- 24 Eylül 2024
- 590
- 320
- 23
- 29
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Evlenmeden önce söylemedi mi bu durumuMerhaba şuanki eşinizle nişanlılık döneminde ayrılsaydınız ve sonrasında barışıp evlendiğizde evlilik için de muhteşem bir koca. Şansa o ayrı olduğumuz dönemde 3 ay biriyle konuştuğunu öğrenseniz boşanır mıydınız?
Aldatmak değilMerhaba şuanki eşinizle nişanlılık döneminde ayrılsaydınız ve sonrasında barışıp evlendiğizde evlilik için de muhteşem bir koca. Şansa o ayrı olduğumuz dönemde 3 ay biriyle konuştuğunu öğrenseniz boşanır mıydınız?
Bu adamdan boşanılır ya. Nasıl güveneceksin bir daha. Neyse durduk yere ban yemek istemiyorum, söylenecek çok şey var da neyse..Bu 2022 yılında yaşadığınız kriz mi ?
Olaylar burda anlatıldığı gibiyse evet hafif görünüyor ve siz de takıntılı biri gibi görünüyorsunuz
Ama, 2022 yılındaki olaysa, adam başkasından etkilenmiş, siz kıskanmışsınız (haklı olarak ) adam kıskançlığınızı bahane etmiş, beni boğuyorsun demiş ve nikahınızı iptal etmiş, o kadar yalvarmanıza rağmen geri adım atmamış ve sizi yedekte tutmuş ?
Bundan dolayı barışacağımız belliydi diyorsunuz sanırım, çünkü ayrıyken iletişiminiz devam etmiş.
Sonra da siz haklı çıkmışsınız ve adam sizin kıskandığınız, rahatsızlık duyduğunuz o kadınla bir şeyler yaşamış.
Hatta kadın da gururuna yedirememiş ve hıncını sizden çıkarmış.
Arkadaşım, bu basit bir kıskançlık değil ki.
Eşiniz çok usta bir manipülator .
Hala ben boğdum ben kıskandım diye kendinizi suçluyorsunuz.
Olay öyle değil ama ,
Siz, sizi çok kolay gözden çıkaran, başkasına aklı kayabilen, sizi yedekte tutan ve hepsi için sizi suçlayan korkunç bi adamla evlisiniz.
Gerçekten öyle çok kötüyüm ki bilmiyorum bir yandan evlendikten sonra iyi birisi olması Bi yandan bu olaylar çok mutsuzum tek bildiğim o oda sürekli özür dileme modunda klasik erkekBu adamdan boşanılır ya. Nasıl güveneceksin bir daha. Neyse durduk yere ban yemek istemiyorum, söylenecek çok şey var da neyse..
Yani malesef ben, böyleyim bilmiyorum neden bu böyleyim sürekli egomla savaşıyorumKonuyu açtığının üstünden 3 sene geçmiş belki daha da eski bir mevzu. Sen bu kadar yıldır halen bu yüzden kavga mı ediyorsun adamla.
E pes. İyi sabır varmış, sana da yazık ömür boyu böyle yaşanır mı.
Madem bosanmayacaksın neden destek almıyorsun
yoo belki de barışmayacaktınız ?Ama içim almıyor biz barışacaktık bunu biliyordu. İçimden bazen şey diyorum keşke kötü bir koca olsaydı boşayabilirdim.
Git tedavi ol boşanmasanda böyle konuşarak bitireceksinn bu evliliği zatenYani malesef ben, böyleyim bilmiyorum neden bu böyleyim sürekli egomla savaşıyorum
Hayatında mıydınız ? Hayır ? Sevgili miydiniz ? Hayır özetle hayır aldatmak değil. Boşanma sebebi de değil.Merhaba şuanki eşinizle nişanlılık döneminde ayrılsaydınız ve sonrasında barışıp evlendiğizde evlilik için de muhteşem bir koca. Şansa o ayrı olduğumuz dönemde 3 ay biriyle konuştuğunu öğrenseniz boşanır mıydınız?
İçiniz almıyorsa boşanın. Boşanmayacaksanız ne diye yaygara koparıyorsunuz ki?Ama içim almıyor biz barışacaktık bunu biliyordu. İçimden bazen şey diyorum keşke kötü bir koca olsaydı boşayabilirdim.
Nasıl biliyordu vahiy mi gelmişti saçmalardan seçmeler boşanmak istiyorsan boşan boş bahaneler bulmaAma içim almıyor biz barışacaktık bunu biliyordu. İçimden bazen şey diyorum keşke kötü bir koca olsaydı boşayabilirdim.
Evet öyle zaten çevremde cok yakın birisi artık abarttığımı sorunca size yazma ihtiyacı hissettim çünkü duygularım çok değişken.Hayatında mıydınız ? Hayır ? Sevgili miydiniz ? Hayır özetle hayır aldatmak değil. Boşanma sebebi de değil.
Muhteşem koca yokturmuhteşem bir koca.
Haklısınız kendi mallığımEski konularını hatırlıyorum.
Siz o adamla evlendiysenşz bu yaşadığınız tüm gelgitleri kabul etmişsiniz demektir zaten.
İçiniz almaz çünkü kendisi hiçbir bakımdan güvenilir biri değildi.
Evlenerek başınız göğe etmemiş belli ki.
Ve konu sahibi kocasının muhtesem olduğunu iddia ediyorÖnceki konunuzdaki iş yerindeki evli kankasını mı öpmüş? Hem de evinizde? Öyleyse boşanmayı hakediyor
Bu kadar vicdan yapmasında bir şey vardı zaten. Geçmiş olsun ne diyelim halen muhteşem olduğunu düşünüyorsa bize mutluluklar dilemek düşer.Ve konu sahibi kocasının muhtesem olduğunu iddia ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?