Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bunu anlamıyorum soruyorsun eşin birşeyler anlatıyor kendince açıklama yapıyor anlamıyorsun ve gelip burada yazarak sorarark ne yaptığını anlamaya çalışıyorsunuz. Bazı arkadaşlarda hiç birşey bilmeden direk kesin öle yapmıştır böle yapmıştır diye durup dururken ithamlarda bulunuyor (ne gariptir)
Arkadaşım siz olsanız demişsin ya ben olsam tamamen olayı anlayana kadar -ki anlamam demek inanmış olmam demektir, eşime sorarım eşim bişeyler anlattığında he deyip geçmem içimde o konuyla alakalı 1 gr bir şüphe kalmayacak. sen hala şüphe duyuyorsan inanmadığın yerleri varsa bu akşam sorarsın sohbet niteliğinde sor ne kadar borcumuz var bu ay ne kadar bankaya ödüycez de ordan konuya dal ya hayatım ben anlamadım o gün kafam çok doluydu de sen ne kadar çekmiştin aldın mı o neyse artık alacağı şey onu sor ne kadar para kaldı kredide onu nereye ödeyecektin başka nereye borcumuz var vs bu şekilde sen sor o cevaplasın haa bunları yaparkende sorguya tutmuşun gibi değil.
ne kadar borcun var değil ne kadar borcumuz var ne kadar ödeyeceğiz bu ay biz olarak konuşursan o da ihtimalen seni konuya dahil etme sorumluluğunda hissedecektir burada böyle düşünerek gereksiz kururntulara girme:)
kesınlıkle arkadaşa katılıyorum.Senin eşini senden iyi biz tanıyamayız.Bende bankacılık sektoründeyim ve alt limit üst limit yada çalıştiği iş koluna ait uygulamalarla düşük faiz uygulaması kullanılabılıyo.
kredi çektiği bankaya gider sorarsın faiz oranı ne kadar su kadar para cekince ne kadar ödeme gelir gibisinden ordan bi ıpucu yakalarsan yakalamazsın.ama önce eşini dinle.Bunu tatlı dille yap "bi derdin sıkıntın mı var ben senin yanındayım beni üzecek birsey yapmazsın ama sende sonunda üzülme" tarzında konusursan sana açıklayacagını umuyorum
söyle olur canım olay. krediyi ıhtıyaç kredisi olarak çekmiştir yada tüketici kredisi atıyorum derlerkı 10 bin tlye kadr dosya masrafı almıyoruz dosya masrafıda 250 ylden baslar 500e kadar cıkar aşabilir bile.
çiftciye özel esnafa göre özel kredi faizleri ıle atıyorum normal birine 0,79dan verılen kredi 0,49dan verebilir.ama banka derkı en az 10 bın tl cekeceksın. cunku 10 bın tl cekınce aylık faiz oranını az tutan banka yuksek meblaa para ile düşük faizle verdiği parayı ancak çıkartacaktır.
buna takılma ama ben sadce bayram olayına takıldım acil bir odeme yada borcunuz yoksa neden kredi çekiyor??
hani günlük ödemesi vardır borç gırtlağa kadardır çekerde anlarım.Sana mahçup olmayım diye çektiyse saklayarak 100 katı mahçup durumda...
Size önerebileceğim tek şey:
Bu durumu bir an önce eşinizle konuşun,gerekirse sert çıkın.
Bahanelerle sizi geçiştirmeye hakkı yok, sizin kızacağınızı bilerek borsaya da yatırdıysa,
başka birşey de yaptıysa bunu söylesin. Söylememesi,saklaması,yalan söylemesi
sizi çok daha fazla kızdırır.
İçinize atmayın,nedir-ne değildir diye beyninizi yormayın sakın.
Neyse derdi anlatsın yoksa gerçekten düşün düşün sinir hastası olursunuz.
Kendi sağlığınız, eşine olan güveniniz ve evliliğinizin sağlığı için tatlı-sert bir şekilde konuşturun.
Bankaya gidip araştırmak,tabiri caizse ajanlık yapmak; sadece sizi çok yıpratır.
Şu dünyada en önemli şey fiziksel,özellikle de ruhsal sağlığımız, yıpratmayın kendinizi,
konuşturun eşinizi,ya konuşacak ya konuşacak başka yok bırakmayın.
zaten birdahaki konuşmamada eğer "çok üstüne düştün bu konunun"gibi bişeyler söyleyecek olursa ona bu sayfayı açıp okutturucam,görsün herkez susucakmı,tepkisizmi kalıcak.
zaten birdahaki konuşmamada eğer "çok üstüne düştün bu konunun"gibi bişeyler söyleyecek olursa ona bu sayfayı açıp okutturucam,görsün herkez susucakmı,tepkisizmi kalıcak.
Feyza var mı bir gelişme, eşinizle konuştunuz mu?
Nasıl bir açıklaması var ben de merak ettim.
konuştum canım..dediğim gibi çektiği kredinin bi miktarını bana aldığı takıya harcamıştı,ödemeyi bayramdan önce yapacaklarını düşünüp bana alıcam dediği için ve ödeme yapılmadığı için kredi çektim diyor..fazla çekmesinin sebebi ise bayram kredisi olduğu için en az o miktarda çekmesi gerekiyormuş.konuştuk bundan sonra inşallah böyle gizli saklı işler olmuyak...buraya konu açmamım sebebide zaten tepkimi normal görmediği takdirde ona her kadının benim gibi tepki vereceğini göstermekti.neyseki konuştuk ve inşallah hallettik gerek kalmadı yani.