- Konu Sahibi venacavacaudalis
-
Öyle olsa bile yanlış eşinin yaptığı da yanlış kimse doğru demediKusura bakmayın da dayak dediği iki üç çimdik yani arkadaş fazla abartmış. Çamaşır suyunun da kapağını açmadan uzaktan göstermiş, bu tehdit bile sayılmaz, yapmayacağı belli yani.
Gerçekten arkadaşı mısınız yoksa kendisi mi onu bildirdim.Neyi bildirdiniz tam olarak
Ben böyle kişinin yanında bir an olsun durmazdım bana dünyaları da verseMerhabalar öncelikle, nasılsınız? Arkadaşım Evlilikle ilgili kendini suçlayıcı beyanlarda bulunmuş. adamın kötü yanlarından hiç bahsetmeyince haksız gibi durmuş. Siz olsanız sürekli sizi aşağılayan, emeğinizi hiçe sayan, ailesini evliliğe dahil eden, nikah şekerini bile arkadaşa seçtiren, sürekli kendini öven, birini nasıl düzeltirdiniz? Ayrıca arkadaşım sevgisini gösteremeyen biri forumda eş kişisini sevmediği düşünülüyor ama gerçekte onsuz daha mutsuz oluyor.
Başka öneriler verin lütfen, kırıcı davranmayın.
Arkadaşın ilk ilişkisi olduğundan bağlılığı var malesef ki. Biz de diyoruz dinlemiyor dkkdjdjdBen böyle kişinin yanında bir an olsun durmazdım bana dünyaları da verse
Önerimi seçiyorsunuz başka öneriymiş yapılacak zaten 2-3 şey var
Baksınlar bacım sorun yokGerçekten arkadaşı mısınız yoksa kendisi mi onu bildirdim.
Dinlemiyorsa önerileri geçmiş olsunArkadaşın ilk ilişkisi olduğundan bağlılığı var malesef ki. Biz de diyoruz dinlemiyor dkkdjdjd
hekimizeşinizin ve sizin mesleğiniz ne acaba işim değişik geldi
seni de görücez bebeğimArkadaşın ilk ilişkisi olduğundan bağlılığı var malesef ki. Biz de diyoruz dinlemiyor dkkdjç
olan bu bir daha üniversiteli gibi şakalaşırızAmma saçma sapan bir espri anlayışınız varmış. Liseli gibi itişmeyi şakalaşma mı sanıyorsunuz.
amin önerileri burda herkese veriyorsunuzDinlemiyorsa önerileri geçmiş olsun
arkadaşım canım bir sorun mu varGerçekten arkadaşı mısınız yoksa kendisi mi onu bildirdim.
YokTam olarak hangi noktada aynı kafadasınız çamaşır suyu mu dayak mı
Yoo gerçekten arkadaşsa sorun yok tabiiarkadaşım canım bir sorun mu var
Veteriner miydin acaba özelde iş bulamayıp KPSS çalışıyordun en sonhekimiz
Cidden mi ne hekimi?hekimiz
evet doğruVeteriner miydin acaba özelde iş bulamayıp KPSS çalışıyordun en son
Veterineriz işte ne hekimi olacazCidden mi ne hekimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?