Sizce 2. çizgi varmı?

Eflatun1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
1.248
995
31
Kızlar kuzenimin adet günü bugün, dayanamayıp test yaptı genelde ikinci çizgi hiç çıkmıyordu diyip bana geldi hamileyim anlarım diye ama bende biraz daha koyu çıktığından buraya yazmak istedim aranızda böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen oldumu.. Resimi Yüklicem Bakarmisiniz rica etsem

Eklentiler

• 20150608_153214.jpg
    20150608_153214.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 569
Bence var canım benim böyleydî hatta daha silikti gebelik daha yeniydi hayırlı olsun bende attım resmi bakabilirsiniz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 875
Bi çizgi var ama rengi kırmızı değil bilmiyorum bakalım inşallah olur☺senin böyle çıktıktan sonra gebelik çıktımi kanda

evet yeniyse böyle çıkar.ben 5 kez yapmıştım.bu şekilde başladı gitgide koyulaşmıştı.allah gönlüne göre versin

Kızlar kuzenimin adet günü bugün, dayanamayıp test yaptı genelde ikinci çizgi hiç çıkmıyordu diyip bana geldi hamileyim anlarım diye ama bende biraz daha koyu çıktığından buraya yazmak istedim aranızda böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen oldumu.. Resimi Yüklicem Bakarmisiniz rica etsem
Bende bir çizgi görüyorum. Hadi hayırlısı.

Bi çizgi var ama rengi kırmızı değil bilmiyorum bakalım inşallah olur☺senin böyle çıktıktan sonra gebelik çıktımi kanda
Çıktı 32 çıkmıştı daha cok yeniydi bence yarın sabah ilk îdrarla tekrar yapım daha net olur fikrimce daha sonra kan testi yaptırın

Benimde böyleydi bir hafta sonra daha koyulaşır Çok yeni gebelik doktora hemen gştmesin iki hafta beklesin kesin sonuç için hayırlı olsun

Adetine kaç gün var Arkadaşının ilk test böyle oluyor erken yapınca

tatlım hayırlı olsun şimdiden bende duramadım bügün test yaptım bat 14/06/2015 daha 6 gün var ama duramadım işte bir benimkinede bakarmısınız yoksa şaşı olacam :))) allahım isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın

Eklentiler

• IMG_20150608_172249.jpg
    IMG_20150608_172249.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 217
X