Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce boyatiyim miiiii

Anonik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
14
1
26
Kizlarr ben esmerim. Kasim gozum siyah tenim bugday sacim koyu kumral siyah istiyorum bende cok havaliiii sizce nasil olur boyatiyim miii

ben koyu kestane boyattım siyah gibi duruyor zaten .. koyu kestane yap .

yüz hatlarına bağlı yakışıp yakışmaması..bence siyah saç minyon suratlı kızlara yakışıyor çünkü yüz ifadesini zaten sert gösterdiği için minyon olunca pek sırıtmıyor

Benim de siyah ben de kestane olsa nasıl olur diye düşünüyorum kendinde olmayanı merak etmek sanıırm biz kadınlara özgü bir duygu,yakışır büyük ihtimal bir dene :)

İlle siyah istiyorsan ve kararlıysan bence siyah kına yak saçına.Saçların hiç boyanmadıysa boyaya bulaşma.

Slm
neden boyaya bulaşma dedin acaba ?
Bide saçı beyazlattığını duydum ni fikrin varmı?

Saçın zamanından önce beyazlamasına sebep olduğu doğrudur, beyazlama hadisesnden önce de saçlar koyu kül rengine dönüşür karaktersiz bir renk haline gelir (genç yaşta değil tabii).

Saçım kumral diyorsun, güneşte ne güzel açılır o renk, eh sen şimdi bir kere boyayacaksın sonra ömür boyu bir daha o renge dönemeyeceksin. Uzatır boyadan kurtulurum deme, asla aynı ton olmuyor koyulaşıyor saçlar.

Kizzzz siyah kına var yaaaa öyle pis bişey ki,asla ama asla açılmıyor. Saçlarını komple kes at o derece:KK53:

Genel olarak kınaların hepsi aynı özelliği gösteriyor ama çeşitli yolları var tabii. Siyah kınadan sonra bir platin, açık sarı yapamasa bile kahve tonları, bakır ve kızılın tonlarına geçiş yapılabilir.Yinede bence hiç dokunmamak daha iyi.

Saçın zamanından önce beyazlamasına sebep olduğu doğrudur, beyazlama hadisesnden önce de saçlar koyu kül rengine dönüşür karaktersiz bir renk haline gelir (genç yaşta değil tabii).

ben de eylüle doğru ombre yaptırmayı düşünüyordum da 21yaşındaym ve daha boyatmadım, bi yandan istiyorum bi yandan da bulaşmasam mı diyorum o_O

ben de eylüle doğru ombre yaptırmayı düşünüyordum da 21yaşındaym ve daha boyatmadım, bi yandan istiyorum bi yandan da bulaşmasam mı diyorum o_O

Ombre sorun olmaz çünkü kafa derine dolayısı ile köklere temas etmeyecek.

Zaten en güzelİ Ombre veya hafif ışıltı olacak şekilde balyaj. Doğal saçı komple boyamak çok yazık.

Şüpheliysen önce 1-2 haftalık renk veren maskelerden deneyebilirsin
4359_buyuk_1.jpg

Veya yarı kalıcı boyalardan da kullanabilirsin. Normal saç boyası gibi zarar veren ürünler değil.

Eklentiler

• 4359_buyuk_1.jpg
    4359_buyuk_1.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 127
X