SİZ SİZ OLUN ERKENDEN NİKAH YAPMAYIN...

fattime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
171
11
ben düğüne kaç ay kala nikahı yapalım yapalım dediler düğün 9 mayısta 16 martta nikahı yaptım. o kadar pişmanımki aklı olan erkenden yapmasın dönüşte yok artık herkesin gözünde evlenmişim bana gelince herşeyi adetim olmayan şeyi bile zorla aldıran eşim abisinde kızın herşeyini erkek tarafı alıyo ve bana sen haksızsın diyo bana gelincede bi perdenin bile hesabını ayrıdan tutturuyo adalet mi bu ? daha evlenmeden nefret ettim o kadar aşık oldum salak gibi :KK43:

insan gelinliği bile başına kakar mı zor bi modeli beğendiğim eskiden beri hayal ettiğim modeli kiralık fiyatına satın alıyorum tutuyo bana başka 750 tl ya prenses bulurdum diye tartışıyo benle ben sanki prenses istiyorum. kına kıyafetini masraf etmesin diye kendim dikiyorum yine bile herşeyi burnumdan getiriyo keşke dönüşüm olsaydı. Salak gibi hadi nikahı yapıyosun ne diye yayınlıyosun facede fln.

nikahı kıymadan bunları halletmiş olmanız lazımdı hep :KK43:

Evleneceğin insana bu denli soğuduysan yol daha yakın canım. İstemediğin bir evlilik yapma. Nikâh da arkadaşın dediği gibi formalite. Kendini mecbur hissetme.

gunaydin canim.
bu tarz durumlarda akil vermek kimseye dusmez biz ancak tqvsiyede bulunabiliriz. Bence herseyi oturup acikca konusmalisin gerekirse tum dugun borcuna kendiniz katlanin dugunden sonra odemek sartiyla ama herseyi gonlunuze gore yapin. Konusmaktan kactigin muddetce ilerde seni neyin bekledigini bilemezsin. Hic birsey icin gec degil bence.

Fakir erkekler bile içinde kalmasın diye gelinlikten kısmıyo tabi duzgun adam gibi adam olanlar başka şeyden kısılır ama gelinlik içinde kalır ınsanın
onu anlıycak adam lazım. ailesi gidip gidip bana düğün salonun anlaşmalı olduğu yerleri kuaförlerdeki gelinlikleri söylüyodu bende abimin arkadaşının annesine 1500 tlya mendil etek istiyorum onu diktiriyorum razı oldu ama başıma kaka kaka onların dediği en kötü gelinlikçide kiralık fiyatı 1500 dü. :KK43:

Canim geri dönüsun var tabi. Facede ilan ettin ve herkes biliyor diye mutsuz bir evlilik mi yapacaksin ? Bunlari sinir aninda yazdiysan oky ama gercekten boyle dusunuyorsan ya restini cek iyice korksun ayrilirsin diye yada gercekten ayril. Elalem neder diye evlenme

gunaydin canim.
bu tarz durumlarda akil vermek kimseye dusmez biz ancak tqvsiyede bulunabiliriz. Bence herseyi oturup acikca konusmalisin gerekirse tum dugun borcuna kendiniz katlanin dugunden sonra odemek sartiyla ama herseyi gonlunuze gore yapin. Konusmaktan kactigin muddetce ilerde seni neyin bekledigini bilemezsin. Hic birsey icin gec degil bence.
ev aldık düğünden sonra kredi ödiycez 45 bin tl o yüzden güya takside girmiycem dedi ama kaporaları veriyo gerisinin nolcağı belli değil benim bi tek fırın kaldı alıncak zaten onunda kaporasını verdim beni alcağum bişey kalmadı.

Canim geri dönüsun var tabi. Facede ilan ettin ve herkes biliyor diye mutsuz bir evlilik mi yapacaksin ? Bunlari sinir aninda yazdiysan oky ama gercekten boyle dusunuyorsan ya restini cek iyice korksun ayrilirsin diye yada gercekten ayril. Elalem neder diye evlenme
şu an evet çok sinirliyim ama gerçekten zoruma gidiyo bu durumlar ve mutsuz olcağımı düşünüyorum çünkü insan sevdiğine sahip çıkar o haksız olduğunu bile bile farklı şeyleri savunuyo bide kızarak anlatıyomuş arkadaşıma.

X