- 18 Kasım 2014
- 69
- 18
- 35
iş yerindeki arkadaşlarımın tavrı beni düşündürüyor ben memurum çalıştığım yer ikinci görev yerim. ilk görev yerimde de benzer sorunlar yaşamıştım o zaman doğuda görev yapıyordum o yüzden çok üstünde durmamıştım ama şimdiki görev yerimde de benzer şeyler yaşıyorum. iş yerimdeki bayan arkadaşlarım hepsi evli iki tanesi ile çok samimiyim bi tane de erkek var grubumuzda o da genelde bizimle takılır ben yapım gereği çok cömert biriyimdir yani ne zaman birinin paraya ihtiyacı olsa bana koşar sende vardır sen bekarsın tek yaşıyorsun sanki çocuğun mu var eşin yok vs. vs. benimde bazen çok ihtiyacım olmasına rağmen kimseden tek kuruş isteyemem o kadar para veririm ama hiç isteyemem bazen son paramı veririm kendim ortada kalırım dahası biri için para toplarlar bazen birine hayır için kuruma gelenler oluyo (dilenci değil ama ne bende bilmiom) bana telefon edip şunu sana yolladık biraz para ver diyolar varmı yokmu sormuyolar nese bu kısmı geçtik benim bi derdim olsa pek üstünde durmazlar kendi dertlerini günlerce konuşup çözüm bulmaya çalışırız. bu iki bayan aynı binada oturuyolar bende aynı muhitteym yani aramız 5-6 dk falan her pazartesi şunu yaptık bunu yaptık anlatıolar bu haftasonu sende gel diolar tamm diyorum ama beni haftasonu hiç aramıyorlar belki biraz bencilce yazdım ama artık kullanılıyormuyum diye düşünmeye başladım