siz olsaydınız ne düşünürdünüz

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
Selam ben daha öncede buraya birşey yazdım kafamdan atamadığım bi sorun var
Eşim beni aldattimi
eşimle nisanliyken eski lise arkadaşıyla görüşüyorlardı telefondan bunu sorun yapmadım
o arkadaşıyla telefonda bende görüşüyordum ama rahatsız oluyordum
Kız eşimle saat 00:00 lere kadar mesajlasiyordu
o sıralar kızda evliydi
Kocan kıskanmıyor mu diye sordum ve rahatsızlığımı dile getirdim
başta gayet edepli olan kız sonradan fatih le beni okulda herkes çok yakıştırirdi falan saçma şeyler söylemeye başladı
o zamanlar yeni evliydik eşime görüşme dedim kabul etti
ama evliliğimizin 2.yılında mesajlarını yakaladım eşim arkadşım sonuçta ne yapayım falan dedi
birşey olmamış gibi devam ettim görüşmeye kızla
kızın o arada eşi falan gitmiş neyse baktım olacak gibi değil kıza görüşmelerini istemediğimi hamile oldugumu söyledim gerçekten hamileydim
kız onu yanlış anladığını falan söyledi
bu ara başka bi arkadaş daha çıktı fatih abi deyip duran kız fatih demeye falan başladı neyse sonuçta kızlar bana söz verdi ve aramayı bıraktılar
İlki boşandı diğeriyle ara görüştüler
Kavgalar falan eşim Kur an â el bastı aldatmadım dedi
ama 2. kız tam bi çatlak kafayı takmış durumda aynı anda hem eşimle hemde eşimin en yakın arkadaşıyla görüşüyor muş
eşim kavga sırasında senin için onları bırakamam demişti bende evi terkettim
tabi ama hamile olduğumu öğrenince geridöndüm
yemin ediyor senden başkası olmadi diyor

Son düzenleme:
bende aldatma olduğunu düşünmedim. ama bu korku yeter eşinize yazmaz artık onlara bundan sonra. yazmamalıda. sizi yada onları seçmesi gerektiğini söyleyin. ödün vermeyin kendinizi. sizi eşisizin onlara ne oluyor ya. hadlerini bilsinler

Ama bi kız söz verip yemin edip niye yine bi erkeği arar bide 2.kız farklı telden farklı faceadres lerinden mesaj atıyor son 6 aydır ses soluk yok 2 . çitle görüşmek için adını erkek ismi olarak kaydetmiş ya normal bi kız günü yapar mı i

Yazdiginizdan bisey anlamadim ama bosverin kizlari onlari bunlari esinizin senin icin onlari birakamam demesi cok agir ...bence buna takilin ..illa aldatilinca ah vah edilmemeli esinizin kurdugu cumle cok yanlisss..

Neden ki anlamadım bebeğim var tabletin de sorun var belki düzgün yazamamış olabilirim sorun buysa
Herkesin de tabletinde sorun var nedense. T9'u kapatın, tablet sorunu değil bu kelimeler hep yanlış yazılmış. Muhtemelen otomatik düzeltiliyor. Hiç bir şey anlaşılmıyor yazdıklarınızdan.

Bence de aldatmamıştır ya zannetmiyorum arkadaşlarıymış sonuçta bunun için daha belirgin şeyler lazım

Herkesin de tabletinde sorun var nedense. T9'u kapatın, tablet sorunu değil bu kelimeler hep yanlış yazılmış. Muhtemelen otomatik düzeltiliyor. Hiç bir şey anlaşılmıyor yazdıklarınızdan.
Duzelttim

-ı harfi firar etmiş. Azdığınızı olacak o :KK66:
Tabletimde sorun var kusura bakma cicim.
Normalde yapıcı bi insanım ama sen sorun istiyorsun herhalde et et beğenmediysen hiç cevap yazmadan gecersin

Esinizin herhangi bir bayan arkadasina nasil kocan kiskanmiyor mu diyebiliyorsunuz biraz agir olun ya bu kadar yuz goz olursaniz cok afedersiniz ama esegin aklina karpuz kabugu dusurmus olursunuz

hala konuşmalar devam ediyor mu?
Bilmiyorum 3 4 ay önce 2. Kız başka bi isimle cadre en mesaj atmış eşim mesajları gösterdi artık takip etmeyi bıraktım 2.kız 4 4,5 yıldır ara ara eşime ulaşıyor bu arada ortaokulda da kaynımın çocukluk aşkıymış eşim değil ama kız farklı biraz değişik yani

X