Siz olsanız napardınız ? Kızlar yardım lütfen :(

pelinsuuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
32
3
Kayınvalıdem bana anneme sormadan nişan için n zaman alışverişe çıkıcaz demeden gıtmış nişan bohçası yapmış kendi beğenmiş kendi almış hepimiz şok olduk bunu eltimden duydum o da şaşırdı bilmediğime ... Onlarda adet yokmuş kız çarşıya götürülmemiş Hiç bole şey olur mu ona soledik nişan alışverişine çıkacağımızı o bizi kale almamış yüz yıllardır var bu adet ... O kadar ağladım ki benım beğenıp gıyıceğim şeyleri o beğenmiş almış 1 tl de olsa kötü de olsa ben beğenmek isterdim haksızmıyım kızlar :KK43: napim yardım edin.. Hakkınızı helal edin.

Cok gorgusuzmus boyle bisey yapmasaymis iyi olurmus..
Ama baska bi sorununuz yoksa buyutmeye gerek yok bence onlarda adet degilmis cunku.

Bohçayı gerisin geri yolla, madem beraber gideceğiz demenize rağmen kendi gidip almış kullansın.

Arkadaslarin soyledigi gibi bohca islri cok gereksiz ama madem iki tarafta bu gelenegi devam ettiriyor o zaman geregi gibi yapilmali. Erkek tarafi da bu adeti bilip kabul ediyorsa ve gerektigi gibi yapmiyorsa karsi tarafa saygi duymadigini gosterir.
Siz degil ama anneniz bohca getirildiginde madem adetlerimizi yerine getiriyoruz olmasi gerektigi gibi olmali bu sekilde boyle bir saygisizligi kabul etmemizi beklemeyin desin.
Bazi durumlarda tatsizlik olmasin diye ustu ortulmelidir ancak bu konuda kv belli ki olmasi gerekeni bile bile bildigini okumus . O zaman tepkiyi de hak ediyor. Saygi gormek istiyorsa saygi gostermeli.

Aynen ya şu bohça işi kalksa da genç kızlarımız beğendiğim alınmadı diye ağlamaktan kurtulsa.
Biz de alışverişe falan çıkmadık Kv kendine göre bohça yapmış bana. Sorun etmek hiç aklıma gelmedi.
Ben nişan elbisemi kendim aldım eşim takımını kendi aldı hiç problem olmadı böyle şeyler.

o bohcayı alın ıhtıyacı olana dagıtın
evlenınce kendı kendınıze alırsınız bol bol
kafana taktıgına degmez

Kayınvalıdem bana anneme sormadan nişan için n zaman alışverişe çıkıcaz demeden gıtmış nişan bohçası yapmış kendi beğenmiş kendi almış hepimiz şok olduk bunu eltimden duydum o da şaşırdı bilmediğime ... Onlarda adet yokmuş kız çarşıya götürülmemiş Hiç bole şey olur mu ona soledik nişan alışverişine çıkacağımızı o bizi kale almamış yüz yıllardır var bu adet ... O kadar ağladım ki benım beğenıp gıyıceğim şeyleri o beğenmiş almış 1 tl de olsa kötü de olsa ben beğenmek isterdim haksızmıyım kızlar :KK43: napim yardım edin.. Hakkınızı helal edin.

gitmek mi gerekiyor, benim bohçamı da ben gitmeden hazırlamışlardı, ama dert etmedim, zaten bana saçma geliyor adetler, ufacık şeyleri kafaya takmamak lazım

Benim bildiğim ve benim nişanımda olan gelin gidip her şeyi seçer.

ağlanacak bir durum değil sonra alırsın alacağın şeyleri artık olan olmuş.

Kayınvalideme söylemiştik nişan için çarşıya çıkacağamızı o gelmıcektı hatta dedık eltım ben teyzem yengem gıdıcektık .. Bnm mi beğenip almam önemli o almış kendi beğenmiş o mu gıyıcek ayıp değil mi bize yaptığı saygısızlık annem de şok oldu bende

Ama bunların aile hiç alışverişe çıkarmıcakmış beni ... Bende yeni öğrendim ve şaşırdım gelin alışverişe çıkar istediğini beğenir alır çok ayıp yaptıkları kendi almış ya hemde nezaket edip sormadı çarşıya çıkıcaz mı dıe

Ama bunların aile hiç alışverişe çıkarmıcakmış beni ... Bende yeni öğrendim ve şaşırdım gelin alışverişe çıkar istediğini beğenir alır çok ayıp yaptıkları kendi almış ya hemde nezaket edip sormadı çarşıya çıkıcaz mı dıe

Cok mu mutlu olacaktin kv'den ile çikip o sütyen benim, su don benim dediginde?

Hayir yani madem begenip almak istiyorsun, git kendi paran ile al. Yani yil olmus 2015, genç kizlarimiz halen kendini bir çöpü olmayan 1950 köylü kizlar ile kiyasliyorlar. Yani yasin gelmis kaç yasina, isin var gücün var, ne diye yasli bir kadina oglu ile ilk gece seks yaptiginda giyeceklerini aldirmak isteniliyor?

Ki sadece bitmiyor burda olay. Bakiyorum ben kk'deki nisan kösesine, millet çildirmis. 1 Kilo eti zor olan millet, birden 2000, 3000 tl harciyor bohçaya. Tamamen gereksiz malzemeler ile dolu. En pahali markali ürünler ile dolu, yarisi kullanilmayan.

Bohça bohça diye çildiran kizlarada bir sorsan kv'den ile yasmak istermisin, temizligini yapmak istermisin, kp'in yaninda gikini çikartmamak, kanli çarsafi göstermek felan filan, o zaman birden bire bu 1950 deki köylü kizi ile kiyas bitiyor nedense. O zaman birden bire 2015'e uçus yapmis oluyoruz :KK14:

Ne kadar ilginç. .

Belki size olmayacak aldıkları. .

Garip geldi bana.
.

Cok mu mutlu olacaktin kv'den ile çikip o sütyen benim, su don benim dediginde?

Hayir yani madem begenip almak istiyorsun, git kendi paran ile al. Yani yil olmus 2015, genç kizlarimiz halen kendini bir çöpü olmayan 1950 köylü kizlar ile kiyasliyorlar. Yani yasin gelmis kaç yasina, isin var gücün var, ne diye yasli bir kadina oglu ile ilk gece seks yaptiginda giyeceklerini aldirmak isteniliyor?

Ki sadece bitmiyor burda olay. Bakiyorum ben kk'deki nisan kösesine, millet çildirmis. 1 Kilo eti zor olan millet, birden 2000, 3000 tl harciyor bohçaya. Tamamen gereksiz malzemeler ile dolu. En pahali markali ürünler ile dolu, yarisi kullanilmayan.

Bohça bohça diye çildiran kizlarada bir sorsan kv'den ile yasmak istermisin, temizligini yapmak istermisin, kp'in yaninda gikini çikartmamak, kanli çarsafi göstermek felan filan, o zaman birden bire bu 1950 deki köylü kizi ile kiyas bitiyor nedense. O zaman birden bire 2015'e uçus yapmis oluyoruz :KK14:

Kayınvalideme söylemiştik nişan için çarşıya çıkacağamızı o gelmıcektı hatta dedık eltım ben teyzem yengem gıdıcektık o da tamam dedı onunla gıtmıcem tabıkııııc.. Bnm mi beğenip almam önemli o almış kendi beğenmiş o mu gıyıcek ayıp değil mi bana yaptığı saygısızlık

Onlarda öyle şeyler yoksa eltiniz niye size söylenmemesine şaşırıyor bunu anlamadım, demekki onda böyle yapılmamış..

Onlarda öyle şeyler yoksa eltiniz niye size söylenmemesine şaşırıyor bunu anlamadım, demekki onda böyle yapılmamış..

ona da yapmamışlar yenı oğrendım :KK43: o da benım bunu bıldığımı bılıomuş o da buna şaşırdı solemedı mı dıe

X