sizce cok mu kiskancim ?

sosyal bilgiler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
137
60
36
Bayanlar halimi anlatayım nolur banaakil verin. 6 yyıllık evliyim esimle birbirimizi severek evlendik fakat eşim kilo takıntılı ve uzun kızların hoşoolduğundan bahseder sürekli. Benim boyum 160 kilim 60 :KK43: kendime oz güvenin hic kalmadı kendisine söylediğim zaman ben seni boyle seviyorum tabi uzun olsan güzel olurdu ama sen de kısa değilsin diyor. Kız kkardeşim benden çok daha güzel alımlı zayıf. Evlendikten sonra birkaç kez kardeşin mi zayıf sen mi zayifsin, kardeşin mi uzun o daha uzun gösteriyor gibi ccümleler kuruyor bi de kardeşim ne zaman bize gelse eşim gece uykusunda bosaliyodu 3 sefer üstuüste olunca huylandim söyledim sacmalama dedi. Nolur beni rahatlatin ben mi çok abartiyorum ?

Gerçek mi :KK57: eşin dolayısıyla kıskançlık yapman normal canım seni sürekli onla kıyaslıyor onunla ciddi bir şekilde konuş.. Ayrıca seninle evlenirken uzun muydun da şimdi sanki değişmişsin gibi laf ediyor kendine baksın sende üzülme

Ayy tobe tobe ya. Bir eniste baldizdir gidiyor fesuphanallah.
Ya siz de boşa paronaya yapıyorsunuz bence. Eşeğin aklina karpuzu dusurmeyin zorla.
Kilo verin azcik oldu bitti. Ama onun için değil, kendiniz için sagliginiz için.
Boyunuz kisa değil, forumda daha kısa insanlar var lütfen.

Ayy cok sinir bozucu bir durum suphelerinde sonuna kadar haklisin.

Bir sure kardesin esin yokken gelsin bakalim esin soracak mi nerde napiyo diye

[Qcicek22, post: 39248364, member: 492039"]eşine ohaa demek ıstıyorum...
gece boşaldığını nasıl anlıyosun? ve 3 kez olduğunu?[/QUOTE]
3 farkli gelişinde ayni gece degil

Bayanlar halimi anlatayım nolur banaakil verin. 6 yyıllık evliyim esimle birbirimizi severek evlendik fakat eşim kilo takıntılı ve uzun kızların hoşoolduğundan bahseder sürekli. Benim boyum 160 kilim 60 :KK43: kendime oz güvenin hic kalmadı kendisine söylediğim zaman ben seni boyle seviyorum tabi uzun olsan güzel olurdu ama sen de kısa değilsin diyor. Kız kkardeşim benden çok daha güzel alımlı zayıf. Evlendikten sonra birkaç kez kardeşin mi zayıf sen mi zayifsin, kardeşin mi uzun o daha uzun gösteriyor gibi ccümleler kuruyor bi de kardeşim ne zaman bize gelse eşim gece uykusunda bosaliyodu 3 sefer üstuüste olunca huylandim söyledim sacmalama dedi. Nolur beni rahatlatin ben mi çok abartiyorum ?
Eşim sürekli kardeşim hakkında bana soru sorsa,kendimden değil eşimin niyetinden şüphelenirim.

Boşalma kısmını anlamadım canım kendi krndine mi yoksa ilişkiye girincemi? Bir de bence kardeşinizden kıskanmayın ama eşinize rahatsız olduğunuzu hissettirn mesela saçı yoksa eşinizin atıyorum keşke saçların olsa vs gibi size nasıl söylüyosa rahat rahat sizde söyleyin sonra nasıl hissettiğini sorun.. erkekler bazen düşünemiyor canım benim ama gerçekten kıskanma..

Sizce de huylandirici birşeyddeğil mi ben mi abartiyorum bilmiyorum psikopatmisin birşey yok sen abartiyosun derseniz öyle rahatliycam ki aslındaama haksiz olduğumu siz de dusunmuyosunuz

Boşalma kısmını anlamadım canım kendi krndine mi yoksa ilişkiye girincemi? Bir de bence kardeşinizden kıskanmayın ama eşinize rahatsız olduğunuzu hissettirn mesela saçı yoksa eşinizin atıyorum keşke saçların olsa vs gibi size nasıl söylüyosa rahat rahat sizde söyleyin sonra nasıl hissettiğini sorun.. erkekler bazen düşünemiyor canım benim ama gerçekten kıskanma..
Sagol

bu kiskanclik degil art niyetlilik
yok artik ya 40 yil dusunsem aklima gelmez boyle birsey, nasil dusunebilirsiniz kiz kardesin ve esin inanamiyorum
bende psikolojik destek almalisin

Bi tanım da diyor ki bey efendinin dediği gibi acaba denk mi geldi çünkü uyanınca söylüyor amaan bosalmisim gece bi banyo yapayım diye kotu niyetli olsa söylemez sanki bilemiyorum iste bayanlar bi yanim huylaniyo bi yanım konduramiyo

bu kiskanclik degil art niyetlilik
yok artik ya 40 yil dusunsem aklima gelmez boyle birsey, nasil dusunebilirsiniz kiz kardesin ve esin inanamiyorum
bende psikolojik destek almalisin
Kiz kardeşinden değil eşinden susupheleniyor bu da çok abes değil anlatilanlara göre. Neler duyuyoruz olmayacak bişey degil malesef..

Kiz kardeşinden değil eşinden susupheleniyor bu da çok abes değil anlatilanlara göre. Neler duyuyoruz olmayacak bişey degil malesef..

bence olmayacak birsey nasil aklina gelebilir nasil boyle dusunebilir aklim almiyor benim, bu kk bdv bolumunde okudugum ve en sok oldugum konu
birde esine bahsetmis, adamin aklina gelmese bile zorla aklina sokacak zaten baksaniza

X