- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
kızlar ben şu an iyi kötü bi işte çalışıyorum 3.5 aydır.. zaten yeni evlendim 7 ay oldu başka bi şehire gelin geldim evimiz kira, borcumuz çok, zorlanıyoruz eşimde özel sektörde bi fabrikada çalışıyor. maaşım asgari ücret,lise mezunuyum.ben 23 eşim 27 yaşındayız. borçlarımız baya bi azalana kadar bebek düşünmüyoruz. hatta bebekten önce ev alma gibi planlarımız var.ama şu anki durumumuzda bu pek mümkün görünmüyor çünkü bebek oldugunda ben bi süre çalışamam ve ev borcunu ben çalışmadan ödeyemeyiz, geçinemeyiz...bide evi bebekten sonra hiç alamayız diye düşünüyoruz artı özel sektör olduğu için daha çok zorlanırım bebekten sonra. istiyorumki daha sağlam bi işim olsun bunun için size fikir danışmak istiyorum. aöfde bekarken işletme okuyodum hem çalışıp hem okumak çok zor geldi çalışma saatlerim çok uzundu devam ettiremedim 2ye geçmiştim sanırım hatırlamıyorum bıraktım. acaba aöfde işletmeye devammı etsem yoksa 2 yıllık bankacılık yada başka bi bölümmü okusam? yada kpssye çalışıp lise kpss sinemi girsem bilemedim? eşim kpss torpil olmadan olmaz diyor. iki arada bi deredeyim gerçekten doğru düzgün meslek sahibi olmayı çok istiyorum.siz bu durumda olsaydınız napardınız, fikir verirmisiniz?