- 25 Nisan 2014
- 669
- 194
Merhaba arkadaslar, senelerdir arkadas olarak tanidigim bir beyefendi vardi, vardi diyorum cunku suan yok oyle biri, beni tamamen silmis durumda benden resmen kaciyor, ben erkek arkadasimdan 5 ay once ayrildim ve bu arkadas ayrilmamdan bir kac ay sonra bana karsi bir seyler hissettigini soyledi, ben de kendisini taniyorum kendisi ideal erkek sayilabilecek biri, bana cok yardimci olmustur bir suru konuda, dostum ayni zamanda sirdasimdi, benim erkek arkadasimdan ayrilis sebebim cok fazla sevemedigimdendi ve ileri gitmeden iliskimi bitirdim, ikimize de zarar veriyordum, deger verdigim biri. Bizim beyefendinin ismi ahmet olsun, ahmet bana karsi bos olmadigini soyleyince ben de ona karsilik verdim, ne yapicagimi bilemedim cok sevdigim bir arkadasim eger karsilik vermeseydim biterdi diye korktum, seviyordum da. Bir kac ayda cok guzel gunler yasadik gercekten ruya gibiydi fakat gecen hafta yazisirken, yanlislikla eski erkek arkadasimin fotografini gondermisim ona, kizlar gercekten yanlislikla oldu, ben ona derslerim ile alakali bir seyin fotografini gondericekken kucuk kardesim ustume bindi ve ben yanlis bir yere tiklamisim telefonumdan, kucuk kardesim 3 yasinda ve oyun oynamak istiyor beni gorunce, basimdan atamadim kucucuk cok uzulur diye, el bebek gul bebek buyuyor en son cocuk, simardi bu aralar cok agliyo istedigini yapmadigimizda, her neyse ahmet bu fotografi gorunce deliye dondu resmen, beni her yerden engellemis, aradigimda mesgul cikiyo hep, neden o fotografi gonderdigimi izah ettim ve bana inanmadi, bilirim telefonlari birisi yanlislikla birine foto gondermez dedi, neden fotograflarin arasinda o kisi var hala diye sordu, ben fotograflarimi pek ayiklamadim ayrildiktan sonra kalmis oyle pek umrumda degildi, keske silseymisim, kizlar bir haftadir icimde bir sıkıntı var her hatirladigimda kafama vuruyorum nasil boyle bir yanlis yaparim diye, telefonumu degistiricem artik sosyal medya kullanmicam bu olay yuzunden bir daha ama dusununce o zaman da hayat daha zorlasiyor gibi geliyor.... Suan hic bir turlu benimle iletisime gecmiyor her seyi denedim, evini tam olarak bilmiyorum semti falan biliyorum, gitmek istesem nasil bulucam, evine hic gitmedim.. Bir tek o kaldi, baska arkadaslarin konusmasini istedim direk konuyu kapatiyomus bir sey soylemiyormus, ne yapicam kizlar akil verin bana lutfen, suanda uni sinavina hazirlaniyorum 2. Senem, derslerimi etkileyecek diye korkuyorum...