Siz olsaniz naparsiniz?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Kızlar iyi geceler .
Bu konuyla ilgili sanırım 3. Konu açışım.
Eski konumda anlatmıştım kısaca özet geçiyim.
Yakın arkadaşım sevglisi olduğu halde hoşlandıgım cocukla birlikte ders çalıştıgı, konustugu halde bunların hiçbirini söylemedi bana. Hatta numarasını istedi benden ben öyle ögrendim ders çalıştıklarını bunlar çalışırken sevglisi gelmiş kızmış sanırım özür dilemek için istemişti falan.

Neyse ben bu olaydan sonra ona karşı güvenim kırıldı eskisi gibi samimi olmak istemiyorum.

Haliyle hiç mesaj atmıyorum arayıp sormuyorum o mesaj atıyor günlerdir hep soğuk konuşuyorum kısa kısa kesiyorum bazen takmıyorum ama hala devam etti. Yani soğuk davranıyorum sallamıyım anlar dedim. Yok diretiyor. Arayı düzeltmek için.Hatta dedi ben Ahmetin numarasını aldıgım için mi alındın öyleyse cok üzülürüm bilmem ne diyo. Ben de saçmalama falan diye geçiştiriyorum. Çünkü bu durumu söylersem sana güvnim kalmadı falan böyle bozulmuş numarası yapıcak işte ayıp ettin falan dicek suçlu ben olucam.

Arkadaşlarım da onun öyle mizaci herkese rahat davranıyor zaten bence daha dikkatli ol ama küsme diyolar. Napıyım sizce?

Ilk yorumu yapan alıntı da yapsin en iyisi. Icerik silinse de konuyu okumus oluruz bari :KK53:

konu sahibi içeriği silmek yasaktır. zaten yönetime bildirildiği an konunuz geri geliyor. üstüne birde ceza alıyorsunuz

X