Siz ne yapardınız bu aldatma mı?

Bu kişi şimdiki kocanız mı?

Aldatmak değil
Kızacak sorun çıkaracak bısey yok hakkınız yok sadece kırılabilir kiskanabilirsiniz

Kirginliginizi kendi icinizde yasayin

Bu adamdan boşanılır ya. Nasıl güveneceksin bir daha. Neyse durduk yere ban yemek istemiyorum, söylenecek çok şey var da neyse..

Bu adamdan boşanılır ya. Nasıl güveneceksin bir daha. Neyse durduk yere ban yemek istemiyorum, söylenecek çok şey var da neyse..
Gerçekten öyle çok kötüyüm ki bilmiyorum bir yandan evlendikten sonra iyi birisi olması Bi yandan bu olaylar çok mutsuzum tek bildiğim o oda sürekli özür dileme modunda klasik erkek

Konuyu açtığının üstünden 3 sene geçmiş belki daha da eski bir mevzu. Sen bu kadar yıldır halen bu yüzden kavga mı ediyorsun adamla.
E pes. İyi sabır varmış, sana da yazık ömür boyu böyle yaşanır mı.
Madem bosanmayacaksın neden destek almıyorsun

Yani malesef ben, böyleyim bilmiyorum neden bu böyleyim sürekli egomla savaşıyorum

Hayatında mıydınız ? Hayır ? Sevgili miydiniz ? Hayır özetle hayır aldatmak değil. Boşanma sebebi de değil.

Eski konularınızı hatırlıyorum.
Siz o adamla evlendiyseniz bu yaşadığınız tüm gelgitleri kabul etmişsiniz demektir zaten.
İçiniz almaz çünkü kendisi hiçbir bakımdan güvenilir biri değildi.
Evlenerek başınız göğe ermemiş belli ki.

Son düzenleme:
Düzgün anlatmamışsınız detay yok o yüzden yorum yapmak yanlış olur. Eski konunuzdaki kocanız ise üzerinden yıllar geçmiş. Boşanmayacaksanız da suyu bulandırıp durmayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…