- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
Selam ben daha öncede buraya birşey yazdım kafamdan atamadığım bi sorun var
Eşim beni aldattimi
eşimle nisanliyken eski lise arkadaşıyla görüşüyorlardı telefondan bunu sorun yapmadım
o arkadaşıyla telefonda bende görüşüyordum ama rahatsız oluyordum
Kız eşimle saat 00:00 lere kadar mesajlasiyordu
o sıralar kızda evliydi
Kocan kıskanmıyor mu diye sordum ve rahatsızlığımı dile getirdim
başta gayet edepli olan kız sonradan fatih le beni okulda herkes çok yakıştırirdi falan saçma şeyler söylemeye başladı
o zamanlar yeni evliydik eşime görüşme dedim kabul etti
ama evliliğimizin 2.yılında mesajlarını yakaladım eşim arkadşım sonuçta ne yapayım falan dedi
birşey olmamış gibi devam ettim görüşmeye kızla
kızın o arada eşi falan gitmiş neyse baktım olacak gibi değil kıza görüşmelerini istemediğimi hamile oldugumu söyledim gerçekten hamileydim
kız onu yanlış anladığını falan söyledi
bu ara başka bi arkadaş daha çıktı fatih abi deyip duran kız fatih demeye falan başladı neyse sonuçta kızlar bana söz verdi ve aramayı bıraktılar
İlki boşandı diğeriyle ara görüştüler
Kavgalar falan eşim Kur an â el bastı aldatmadım dedi
ama 2. kız tam bi çatlak kafayı takmış durumda aynı anda hem eşimle hemde eşimin en yakın arkadaşıyla görüşüyor muş
eşim kavga sırasında senin için onları bırakamam demişti bende evi terkettim
tabi ama hamile olduğumu öğrenince geridöndüm
yemin ediyor senden başkası olmadi diyor
Eşim beni aldattimi
eşimle nisanliyken eski lise arkadaşıyla görüşüyorlardı telefondan bunu sorun yapmadım
o arkadaşıyla telefonda bende görüşüyordum ama rahatsız oluyordum
Kız eşimle saat 00:00 lere kadar mesajlasiyordu
o sıralar kızda evliydi
Kocan kıskanmıyor mu diye sordum ve rahatsızlığımı dile getirdim
başta gayet edepli olan kız sonradan fatih le beni okulda herkes çok yakıştırirdi falan saçma şeyler söylemeye başladı
o zamanlar yeni evliydik eşime görüşme dedim kabul etti
ama evliliğimizin 2.yılında mesajlarını yakaladım eşim arkadşım sonuçta ne yapayım falan dedi
birşey olmamış gibi devam ettim görüşmeye kızla
kızın o arada eşi falan gitmiş neyse baktım olacak gibi değil kıza görüşmelerini istemediğimi hamile oldugumu söyledim gerçekten hamileydim
kız onu yanlış anladığını falan söyledi
bu ara başka bi arkadaş daha çıktı fatih abi deyip duran kız fatih demeye falan başladı neyse sonuçta kızlar bana söz verdi ve aramayı bıraktılar
İlki boşandı diğeriyle ara görüştüler
Kavgalar falan eşim Kur an â el bastı aldatmadım dedi
ama 2. kız tam bi çatlak kafayı takmış durumda aynı anda hem eşimle hemde eşimin en yakın arkadaşıyla görüşüyor muş
eşim kavga sırasında senin için onları bırakamam demişti bende evi terkettim
tabi ama hamile olduğumu öğrenince geridöndüm
yemin ediyor senden başkası olmadi diyor
Son düzenleme: