- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.483
- 548
- Konu Sahibi atalente35
-
Nerden bileceksin ki? Hepimiz hata yapıyoruz ama anneleri dinlemek lazım. Hep haklı cıkıyorlar.Amin kendim ettim en çok kendime kiziyorum
Cok sagolun cok haklısınızAllah gönlünüze göre versin ama belki hiç çocuğunuz olmayacak, ne olacak o zaman? Bu kafadaki insan size hayatı dar eder.
Cahil insanla baş etmek zordur, tedavi oluyorsanız ki yaşınız çok küçük henüz daha fazla ne yapabilirsiniz. Tek sorununuz da bu konu değil anladığım kadarıyla , aileniz de arkanızdaymış korkmayın olacaklardan.
1sene konuşun 2 sene konuşun. Bu kafayla bebege bişey olsa sizden bilir herseyiDefalarca konuştum anlamak istemiyo
Cesaretimi toplarsam insallah dogru yolu seccemNerden bileceksin ki? Hepimiz hata yapıyoruz ama anneleri dinlemek lazım. Hep haklı cıkıyorlar.
Buna katlanmak zorunda degılsın hata yaptım diyorsan hatadan dönersin.
Allah vermiyorsa vardır bir hikmeti, başka bir şey demeye dilim varmıyor. Zor bir insan ailenizi başta dinlememişsiniz ama artık onlara danışarak hareket edin ne diyelimAmin kendim ettim en çok kendime kiziyorum
Bunu hep diyorum olmuyosa vardir herseyde bi hayır kii sebebsiz infertilite sadce beslenmeme dikkat etmem lazım arada insanın canı biseyler istiyo ve kaciriyo encok buna takılıyoAllah vermiyorsa vardır bir hikmeti, başka bir şey demeye dilim varmıyor. Zor bir insan ailenizi başta dinlememişsiniz ama artık onlara danışarak hareket edin ne diyelim
Allah bazımıza cocuk vermeye bılır bazımız hıc evlenemeyız. bazımız kocayla bazımız Cocugumuzla bazımız hastalıkla sınanırız.Cesaretimi toplarsam insallah dogru yolu seccem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?