• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız uzatır mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bakın laf etmedim terapi geçmişi unutturmaz dedim haksızsam da bu muameleyi hak etmiyorum siteden fayda nasıl göreyim sadece eleştiri yargı var bu bir yöntem mi sizce
sizin açacağınız konuları sabırsızlıkla bekliyorum
Geçmişi unutturur ama siz isterseniz. Bence siz kocanızı sevmiyosunuz insanlar neleri neleri unutuyor. Eleştiri ve yargı mı e olayı yazıyosunuz insanlar yorumluyor madem eleştiriye açık değilsiniz herkesin size hak vermesini bekliyorsunuz buraya konu açmak size göre değil. Faydalanmak isterseniz faydalanırsınız ama işinize gelmiyor muhtemelen ağlamak size sekonder kazanç sağlıyor içten içe aslında bundan memnunsunuz ve bozmak istemiyorsunuz. Yoksa niye terapiye gitmeyeseniz yada boşanmayasınız? Başka da çözümü yok 🤷‍♀️

aynen de bu ülkede neler neler oluyor kimler nerelere geliyor sanki katiliz hırsızız hem ehliyeti nasıl vericekler soru sormalı olsa psikolojik test gibi herkes yalan söyler
hepiniz travmasız sorunsuzsunuz da sanki çatır çatır yargılayabiliyorsunuz
Her mesaja mı karşı çıkılır ya terapi diyoruz o diyoruz bu diyoruz sürekli bir karşı çıkma dönün mesajlarınızı 3. bir kişiye okutun Allah rızası için normal değilsiniz şu an.

Her mesaja mı karşı çıkılır ya terapi diyoruz o diyoruz bu diyoruz sürekli bir karşı çıkma dönün mesajlarınızı 3. bir kişiye okutun Allah rızası için normal değilsiniz şu an.
kusura bakmayın da evlenmeden önce ehliyet verilmeli diyene ne diyeyim siz saldırıyorsunuz normal yazsanız bende karşı çıkmam siz çok mu normalsiniz hangi hakla bunu söylersiniz

aynen öyle anca saldırıyorlar hatırlamanıza sevindim 😂
diğer konulara baktım oralarda da hep bir konu sahibi üzerine gitme erkekler dertleşse bu kadar üzerimize gelmezler
bazı konu sahipleri küfür edip kaçmış haklılar🤗
küfür etmeyi kendinize layık görüyorsunuz demek şaşırmadım.
Size hiçbir kötü yorum yapılmadı şükredin bence

küfür etmeyi kendinize layık görüyorsunuz demek şaşırmadım.
Size hiçbir kötü yorum yapılmadı şükredin bence
ben değil yorum yapan sizlere konu sahibinin küfür etmesi normal dedim
daha ne yapılsın ne erdemli olmamam kaldı ne anormalliğim insan gibi yorum yazsanız yargılamadan bende oturup bir düşünürüm herhalde

Geçmişi unutturur ama siz isterseniz. Bence siz kocanızı sevmiyosunuz insanlar neleri neleri unutuyor. Eleştiri ve yargı mı e olayı yazıyosunuz insanlar yorumluyor madem eleştiriye açık değilsiniz herkesin size hak vermesini bekliyorsunuz buraya konu açmak size göre değil. Faydalanmak isterseniz faydalanırsınız ama işinize gelmiyor muhtemelen ağlamak size sekonder kazanç sağlıyor içten içe aslında bundan memnunsunuz ve bozmak istemiyorsunuz. Yoksa niye terapiye gitmeyeseniz yada boşanmayasınız? Başka da çözümü yok 🤷‍♀️
buraya konu açmamın amacı yalnız olmadığımı hissedip dertleşmek
yargılama ya da eleştiri istemiyorum kim ister ki
kim konu açsa boşan demeyi adet edinmişsiniz herkes boşansa kim evli kalır zaten boşancak insan gider yapar o kadar kolay olmuyor bu işler kurulu düzenim var sonuçta
ağladığımı nerden çıkardınız ne gibi kazancım olabilir

buraya konu açmamın amacı yalnız olmadığımı hissedip dertleşmek
yargılama ya da eleştiri istemiyorum kim ister ki
kim konu açsa boşan demeyi adet edinmişsiniz herkes boşansa kim evli kalır zaten boşancak insan gider yapar o kadar kolay olmuyor bu işler kurulu düzenim var sonuçta
ağladığımı nerden çıkardınız ne gibi kazancım olabilir
O zaman yanlış yerdesiniz burada pat pat hatanızı söyler herkes yalancı dostlar gibi ah vah ne kötü eşin var sen haklısın demez. Gerçeklerde acı verir umarım gerçekleri kabul edersiniz bir gün. Ağlamak mecazi anlamda söylenip yakınıp durmak yani.

O zaman yanlış yerdesiniz burada pat pat hatanızı söyler herkes yalancı dostlar gibi ah vah ne kötü eşin var sen haklısın demez. Gerçeklerde acı verir umarım gerçekleri kabul edersiniz bir gün. Ağlamak mecazi anlamda söylenip yakınıp durmak yani.
bence daha fazla uzatmayalım tamam siz haklısınız diyeyim de konu kapansın ne desem laf sokmaya yer arıyorsunuz insan yargılamak en kolayı anlamak en zoru bu mertebeye erişince yorum yaparsınız

Öffff sayfalarca yorum yapılmış hala kendini haklı çıkarmaya çabasındasın. Bu kadar eminsin kendinden neyi soruyorsun madem? Biz diyecektik evet bacım haklısın iyi yapmışsın, demedik doğrudan savunmaya geçmişsin. Çoluk çocuk hareketler valla

Öffff sayfalarca yorum yapılmış hala kendini haklı çıkarmaya çabasındasın. Bu kadar eminsin kendinden neyi soruyorsun madem? Biz diyecektik evet bacım haklısın iyi yapmışsın, demedik doğrudan savunmaya geçmişsin. Çoluk çocuk hareketler valla
aa bir tutturmuşsunuz çocuk çocuk hareketler demeyi bu kadar üstüme gelinmese bende savunma halinde olmazdım
kusura bakmayın yetişkin konularıyla gelmediğim için aldatma ya da kumar olayı anlatsam yetişkin olurdum herhalde
yani eleştiri yapılacak bende kendimi savunamayacak mıyım
haklı olmama meselesi de değil sizler insanın sınırıyla oynuyorsunuz

aa bir tutturmuşsunuz çocuk çocuk hareketler demeyi bu kadar üstüme gelinmese bende savunma halinde olmazdım
kusura bakmayın yetişkin konularıyla gelmediğim için aldatma ya da kumar olayı anlatsam yetişkin olurdum herhalde
yani eleştiri yapılacak bende kendimi savunamayacak mıyım
haklı olmama meselesi de değil sizler insanın sınırıyla oynuyorsunuz
İnsanların fikrini söylemesi senin üstüne gelmek mi? Tekrar soruyorum madem neden konu açtın? Üstüne geliniyormuş bilmem neymiş durduk yere mi gelindi üstüne. Bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa otur bir feyz al. Haksız görüyoruz seni haklısın mı demeliydik. Çoluk çocuk hareketler dışında aşırı şımarık, bencil de bir kişiliğin var. Dünya senin etrafında dönmüyor. Bak yine diyorum haksızsın ve çocuksun.

ayrıca sizin profili inceledim bekarmışsınız demek o yüzden bu kadar kolayca boşan diyebiliyorsunuz birileriyle konuşmuşsunuz sevgiliniz falan varmış onları suçlayıcı şeyler yazmışsınız geçinemiyorsunuz belli ki
diğer üyelerin konularını hortlattığınızı ve tartışma halinde olduğunuzu yazmışlar bazı kişiler
şimdi ben mi anormalim siz mi acaba
bilseydim böyle biri olduğunuzu en baştan cevap vermezdim benim kim olduğumu bilmeden yok normal değilsin yok erdemli değilsin yok o kafada değilsin demenizden belli esas problemin sizde olduğu
kimseyle geçinemediğiniz için siz daha çok sevgili değiştirirsiniz Allah sabır versin etrafınızdakilere

İnsanların fikrini söylemesi senin üstüne gelmek mi? Tekrar soruyorum madem neden konu açtın? Üstüne geliniyormuş bilmem neymiş durduk yere mi gelindi üstüne. Bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa otur bir feyz al. Haksız görüyoruz seni haklısın mı demeliydik. Çoluk çocuk hareketler dışında aşırı şımarık, bencil de bir kişiliğin var. Dünya senin etrafında dönmüyor. Bak yine diyorum haksızsın ve çocuksun.
Allah Allah diyelim şımarık ve bencilim ee bunlar karakter sonuçta bu kadar insan eleştirip yargılıyor fikir vermek böyle mi olur
sizin dedikleriniz yetişkin hareketi mi oluyor sanal ortamdan sallamak yetişkin işi mi
insan gibi söylense bende oturur düşünürüm
ayrıca hiç tanımadığın biriyle senli benli konuşulmaz öğren de gel

ayrıca sizin profili inceledim bekarmışsınız demek o yüzden bu kadar kolayca boşan diyebiliyorsunuz birileriyle konuşmuşsunuz sevgiliniz falan varmış onları suçlayıcı şeyler yazmışsınız geçinemiyorsunuz belli ki
diğer üyelerin konularını hortlattığınızı ve tartışma halinde olduğunuzu yazmışlar bazı kişiler
şimdi ben mi anormalim siz mi acaba
bilseydim böyle biri olduğunuzu en baştan cevap vermezdim benim kim olduğumu bilmeden yok normal değilsin yok erdemli değilsin yok o kafada değilsin demenizden belli esas problemin sizde olduğu
kimseyle geçinemediğiniz için siz daha çok sevgili değiştirirsiniz Allah sabır versin etrafınızdakilere
Ahahahah🤣🤣
Ben kimseye anormal demedim ben de kötü süreçlerden geçtim terapimi aldım tedavimi oldum şu an çok çok iyiyim.Bekarım ve hiçbir zaman kendimi sizin halinize sokmadım ben kendimi övmedim kimseyle de yarışa girmedim hatalıysam hatamı da kabul ederim, bana gerektiği ilgiyi göstermeyen sevgilimden evlenme aşamasında ayrılmayı da bildim bu da kolay bişey değildi. Kendinizi benimle ne denlı kıyaslamaya çalışıyorsunuzki yerecek şey arıyorsunuz yazık gerçekten üzücü sizin adınıza. Burada bana yapılan yorumlardan emin olun çok ders aldım darısı size inşallah 🙏
Beni stalklayacak zamanı iyi bir terapist bulmaya harcasaydınız keşke

Ahahahah🤣🤣
Ben kimseye anormal demedim ben de kötü süreçlerden geçtim terapimi aldım tedavimi oldum şu an çok çok iyiyim.Bekarım ve hiçbir zaman kendimi sizin halinize sokmadım ben kendimi övmedim kimseyle de yarışa girmedim hatalıysam hatamı da kabul ederim, bana gerektiği ilgiyi göstermeyen sevgilimden evlenme aşamasında ayrılmayı da bildim bu da kolay bişey değildi. Kendinizi benimle ne denlı kıyaslamaya çalışıyorsunuzki yerecek şey arıyorsunuz yazık gerçekten üzücü sizin adınıza. Burada bana yapılan yorumlardan emin olun çok ders aldım darısı size inşallah 🙏
Beni stalklayacak zamanı iyi bir terapist bulmaya harcasaydınız keşke
normal değilsiniz dediniz ya normal değil ne demek
ayrıca hangi cümlede kendimi övmüşüm yarış derken?
oyunda mıyız ne yarışı benim amacım sizinle kendimi kıyaslamak ya da hiç tanımadığım birini stalklamak değil ama bana böylesine ahkam kesip laf dalaşına girme zahmetinde bulunan birinin ne olduğuna bakmak istedim ki diğer üyeler de olumlu konuşmamış size
herkesin hayatı farklı ayrılmayı bildiniz diye başınız göğe mi erdi sevgiliyken ayrılmak kolay tabi evliyken hadi diyip çıkıp gidemiyorsun bir ton eşyam var düzenim var kurslarım var bunları öyle bir günde ayarlamak kolay iş değil
burada yapılan yorum dediğiniz de terapi al hani ahım şahım bir öneri terapi önerisini herkes verir
terapist için maddi durum gerekiyor karşınızdakinin ekonomik durumunu bilmeden bul demek kolay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X