Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Skmamak elde degilki resmen evde fir donuyorum Allahtan paylasabilecegim bi arkadasim vardi onla paylasip icimi doktumSikmayin caninizi, erkekler cok egoiste oluyolar malesef. Bence yarin tavrinizi koyun
Aslinda bu kadar fazla gorusmez arkadaslariyla beraberligimizden beri 2 veya 3kez gorusmuslugu var daha cok isiyle cok mesgul ama su son bir haftadir gercekten cok kizdim en son gecen hafta gorustuk hic bukadar ayri kalmamistik bencede hayirlisi olsun artikArkadaslarina bu kadar zaman ayirip size bulamamasi garip.
Belli bir tavır koyun ama bitirmek icin büyuk bir sebep degil bence
Hayirlisi olsun :)
haklisin gorusmek isteyen zaman bulur mutlaka canin biseye skldigini sanmiyorum keyfi gayet yerinde sadece isleri yogun bu aralar ondan dicem ama benimde bi sabrimin siniri var, baska biri oldugunuda sanmam ama tabikide bilemem sonucta %100 konusamam hislerim ve gozemlerime dayanarak diyorumBence gerçekten görüşmek isteyen biri durum ne olursa olsun fırsat yaratmaya calısır 10 saatlik yoldam yarım saat görebilmek için gelen sevgilim bile oldu biraz sıkılmıs olabilir acık acık konusun bence herşeyi yada baskasıda olabilir moralini bozmak gibi olmasın ama
beni en cok kizdiranda sozunu tutmamasi aslinda arkadaslariyla gorusmesine kizmam yoksafevri davranma bence.. çocuk bi kaç kez seninle değilde arkadaşlarıyla buluştu diye durum bu kadar ciddi olmamalı diye düşünüyorum.. otur konuş yapacağı açıklamaya göre karar verirsin
tavrimi koyma konusunda bende katiliyorum sizler gibi ama ben attigim her adimdan konustugum her cumlede dikkat ediyosam oda etmeliAyrılık düşünecek kadar büyük bir olay değil bence tabiki yaptigi yanlış ama yarin tavrini belli et ve dinle belkidr hakli önemlidir bir sebebi vardır hayirlisi olsun tabii
haklısın canım ama sonuçta ortada bi ilişki var emekler var bu kadar ani karar verme otur iyice düşünbeni en cok kizdiranda sozunu tutmamasi aslinda arkadaslariyla gorusmesine kizmam yoksa
ama soz veripde caymasi beni cok uzdu
Dun butun gece dusundum neyse aksama bagladik aksamda satinca beni bana saygi duymadigni dusundum ((haklısın canim ama sonuçta ortada bi ilişki var emekler var bu kadar ani karar verme otur iyice düşün
yarın bi görüş konuş bakalım ne diyecek.. yine buluşmak istemezse bu sefer tabiki de ayrılmakta haklısın ama yarın bi konuşDun butun gece dusundum neyse aksama bagladik aksamda satinca beni bana saygi duymadigni dusundum ((
((( haklisib cnm sagol tzvsiyelrib icinyarın bi görüş konuş bakalım ne diyecek.. yine buluşmak istemezse bu sefer tabiki de ayrılmakta haklısın ama yarın bi konuş
Birazdan gelicek gorusucezSon durum ne konustun mu