Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketSizce biz kadinlar en cok hangi konuda yalan söyleriz?
kadinlar en cok hangi konuda yalan söyleriz? *alisveris konusunda *aile iliskileri konusunda *eski iliskileri hakkinda *arkadaslari hakkinda *esine (sevdigine ) olan duygulari hakkinda
kadinlar en cok hangi konuda yalan söyleriz? *alisveris konusunda *aile iliskileri konusunda *eski iliskileri hakkinda *arkadaslari hakkinda *esine (sevdigine ) olan duygulari hakkinda
bende alışverişi abarttığım zaman kaçamak yapıyorum ay hayatım ucuzluktan ucuzluktan sudan ucuzdu ayol dayanamadım derim etiket fiyatının yarısını söylerim....sırnaşık şey onun dışında asla mümkün değil...
hepsını ısaretledım cunku hepsını de genelde yapıoruz mesela ben kızmayacak bıle olsa cok kucuk bırsey ıcın yalan soyluorum sonra ben bıle anlıorum cok sacma oldugunu ama onlar bızı yalana tesvık edıolar
bazeenn benı çok sınır edıyorr vee öldüresimm gelıyorrrrrrr.. klava: yada birseyı hakkında sogudugum oluyorrr.. ozaman .... sabırrr diyerek... seni sevıyorum kocaciimmm... diorum
aile ilişkilerinde genelde kaynanam benı hırpalar ama eşim annesinden sogumasın die hep yalan soylerım iyiydik gibi...