Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allaha şükür cok anlayıslı bırısı.. o cebındekı son parayı cıkarıp bana verıyor o kadar fedakar..
çok fazla degıl ama yıne de 4-5 bın kalacak gerıye bıze...
araba da bir yatırım zaten. sıkışınca satarsınız belki kar bile edersiniz pek anlamam ama. ver bence. o olsaydı verir miydi bilemem.
o olsa verırdı bundan eminim..çünkü ben gereksiz bırşey alacagım zaman bıle, son parası dahi olsa verıyor..
Vermek almak evlilikte hoş olmayan kavramlar(iyi bir evlilikte)
Ben olsam '' hadi gidip alalım şu arabayı '' derdim
Araba özellikle büyük şehirde özellikle bir ihtiyaç. Ben yeterli param olsa araba almak için düşünmezdim. Ama araba masraf kapısı, gelirinizi buna göre ayarlayabiliyorsanız ya da tasarruflu kullanabilecekseniz siz de hiç düşünmeyin.
Yalnız birşey dikkatimi çekti, "eşinize paranızı vermek" veya "eşinizin size para vermesi" doğru bir tabir mi? Güven olan, mutlu giden bir evlilikte soru şöyle olsa daha güzel olmaz mı? "İşten çıkınca verdikleri tazminattan kalan paramız var, eşim araba almak istiyor, alalım mı?" Tabi herkesin kendi bakış açısı var ama ben evdeki iğneden banka hesabımıza kadar ortak gördüğüm ve mali yönetimi de o şekilde yaptığımız için bana biraz tuhaf geliyor.
bu konuda haklısınız. ben biraz bencil biriyim..bunun farkındayım..kendımı cok sorguluyorum cok yargılıyorum bu konu da..
ama eşim kesinlikle öyle değil o çok iyi ve fedakar biri..
Estağfurullah öyle birşey demek istemedim. Bencillik değil de evlilikle ilgili kafanızda oluşan imaj benimkinden farklı geldi bana. Yoksa bütçe ayrı ev arkadaşı gibi yaşayan çok çift var. Ama bana garip geliyor. Bizim hesabımız tektir. Ortak hesap vardır, ortak hesap açılmasının nedeni de güvesizlik değil, ikimizin de işlem yapabilmesini kolaylaştırmak. Maaşlarımızı alınca oraya tamamını otomatik olarak yönlendiririz. Faturalar oradan ödenir, harcama oradan yapılır. Kalan bir yatırım hesabına gider. Kredi kartımız bile tek. Ya ben onun ek kartını kullanırım, ya o benimkini. Hem para bir yerde toplanınca daha bereketli oluyor.
anlıyorum benim eşimin kendi işi oldugu için öyle maaş gibi düzenli değil geliri..çokta gideri oluyor .malum şu an krız ortamı..o da bana verıyor zaten biriktirme işini ben yapıyorum genelde..
ama benim çalıştığım dönemde benim maaşıma karısmazdı..maaşımı bıle bılmezdı.sormazdı da..ben hep ya kıyafete ya da yegenlerıme harcardım.artanı bırıktırırdım. eşim de verırdı..o bırıkımle ev aldık..üstüne kredı çekerek.çok şükür..
tabi eşimin düzenli bır maaşı olsa daha farklı olabılırdı..ama o parayı süreklı sermaye olarak döndürdüğü için ve şu an kredi borcumuz oldugu için birikim yapılmıyor maalesef..