siz olsanız ne yaparsınız

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Kızlar çok kafam karıştı ya :KK43: haftaya finallerim başlıyor festivaller falan derken başlamadım daha hiç çalışmaya. Cuma günü çok önemli bir mat finalim var. Çarşamba da çok yakın arkadaşımın doğum günü sürpriz parti düzenliyorlarmış annesi beni aradı. gitmesem olmaz 6 senelik arkadaşım, bütün arkadaşları ordayken benim olmamam hoş olmaz kötü hissederim :KK43: ama işte gidersem de o günüm gitmiş olacak hiç çalışamayacağım notumuyü kseltmem lazım :KK43: sizce napmalıyım?

Buralarda vakit kaybedeceginize simdiden finalleriniz icin calismaya baslamaya ne dersiniz ?
Arkadasiniza uygun dille anlatsaniz sizi anlayacaktir eminim...
Telefon ilede kutlayabilirsiniz...

Kızlar çok kafam karıştı ya :KK43: haftaya finallerim başlıyor festivaller falan derken başlamadım daha hiç çalışmaya. Cuma günü çok önemli bir mat finalim var. Çarşamba da çok yakın arkadaşımın doğum günü sürpriz parti düzenliyorlarmış annesi beni aradı. gitmesem olmaz 6 senelik arkadaşım, bütün arkadaşları ordayken benim olmamam hoş olmaz kötü hissederim :KK43: ama işte gidersem de o günüm gitmiş olacak hiç çalışamayacağım notumuyü kseltmem lazım :KK43: sizce napmalıyım?
kesinlikle gitmezdim gitmem de

bu geceden calışmaya başlar arkadaşımı yalnız bırakmazdım... önünde 5 gün var eğer başka sınavın yoksa gayet rahat hazırlanırsın

Sınavların varken doğum günü partisine gitmen doğru olmaz.
Hem pastam dursun, hem karnım doysun, yok öyle bir dünya maalesef.
Sizin için en doğru seçimi yapmalısınız. Bu da çalışmak olur.
Kendinizi kötü hissetmeden elbette... Bunun için bir sebep yok çünkü.
Sınavların bitince arkadaşın için küçük bir pasta alıp geç de olsa kutlayabilirsin. :KK60:

Arkadaşlık önemli ama kendi geleceğin daha önemli
Muhtemelen partiye gidersen akşamlayacaksın
Gitmezsen üzüleceksin
Ben olsaydım partinin sonuna doğru giderdim gidene kadar ders çalışırdım gerçek bir dostsa arkadaşınız sizin geç gitmenizi anlayış ile karşılayacaktır değilse zaten o partide hiç durmayın tabi o kafa ile ders çalışabilir misiniz bilemiyorum

gecenlerde benimde sinavim vardi ayni gun 1 yildir listede bekledigim dr randevum ogretmene dedim kacirirsan kalirsin dedi secim yaptim drumu erteledim yani saglik sorunum oldugu halde drumu erteledim bu durumda sizinki daha kolay arkadasinizin dogum gunu sizin hayatinizda ciddi sorun olmayacak ama sinaviniz tum hayatinizi etkileyecek once kendini dusun sonra baskasini ve simdiden baslayin calismaya basarilar:KK66:

arkadaşının doğmgününe git ama bütün gününü öldürmene gerek yok ki :KK14: gider 1 saat vakit geöçirir senin için geldim ders çalışmaya ara verdim hemen dönmem lazım dersin. :KK51:

hadi doğru söyle ders çalışmak içinden gelmiyor dimi? yoksa pekala hemen ders çalışmaya başlayıp kalan vakti verimli geçirebilirsin :KK70:

arkadaşının doğmgününe git ama bütün gününü öldürmene gerek yok ki :KK14: gider 1 saat vakit geöçirir senin için geldim ders çalışmaya ara verdim hemen dönmem lazım dersin. :KK51:

hadi doğru söyle ders çalışmak içinden gelmiyor dimi? yoksa pekala hemen ders çalışmaya başlayıp kalan vakti verimli geçirebilirsin :KK70:
Öyle yapmaya karar verdim akşam vakti aksamazaten aksama kadar çalışıp akşam gidicem:)

Final tarihleri oldukça önceden açıklanıyor.
Zaman planlamanızı buna göre yapsaydınız keşke.
Şenliklere katılarak geçirdiğiniz zamanı, arkadaşınızın doğum gününe gitmeyerek telafi edebileceğinizi düşünüyorsanız gitmeyin.
Dostluk sınavınızın bütünlemesine iyi hazırlanın bari...

X