siz gönderir miydiniz

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
36
Kızlar eşim iş arkadaşının düğününe gidiyor 12 saatlik yola beni de götür diyorum ordanda tatile giderz iş arkadaşlarımla erkek hepsi bi araba gitcez benim arabamda bozuk diyor canım çok sıkkın siz olsanız naparsınız gitmesini hiç istemiyorum bensiz

Bilmiyorum ama iş arkadaşı dediniz, muhtemelen iş yerinden erkekler anlaşıp gidiyorlardır birlikte 12 saatlik yola. Ben eşimi de getireyim dememiştir bu sebeple. Yani bence olabilir ama oradan erkek erkeğe tatile gitmeleri tuhaf geldi bana..

Söyledim otobüsle gidelim diye yok diyor ben gidicem senin ne işin var diyor ya hani iş arkadaşı için bende on iki saat yol çekmek istemiyorum ama bensiz gitmesin diye gitmek istiyorum

Bilmiyorum ama iş arkadaşı dediniz, muhtemelen iş yerinden erkekler anlaşıp gidiyorlardır birlikte 12 saatlik yola. Ben eşimi de getireyim dememiştir bu sebeple. Yani bence olabilir ama oradan erkek erkeğe tatile gitmeleri tuhaf geldi bana..

evet aynen öyle ama ordan tatile gitmiycekler biz tatile gideriz dedim eşime ama çok canım sıkılıyor bensiz gitmesi normal mi

dugun olabilir bi ihtimal.... amaaaa evli bir erkegin erkek arkadaslariyla tatilre gitmesi nedir yaaa???aklim mantigim almaz. dugunden sonra atlasin bi ucak otobus neyse donsun evine.

Bence sorun etmeyin bunu gitsin tabi. Evlenen kişiyi tanıyor musunuz? Hani planınız zaten oradan tatile gitmek olsa da sizi ekse anlarım da öyle bir plan yokmuş siz istemişsiniz. Belki düğün sahibi öyle rica etmiştir. Pahalı bir yerdir, Sayı sıkıntısı vardır. Malum bir tabak 60-70 eurodan açılıyor.

Bence sorun etmeyin bunu gitsin tabi. Evlenen kişiyi tanıyor musunuz? Hani planınız zaten oradan tatile gitmek olsa da sizi ekse anlarım da öyle bir plan yokmuş siz istemişsiniz. Belki düğün sahibi öyle rica etmiştir. Pahalı bir yerdir, Sayı sıkıntısı vardır. Malum bir tabak 60-70 eurodan açılıyor.

Düğün sahibinin istememesinden değil erkekler kararlaştırmış gidiyolar dolayısıyla bende gitmek istiyorum uzak sonuçta yanında olmak istiyorum

Düğün sahibini tanıyor musunuz? Gerçekten öyle bir düğün var mı, ondan emin misiniz? İç karartmak istemiyorum ama bu olay bir kaç erkek arasında kurgulanmış bir senaryo olabilir mi?

Yine de gönderecekseniz, mutlaka düğün fotoğraflarına görün.

İş arkadaşının düğünü için 12 saatlik yol gidicek helal olsun valla eşine ne kadar kıymet veriyor arkadaşına
Benimkine söylesem karım öldü cenazem var gelemem dicek kapasitede :KK70:

Ahahhahahaha çok güldüm. Allah korusun ama güldüm yani

Son düzenleme:
belli ki içiniz rahat etmeyecek birlikte gitmeye ısrar edin ya da uzak oldugunu gitmesini istemediğinizi tatlı bir dille anlatın

Benimki de geçen arkadaşlarla tatile gidecem diyordu erkek erkeğe. Hastalandı. Keşke hasta olmasa da gitse diyemiycem. İyileşince beraber gideriz artık napalım kısmet. :KK70:
Yerinde olsam göndermezdim. Alışmasın öyle şeylere.

Ya erkek erkeğe gidiliyordur, diğer kişiler eşli gitmiyordur tek bayan siz hoş olmaz. 12 saat gitmişken tatil yapalım demişlerdir. Olabilir, babam da böyle eski arkadaşları ile bir düğüne gitti, birkaç gün de tatil yaptılar. Geldiğinde fotoğraflara baktık birlikte, hep erkekler düşünüyorum annem o ortamda bulunamazdı. Bence ortada sorun edilecek bir şey yok, yetişkin adam arkadaşları plan yapmış uymak istemiş. Kırk yılda bir oluyordur, nefes alsın ne olacak ki..

X