sizce arkadaşlarım beni kullanıyormu ??

dogaasude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
69
18
35
iş yerindeki arkadaşlarımın tavrı beni düşündürüyor ben memurum çalıştığım yer ikinci görev yerim. ilk görev yerimde de benzer sorunlar yaşamıştım o zaman doğuda görev yapıyordum o yüzden çok üstünde durmamıştım ama şimdiki görev yerimde de benzer şeyler yaşıyorum. iş yerimdeki bayan arkadaşlarım hepsi evli iki tanesi ile çok samimiyim bi tane de erkek var grubumuzda o da genelde bizimle takılır ben yapım gereği çok cömert biriyimdir yani ne zaman birinin paraya ihtiyacı olsa bana koşar sende vardır sen bekarsın tek yaşıyorsun sanki çocuğun mu var eşin yok vs. vs. benimde bazen çok ihtiyacım olmasına rağmen kimseden tek kuruş isteyemem o kadar para veririm ama hiç isteyemem bazen son paramı veririm kendim ortada kalırım :KK43: dahası biri için para toplarlar bazen birine hayır için kuruma gelenler oluyo (dilenci değil ama ne bende bilmiom) bana telefon edip şunu sana yolladık biraz para ver diyolar varmı yokmu sormuyolar nese bu kısmı geçtik benim bi derdim olsa pek üstünde durmazlar kendi dertlerini günlerce konuşup çözüm bulmaya çalışırız. :KK43: bu iki bayan aynı binada oturuyolar bende aynı muhitteym yani aramız 5-6 dk falan her pazartesi şunu yaptık bunu yaptık anlatıolar bu haftasonu sende gel diolar tamm diyorum ama beni haftasonu hiç aramıyorlar belki biraz bencilce yazdım ama artık kullanılıyormuyum diye düşünmeye başladım :KK43: :KK61::KK43:

Düşünmek için hayli geç kalmışsınız.
Fakat, size herhangi bir önerim olamayacak şaşırtıcı şekilde; zira olayın sizin yapınızla alakası olduğu aşikar ve oturmuş karakterinizi değiştirmenizin büyük bir travma yaşamadıkça mümkün olmadığını düşünüyorum.
Yine de farkındalık hiç yoktan iyidir her ne kadar bu soft'luk fıtratınızda olsa da; hayatta kalmakta bol şans diliyorum.

edit:

asdasfsd

Son düzenleme:
Haftasonu gel diyorlarmis tekrar aramalarina gerek yok ki çık git. Para konusunda da kullanıldığını dusunuyorsan kredi çektim borç ödüyorum sizde varsa bana verin de:KK51:

gel diyorlar ama zaman vermiyorlar müsait olduklarını bilmiyorum çat kapı gitmiş olcam sanrım öylesine gel diyorlar bu haftasonu seninlede bişeyler yapalım diyorlar öyle sözde kalıo

gel diyorlar ama zaman vermiyorlar müsait olduklarını bilmiyorum çat kapı gitmiş olcam sanrım öylesine gel diyorlar bu haftasonu seninlede bişeyler yapalım diyorlar öyle sözde kalıo
gIt yani davet edilmissin sonucta ne bileyim ara geliyorum diye haber ver eger çat kapı gitmek istemiyorsan

sen tavizi başta vermişsin
ailem kredi çekmiş para gönderiyorum de
abim-ablam kredi çekmiş para gonderiyorum de
annemler yeni bi ev almış para gönderiyorum de
bir sürü şey var yanı bu kadar da iyilik perisi olmana gerek yok

ben 25 onlar 31 34 38 yaşında
oo canım seni küçük bulmuşlar resmen sülük gibi kanını emiyorlar onlar yılların çalışanı tabi kurnazlar keşke hiç samimi olmasaydın görüşme onlarla para isterlerse yok de aileme gönderdim zor durumdayım falan de, umursama yani isterlerse hiç konuşmasınlar senle yaşıtlarınla takıl, özel gezilere git yanlız kalma yani paranı onlara vereceğine gez toz.

oo canım seni küçük bulmuşlar resmen sülük gibi kanını emiyorlar onlar yılların çalışanı tabi kurnazlar keşke hiç samimi olmasaydın görüşme onlarla para isterlerse yok de aileme gönderdim zor durumdayım falan de, umursama yani isterlerse hiç konuşmasınlar senle yaşıtlarınla takıl, özel gezilere git yanlız kalma yani paranı onlara vereceğine gez toz.
başka arkadaşım yok bu şehirde herkes yaşlı kurumda da öyle mecburen başta samimi olduk o yüzden ben mi bencil düşünüyorum diyordum bundan sonra dikkat edeceğim tavsiyeleriniz doğrultusunda

başka arkadaşım yok bu şehirde herkes yaşlı kurumda da öyle mecburen başta samimi olduk o yüzden ben mi bencil düşünüyorum diyordum bundan sonra dikkat edeceğim tavsiyeleriniz doğrultusunda
doğrudur benim çalıştığım iş yerinde de yok, ben 23 yaşındayım onlar ooo tilki gibiler beni kullanmaya çalıştılar nöbetleri bana kitlemeye çalıştılar kaç kez müdüre şikayet ettim , niyetleri böyle çalışanları kullanmak, haftasonları işte arkadaşlarına gidebilirsin geri kalan zaman da sosyal medyadan konuş ama onlar seni aralarına almazlar sen bekarsın onlar evli bir de yani, dikkatli ol para vs. yedirme.

çok cömert biriyimdir yani ne zaman birinin paraya ihtiyacı olsa bana koşar sende vardır sen bekarsın tek yaşıyorsun sanki çocuğun mu var eşin yok vs. vs. benimde bazen çok ihtiyacım olmasına rağmen kimseden tek kuruş isteyemem o kadar para veririm ama hiç isteyemem bazen son paramı veririm kendim ortada kalırım :KK43: dahası biri için para toplarlar bazen birine hayır için kuruma gelenler oluyo (dilenci değil ama ne bende bilmiom) bana telefon edip şunu sana yolladık biraz para ver diyolar varmı yokmu sormuyolar

Bu anlattıklarınız cömert olduğunuzu değil, ensesine vurulup lokması alınan biri olduğunuzu gösteriyor. :/ Ayrıca kredi çekmeyeceğimi biliyorlar ne demek, onlara ne ki? Eğer bahane bulmayı yalan söylemek olarak düşünüyorsanız, "para vermek istemiyorum." demeyi en kısa zamanda öğrenmeniz lazım.

Mazeret sunmana ne luzum var kredi cektim borcum var aileme ginderiyorum falan..
Maalesef veremem de gec. İnsanlara her an yardimci olan yanlarinda bulunan kisilere ihtiyac duyulmaz nasilsa her an sana ulasabiliyorlar nasilsa her an yardimlarina kosuyorsun.
180 derece dönüp bu tavrini tarzini degistireceksin deveye diken insana ... yarar derler ya ayip kacti ama aynen boyle arkadasim kusura bakma

X