sevgilim rahatsız olduğu için kız 3 gün geliyomuş ama genede kıskançlık olmuyo değil onların yemeğini yapması vs... :44:

Biraz empati yapsan örneğin sen sevgilinle aynı yerde olsan üniverstede okusan eminim gidip yemek falan yaparsın üniverste hayatı böyledir sevgilin olmasada arkadaşlarına gidersin oturursun oyun oynarsın yemek yaparsın bunlara alışman lazım bunu önüne geçemezsin

Empati yapıyorum ama genede insan kıskanıyo sonuçta benim sevgilime başka bir kız yemek yapıyo :( ama napalım katlanıcaz

İyi de o başka kız dediğin herhangi bir arkadaşı değil ki sevgilinin.
Aksine onun ev arkadaşının sevgilisi oluyor. Yan gözle bakmazlar birbirlerine, hiç sanmıyorum.
Yanlış düşünüyorsun.
Seni aldatacağı, terk edeceği varsa zaten yapar bunu.
Boşuna kendine dert etme bu durumu.

Son düzenleme:
Çok zor bir durum.:25:

Yani haklısın tepkinde.

Ama iş erkek arkadaşında biter.

O sağlamsa bir şeycik olmaz.

Yok değilse,istersen önünde kale ol;yine olmaz.:34:

İyi de o başka kız dediğin herhangi bir arkadaşı değil ki sevgilinin.
Aksine onun ev arkadaşının sevgilisi oluyor. Yan gözle bakmazlar birbirlerine, hiç sanmıyorum.
Yanlış düşünüyorsun.
Seni aldatacağı, terk edeceği varsa zaten yapar bunu.
Boşuna kendine dert etme bu durumu.

Umarım dediğin gibi olur canım bu devirde erkeklere pek güven olmuyor... :50:

Dert etmemeye çalışıcam sırf sevgilisi var diye...

Çok zor bir durum.:25:

Yani haklısın tepkinde.

Ama iş erkek arkadaşında biter.

O sağlamsa bir şeycik olmaz.

Yok değilse,istersen önünde kale ol;yine olmaz.:34:

Hemde çoook zor :(

Aynen öyle.. İş onda bitiyorr canım aslında o yan gözle bakmıyo da... aynı evde vakit geçirmeleri sonuçta insanın aklına kötü kötü şeyler geliyo.. Umarım düşündüğüm şeyler olmaz güvenim boşa çıkarılmaz

Umarım dediğin gibi olur canım bu devirde erkeklere pek güven olmuyor... :50:

Dert etmemeye çalışıcam sırf sevgilisi var diye...

Bu devirde kimseye güven olmuyor da güven duymadan, her an şüphe ile yaşarsak olmaz ki.
O yüzden içini ferah tut ve biraz teslimiyetçi ol. Dediğim gibi zaten seni üzecekse her şekilde yapar bunu.
Eğer yapmayacaksa da yapmaz.
Senin bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok yani.
İyi şeyler düşün. İlişkinin tadını çıkar. ömür geçmez böyle endişe ile.

Bu devirde kimseye güven olmuyor da güven duymadan, her an şüphe ile yaşarsak olmaz ki.
O yüzden içini ferah tut ve biraz teslimiyetçi ol. Dediğim gibi zaten seni üzecekse her şekilde yapar bunu.
Eğer yapmayacaksa da yapmaz.
Senin bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok yani.
İyi şeyler düşün. İlişkinin tadını çıkar. ömür geçmez böyle endişe ile.

Canım benim o kadar doğru konuştun ki çok teşekkür ederim ya çok doğru söyledin içim biraz rahatladı sen böyle konuşunca :16:

Back
X