Sizce bu imkansız aşk mı? Ne olur fikir verin

34thalia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
380
161
merhaba

"imkansız" deyince evli falan sanmayın:) durum şöyle:

ben ,o ortama (profesyonel spor takımı) yeni girmiştim.daha kimseyi tanımıyordum. çocuk benim soyadımı öğrenmiş,face ten aratıp eklemiş.(ben kimsede ekli değildim) 2 gün sonra da beni silmiş. bunun sebebini merak ettim ama ona hiç sormadım. benim tahminim ;politik görüş farklılığı. ilk aklıma gelen bu.(o muhafazakar kesimmiş.) başka ne olabilir ki? işte bundan sonra bana 2 antreman boyunca kötü davrandı: böyle yanıma oturmuyor,yerini değiştiriyor falan.

ertesi gün antrenör, hepimizi yere oturttu ve ortaya bir konuşma yaptı :" kimse kimseye yan gözle bakmayacak." temalı. acaba bir şey mi hissetti,yoksa tesadüf mü bilemiyorum.bundan sonra çocuk,garip davranmayı kesti. bir muhabbetimiz yok ama mesela ,konuşması gerekiyorsa konuşuyor.ben de aynı şekilde davranıyorum. zaten ben,silme olayı olduğunda da hiç mevzu yapmamıştım.

ve şöyle bir durum var ki; çocuk benden 4.5 yaş ufakmış!çok büyük gösteriyor.(burda bir dipnot:ben olduğumdan 8 yaş falan ufak gösteriyorum ve hayatım boyunca benim yaşımda ya da benden büyük hiçbir erkek benle ilgilenmedi.ve benim de artık yaş konusundaki görüşüm değişmeye başladı.3-4 yaşı sorun etmem.)
çocuk sert biri.pek gülmüyor falan.takımın yardımcı hocalarından biri olduğu için belki otoriterdir.erkeklerle de öyle samimi muhabbet yaptığını görmedim . merak duygumu körüklüyor.belki de bundan aşık oldum (!)... arada gözüm ona takılıyor , 2 kere onu da bana bakarken yakaladım. ama ne hisle baktığını bilemem. bu durum 1 aydır devam ediyor.

ne düşünüyorsunuz?

Bu arkadas, hani su numara beni rahatsız ediyor sence kim bu demeyi düşündüğün kişimi?

Bence hiç bulaşma 3 4 yaşı fiziksel olarak sorun etmesen de sosyal zeka olarak etmelisin ne o öyle ters davranmalar bakış atmalar falan

aslında evet bana da garip geldi. sonuçta ben ona bir şey yapmadım ki. böyle davranmasına gerek yoktu. ama stockholm sendromu oldu herhalde:)

evet .çok dikkatlisin:) o olaydan vazgeçtim merak etme. ilgisiz davranıyorum .
Dikkatliyimdir :) tatlım bana kalırsa bosver hic takma gitsin. Karsındakinin olgun biri oldugunu düşünmüyorum, siyasi görüşü farklı diye faceden neden siliyor anlamıyorum cok çocukça. Benimde cok ama cok Sevdiğim arkadaslarım var tam zıt kutuplarız. O kendi görüşü doğrultusunda bişeyler paylaşır bende kendi görüşümü savunan seyleri. Ama bu beni hic rahatsız etmiyor o onun düsüncesi Buda benim düşüncem.

Dikkatliyimdir :) tatlım bana kalırsa bosver hic takma gitsin. Karsındakinin olgun biri oldugunu düşünmüyorum, siyasi görüşü farklı diye faceden neden siliyor anlamıyorum cok çocukça. Benimde cok ama cok Sevdiğim arkadaslarım var tam zıt kutuplarız. O kendi görüşü doğrultusunda bişeyler paylaşır bende kendi görüşümü savunan seyleri. Ama bu beni hic rahatsız etmiyor o onun düsüncesi Buda benim düşüncem.

biliyor musun ;ben de olgun olduğunu düşünmüyorum aslında.aniden silmesi, triplere girmesi falan çocukça geldi.ya da çok duygularına göre hareket eden birisi...
yalnız bende stockholm sendromu oldu herhalde:)

Seninle ilgilendigini nasil dusundun? Sadece facebookda eklemesi mi bunu dusundurdu, yoksa baska seyler de var mi?

biliyor musun ;ben de olgun olduğunu düşünmüyorum aslında.aniden silmesi, triplere girmesi falan çocukça geldi.ya da çok duygularına göre hareket eden birisi...
yalnız bende stockholm sendromu oldu herhalde:)
Kesinlikle olgun değil, faceden birbirine laf sokan ve sırf siyasi görüşü farklı diye birbirini silen insanlardan nefret ederim :63: biz okulda 5 li arkadas grubuyduk ve inanırmısın hepimiz ama hepimiz farklı görüşlere sahiptik,ayarlasan bu kadar denk gelmez :KK53: Politik bi konu geçse herkes kendi fikrini Söyler sonra bi şekilde kimsenin kalbi kırılmadan konu kapanırdı. Birbirimize tahammül edemediğimiz sürece ne sağlıklı bir siyaset ortamı olur, nede bu kutuplaşmalar sona erer :KK20:

Duygularada gem vurulmaz ki aşıksan aşıksındır ,aşkın mantığı yoktur

Seninle ilgilendigini nasil dusundun? Sadece facebookda eklemesi mi bunu dusundurdu, yoksa baska seyler de var mi?

aslında yok.(face ten eklemek normalde birşey de),ben kimsede ekli değilken beni aratıp eklemiş olması,bana bunu düşündürdü ki,benden çok daha önce gelen kızları bile eklememiş.

Kesinlikle olgun değil, faceden birbirine laf sokan ve sırf siyasi görüşü farklı diye birbirini silen insanlardan nefret ederim :63: biz okulda 5 li arkadas grubuyduk ve inanırmısın hepimiz ama hepimiz farklı görüşlere sahiptik,ayarlasan bu kadar denk gelmez :KK53: Politik bi konu geçse herkes kendi fikrini Söyler sonra bi şekilde kimsenin kalbi kırılmadan konu kapanırdı. Birbirimize tahammül edemediğimiz sürece ne sağlıklı bir siyaset ortamı olur, nede bu kutuplaşmalar sona erer :KK20:

anlattığın çok güzel bir şey .herkes böyle davranmalı..

ama şu da var; bu siyasi görüş olayı kesin değil. benim tahmin ettiğim şey bu.başka ne olabilir ki?.insanın aklına ilk gelen bu oluyor yani. laf sokma durumu olmadı. hatta hiç konuşmadık

O soğuk değil çekingen kızlara çekingen ve uzak olması gerektiği
aile terbiyesi almıştır aklı sıra senden gıcık olması gerekirmiş gibi davranıyor , ama tam da rolünü profesyonel yapamıyor
aşk ve beğeni gizlenmez ki !

anlattığın çok güzel bir şey .herkes böyle davranmalı..

ama şu da var; bu siyasi görüş olayı kesin değil. benim tahmin ettiğim şey bu.başka ne olabilir ki?.insanın aklına ilk gelen bu oluyor yani
Biliyorum senin tahminin oldugunu tatlım ama durup dururken anlattığın gibi olduysa başka bisey yok gibi duruyor. Yada ne istediğini bilmeyen birisi. Senin Duyguların ne şekildedir bilmem ama bosver spordan bi aekadasın olarak Kalsın bu ergen şahsiyet :)

Bence sen oradaki bulunan başka erkeklerlede konuş ki delirsin , aciz
kız senden hoşlanıyor sende kızdan e daha ne ?

O soğuk değil çekingen kızlara çekingen ve uzak olması gerektiği
aile terbiyesi almıştır aklı sıra senden gıcık olması gerekirmiş gibi davranıyor , ama tam da rolünü profesyonel yapamıyor
aşk ve beğeni gizlenmez ki !

ilgileniyor diyorsun yani! :) (bu arada o ,doğulu bir aileden)

Biliyorum senin tahminin oldugunu tatlım ama durup dururken anlattığın gibi olduysa başka bisey yok gibi duruyor. Yada ne istediğini bilmeyen birisi. Senin Duyguların ne şekildedir bilmem ama bosver spordan bi aekadasın olarak Kalsın bu ergen şahsiyet :)

öyle yapmaya çalışıcam zaten hiç ilgilenmiyorum ben de.boşlukta olduğum için birisinin olmasını istiyorum belki de. akışına bıraktım

X