Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı senin gibiyim ama eşim bal köpüğü istiyor ne yapacağım bilmiyorum :?"Kizlarr ben esmerim. Kasim gozum siyah tenim bugday sacim koyu kumral siyah istiyorum bende cok havaliiii sizce nasil olur boyatiyim miii
Slmİlle siyah istiyorsan ve kararlıysan bence siyah kına yak saçına.Saçların hiç boyanmadıysa boyaya bulaşma.
Kizzzz siyah kına var yaaaa öyle pis bişey ki,asla ama asla açılmıyor. Saçlarını komple kes at o dereceİlle siyah istiyorsan ve kararlıysan bence siyah kına yak saçına.Saçların hiç boyanmadıysa boyaya bulaşma.
Slm
neden boyaya bulaşma dedin acaba ?
Bide saçı beyazlattığını duydum ni fikrin varmı?
Kizzzz siyah kına var yaaaa öyle pis bişey ki,asla ama asla açılmıyor. Saçlarını komple kes at o derece
Saçın zamanından önce beyazlamasına sebep olduğu doğrudur, beyazlama hadisesnden önce de saçlar koyu kül rengine dönüşür karaktersiz bir renk haline gelir (genç yaşta değil tabii).
ben de eylüle doğru ombre yaptırmayı düşünüyordum da 21yaşındaym ve daha boyatmadım, bi yandan istiyorum bi yandan da bulaşmasam mı diyorum
Saçın zamanından önce beyazlamasına sebep olduğu doğrudur, beyazlama hadisesnden önce de saçlar koyu kül rengine dönüşür karaktersiz bir renk haline gelir (genç yaşta değil tabii).
ben de eylüle doğru ombre yaptırmayı düşünüyordum da 21yaşındaym ve daha boyatmadım, bi yandan istiyorum bi yandan da bulaşmasam mı diyorum