Sizce bunun sonu ne olur?

Sikmayin caninizi, erkekler cok egoiste oluyolar malesef. Bence yarin tavrinizi koyun

Arkadaslarina bu kadar zaman ayirip size bulamamasi garip.
Belli bir tavır koyun ama bitirmek icin büyuk bir sebep degil bence
Hayirlisi olsun :)

Bence gerçekten görüşmek isteyen biri durum ne olursa olsun fırsat yaratmaya calısır 10 saatlik yoldam yarım saat görebilmek için gelen sevgilim bile oldu biraz sıkılmıs olabilir acık acık konusun bence herşeyi yada baskasıda olabilir moralini bozmak gibi olmasın ama

fevri davranma bence.. çocuk bi kaç kez seninle değilde arkadaşlarıyla buluştu diye durum bu kadar ciddi olmamalı diye düşünüyorum.. otur konuş yapacağı açıklamaya göre karar verirsin

Sikmayin caninizi, erkekler cok egoiste oluyolar malesef. Bence yarin tavrinizi koyun
Skmamak elde degilki resmen evde fir donuyorum Allahtan paylasabilecegim bi arkadasim vardi onla paylasip icimi doktum
bende tavrimi koymayi dusunuyorum zaten ...
Arkadaslarina bu kadar zaman ayirip size bulamamasi garip.
Belli bir tavır koyun ama bitirmek icin büyuk bir sebep degil bence
Hayirlisi olsun :)
Aslinda bu kadar fazla gorusmez arkadaslariyla beraberligimizden beri 2 veya 3kez gorusmuslugu var daha cok isiyle cok mesgul ama su son bir haftadir gercekten cok kizdim en son gecen hafta gorustuk hic bukadar ayri kalmamistik bencede hayirlisi olsun artik
Bence gerçekten görüşmek isteyen biri durum ne olursa olsun fırsat yaratmaya calısır 10 saatlik yoldam yarım saat görebilmek için gelen sevgilim bile oldu biraz sıkılmıs olabilir acık acık konusun bence herşeyi yada baskasıda olabilir moralini bozmak gibi olmasın ama
haklisin gorusmek isteyen zaman bulur mutlaka canin biseye skldigini sanmiyorum keyfi gayet yerinde sadece isleri yogun bu aralar ondan dicem ama benimde bi sabrimin siniri var, baska biri oldugunuda sanmam ama tabikide bilemem sonucta %100 konusamam hislerim ve gozemlerime dayanarak diyorum

Ayrılık düşünecek kadar büyük bir olay değil bence tabiki yaptigi yanlış ama yarin tavrini belli et ve dinle belkidr hakli önemlidir bir sebebi vardır hayirlisi olsun tabii

fevri davranma bence.. çocuk bi kaç kez seninle değilde arkadaşlarıyla buluştu diye durum bu kadar ciddi olmamalı diye düşünüyorum.. otur konuş yapacağı açıklamaya göre karar verirsin
beni en cok kizdiranda sozunu tutmamasi aslinda arkadaslariyla gorusmesine kizmam yoksa
ama soz veripde caymasi beni cok uzdu :KK43: :KK43: :KK43:

Ayrılık düşünecek kadar büyük bir olay değil bence tabiki yaptigi yanlış ama yarin tavrini belli et ve dinle belkidr hakli önemlidir bir sebebi vardır hayirlisi olsun tabii
tavrimi koyma konusunda bende katiliyorum sizler gibi ama ben attigim her adimdan konustugum her cumlede dikkat ediyosam oda etmeli
yani ben tam bu aksam gelecek konusacagiz diye gunu zor etmisken simdi yarina demesi .... yarin hic olmayacak gibi geliyo bana

beni en cok kizdiranda sozunu tutmamasi aslinda arkadaslariyla gorusmesine kizmam yoksa
ama soz veripde caymasi beni cok uzdu :KK43: :KK43: :KK43:
haklısın canım ama sonuçta ortada bi ilişki var emekler var bu kadar ani karar verme otur iyice düşün

Dun butun gece dusundum neyse aksama bagladik aksamda satinca beni bana saygi duymadigni dusundum :KK43:((
yarın bi görüş konuş bakalım ne diyecek.. yine buluşmak istemezse bu sefer tabiki de ayrılmakta haklısın ama yarın bi konuş

Neden bukadar takiyorsunuz . Aynisini tafra yapmadan siz ona yapın. Arkadaşlar la goruscez anlatırım sonra de istersrn evde otur. Caktirma. Bırak birazda o catlasin.

Bence olması gereken,erkek arkadaşınız görüşmeyi iptal ettiğinde sanki olmasada olurmuş gibi davranmak.Heee e iyi bende x arkadaşımı çağırırım onunlada görüşememiştik filan demek.Hatta öyle de yapmak. 1-2 ertelemeye kadın hala sorun çıkarmayınca adam noluyo lan diyo kendi kendine bi dönüş yapıyo zaten.Yani ben böyle bişey için hayatta tartışmam.Gelmiyon mu? Eee iyi. Yani benimle görüşmek yerine arkadaşlarıyla buluşan adamla ben asla kavga etmem bende arkadaşlarımla görüşürüm takılırım.Kendi ayaklarıyla isteye isteye gelmeyincede bi anlamı yok zaten.Aslında bu hem bi taktik hemde zaten olması gereken. ''Keeeeeennnndin bilirsin'' cümlesi misssssss her zaman koyar :KK73:

Konu hakkinda yapabilecegim tek yorum: siz bulusma saatini düşünüp günlerin cetelesini tutuyorsunuz ama adamin aklinda bile degil. Sizin dunyaniz onun etrafinda dönüyor ama onun ki sizin etrafinizda donmuyor:KK43: yani siz asiksiniz, ama o degil bence. Ask ozletir, ask sabirsizdir, ask mantiksizdir çoğu zaman.

şimdi böle bir durumda hiç beklemıyomuş gibi yapıp gayet rahat davrandım,iki ay boyunca,çok sabır ettim,en son tepem attı,pazar gunu benı aradı gayet rahat,buluşalım gıbı,:) bammm sakıj bır şekılde senınle görüşmek istemıyorum,benı bır daha arama dedim,bitirdim,sonra bırkaç aradı mesaj falan ısrar,ama tek bir cevap bile vermedım,kızım adamın umru bile değilsin,ne anlayışı,mıllet makul ol demiş,bence bitmiş ilişki adam kendıne yedek yapmış

X