Siz olsaniz ne yapardınız?

Allah gönlünüze göre versin ama belki hiç çocuğunuz olmayacak, ne olacak o zaman? Bu kafadaki insan size hayatı dar eder.

Cahil insanla baş etmek zordur, tedavi oluyorsanız ki yaşınız çok küçük henüz daha fazla ne yapabilirsiniz. Tek sorununuz da bu konu değil anladığım kadarıyla , aileniz de arkanızdaymış korkmayın olacaklardan.

Bence doktora değil avukata giderseniz geleceğiniz için en doğru şeyi yapmış olursunuz... yaşınız çok genç kendinizi bu yaratık için heba etmeyinnn

Cok sagolun cok haklısınız

Bu
Allah vermiyorsa vardır bir hikmeti, başka bir şey demeye dilim varmıyor. Zor bir insan ailenizi başta dinlememişsiniz ama artık onlara danışarak hareket edin ne diyelim
Bunu hep diyorum olmuyosa vardir herseyde bi hayır kii sebebsiz infertilite sadce beslenmeme dikkat etmem lazım arada insanın canı biseyler istiyo ve kaciriyo encok buna takılıyo

Ben böyle saçma sapan davranan ve söylediğimi ısrarla anlamayan insanlara onların bana davrandığı gibi davranıyorum o zaman biraz durumu algilayabiliyorlar. Mesela sana çabala diyormuş sen de ona de durup durup biraz çabala de ya da başka çocuklara bakıp sen de ona patla. Tabi bunu rutine dönüştürme ama bir kaç defa yaparsan en azindan ne hissettiğini anlayabilir.

Cesaretimi toplarsam insallah dogru yolu seccem
Allah bazımıza cocuk vermeye bılır bazımız hıc evlenemeyız. bazımız kocayla bazımız Cocugumuzla bazımız hastalıkla sınanırız.
Bana anne olmak nasip olmadı mesela, benim ki bu.. Ve sorun bendeydi..
Hıc olmayada bilir kocanda ki bu olacak ozguvenı nerden geliyor bilmiyorum, cahille ugrasmak gercekten zor.
Sana duam, sen ne zaman istersen o zaman olsun. Senın ıcın hayırlı zaman neyse ozaman olsun, saglıklı guzel olsun.
Sana da bı cıkıskapısı göstersin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…