Siz olsaniz benim yerimde ne yapardiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
Esim ben calisirken tatile gitti , bahanesi is buldu birdaha tatil yapamam diye gitti, 6-7 aydir issiz oldugu icin bilet parasini bile ben verip cebine harcligini koyup yolladim neyse.. 2haftadir iyiydi hostu, dün telefonla konusurken evlerinden kötü bir müzik geldi , dedim müzik ne kötü dememe kalmadi azarlamaya basladi..telefonu kapadim , armaya devam etti kavga büyüdü hakaret etti neyse , sabah dedim uzak dur benden , buda demis tamam , uzak dururum yanina gidicektim , yanima da gelme beni burada bulamazsin ..2 saat sonra özür dilemis ama nafile benim gönlüm kirildi bir kere,

Simdi bu terbiyesizlikleri ailesinin yaninda yapiyor,,su anda ailesnin yaninda kaliyor..her ailesiyle uzun kaldiginda böle problemler yasayip bosanmanin esiginden döndük, ailesi ile mi ilgili kendi simarikligimi ama ailesiyle görüstükten sonra hep terbiyesizlesiyor..

Ailesinin yazliginda yanima gelme demis, bende ailesini görmeye merakli degilim, hakaretlerinden sonra onuda görmeye merakli degilim

Tatilinin parasini ben verdim evi ben gecindiriyorum hala kalkmis bana hakaret edip ezmeye calisior.. simdi özür diliyor hic affetmek icimden gelmiyor..

Bosanip kurtulsammi bu problem insanlardan diye düsünüyorum bir yanim özlüyor hala sevgi var icimde ne yapmaliyim bilemiyorum siz olsaniz ne yapardiniz?

allah sabır versin ne diyim ben olsam yuzune bakmam geldiğinde de konusmam şimdi kendi yaptıklarını yüzüne vursan bi de haklıyken haksız konuma düşersin devamlı boyleyseniz boşanmayı düşün bence

Kötü bi müzik olayına takıldım ben
ya müzik kötü dedim takilicak bsi yok kavganin sebebi bu ailesinin dinledigi müzigimi asailiyorum sandi nedir bilemiyorum saldirmaya basladi..sadece telefonda konusurken kulagimi tirmaliyordu yüksek sesle dile getirdim

ya müzik kötü dedim takilicak bsi yok kavganin sebebi bu ailesinin dinledigi müzigimi asailiyorum sandi nedir bilemiyorum saldirmaya basladi..sadece telefonda konusurken kulagimi tirmaliyordu yüksek sesle dile getirdim
Ben olsam aramam bile
Geldiğinde yüzüne de bakmam
Boşanmak da senin bilcegin iş
Allah sabır versin :*

Suratına bakmam, aramam sormam. O geldikten sonra duruma bir bakarım. Baktım bir yol olmuyor, artık boşanmayı düşünürdüm. Çünkü birinin birini ezmeye çalışması şu hayatta kaldıramayacağım tek şey.

her ne olursa olsun eşlerin birbirine hakaret etmesini anlayamıyorum ben. tamam çok sinirlenmiş olabilir ama yine de saygı çerçevesinde tartışmak gerekir. bunlar içten içe zarar veriyor evliliğe.

Herseyi gectimde cok nankor bi esiniz var aylardr issiz szinle tatile gtmk yerine kendi gdiyo harcligna kadar veriyosunuz .insan bunlarin hatrina esini alltan alir el ustunde tutar.hem suclu hem guclu..arayip sormayin geldgi zaman konusursunuz..bosanip bosanmamak sizin tercihiniz hakkinzda hayirlisi olsun

bunun önemi var mi? inan bana hatirlamiyorum, sadece müzik rahatsiz etti beni
Tabikide önemi yok esin sana karşı nankörlük etmiş .kaç kadın kocasının cebine para koyar tatile gonderir ki minnet duyması lazım ama üstüne hakaret vari konuşmalar yapmış .kötü müzik deyince merak ettim sadece soruda art niyet yoktu : )

Suratına bakmam, aramam sormam. O geldikten sonra duruma bir bakarım. Baktım bir yol olmuyor, artık boşanmayı düşünürdüm. Çünkü birinin birini ezmeye çalışması şu hayatta kaldıramayacağım tek şey.
Tatlim ya mesajlarindan okudugum kadariyla ezen taraf senmissin gibi geldi.. evi gecindiriyorum.cebine harcligini koyuyorum falan gibi seyler yazmissin da..
ama bence bi dur bi nefes al direkt oyle ofkeyle bosanma vs dusunme.. esinle gorusunce al bi karsina guzelce konus.. ay baska hanimlar ne kadar kolay yaziyorlae hemen boşan diye.. belkide 6 aydir issiz olmanin verdigi stres vardir uzerinde..is buldugunda guzel bi duzen oturtacaktir.. ne bileyim ya.. bagirip dokup kirmak yerine once oturup sakince konusun

Bosanin bence. Hem ortada çocukta yokmuş. Pek duzelecege benzemiyor. Aynı sekilde devam eder bosanmazsaniz.

Yani kusura bakmayinda erkek kadinin cebine para koyunca lafi olmuyor..kadin koyunca mi lafi ediliyor? Adam issizmis ve elbetteki evliyseniz beraber birbirinize destek olmaniz gerekiyor.. bunun lafinin bile edilmemesi gerekiyor.. eger ettiyseniz de sizin iliskiniz daha olmamos demektir

bunun önemi var mi? inan bana hatirlamiyorum, sadece müzik rahatsiz etti beni
bak canım boşan deyip bir evliliğin sonlanma vebalini veya boianma deyip senin hayatının sıkıntısını vebalini burda kimse almamalı..
fakat belli ki akıl gelişimini daha tamamlayamamış bir kocan var.. karısı çalışırken tatile gitmek gibi bir vicdansızlık yapmış zaten.. belli ki daha büyük sorunlar da var.. bence senin sorununun cevabı anlattıklarının içinde gizli.. seviyorum diyorsun ama bir gün o da bitecek bu gidişle ve sen de çirkinleşeceksin ister istemez..
bence şapkanı önüne koy ve kararını kendin ver.. ve ne karar alacaksan da bir an önce al derim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X