Sizce cok mu ?

Benimsin0706

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
22
7
33
Merhaba hanımlar,benim derdim de kilolarım.Hamileyim ve her doktora gittiğimde bana kilo almamam gerektiğini ve ilerde alırsam cok büyük Sıkıntılar olacağını söylüyor . Haliyle bu da beni Korkutuyor hamile kaldığımda 55 kilodaydim, su an 59 kiloyum ve boyum 1.65 . Sizce gerçekten cok mu kiloluyum yorumlarınıza ihtiyacım var . Hayırlı Ramazan'lar bu arada herkese .

Kilolu degilsiniz ama Daha 16. Haftada 4 kilo almissiniz buna cok dikkat edin, doktorlar gebeligin tamaminda 8-12 kilo almayi normal buluyor ve siz simdiden 4 kilo almissiniz bile. Hamileligin son aylarinda ciddi kilo aliniyor o yuzden uyarmistir doktor da.
ben de uyariyorum, 50 kiloyla hamile kaldım, akliniza gelebilecek her seyden tiksindigim icin surekli karbonhidratli seyler yedim ve 7. Aya kadar 20 kilo aldim, hem gebelik sekeri hem tansiyonum cikti, doktor kesin yatis verdi tansiyonumun dusmesi icin. Yatinca son 2 ayda 20 kilo daha aldim ve 90 kiloyla doguma girdim, nerdeyse bebegim de ben de ölüyorduk :KK43: simdiki aklim olsa cift cizgiyi gordugum gun diyetisyene gider ne kendi sagligimi ne kiziminkini asla riske atmazdim.

Kilonuz fazla değil ama kilo alma hızınız fazla. Böyle giderse hoş olmayan sonuçlarla karşılaşırsınız. 47 ile hamile kaldım ben 13 kilo aldım toplamda. Son ay tuzu ve ekmeği kestim 13 kilonun 5 kilosunu 8. Ayda aldım çünkü son aylar çok alınıyor. Tuzu kestiğim için hiç ödemim yoktu. Kızımda 3 buçuk kilo doğdu. Önemli olan doğru şeyleri yemek çok yemek değil.

72 kiloyla hamile kaldım 92 kiloyla doğum yaptım:) Boyum 1.73. Enine boyuna kapı gibi bir kadın olmuştum:) Evet kilo zor birşey yürümek, nefes almak, hareket etmek zor. Her yemek yediğinzde bebeğinizi düşünün böylece sağlıksız şeyler yiyemez ve de kilo almazsınız.

Merhaba hanımlar,benim derdim de kilolarım.Hamileyim ve her doktora gittiğimde bana kilo almamam gerektiğini ve ilerde alırsam cok büyük Sıkıntılar olacağını söylüyor . Haliyle bu da beni Korkutuyor hamile kaldığımda 55 kilodaydim, su an 59 kiloyum ve boyum 1.65 . Sizce gerçekten cok mu kiloluyum yorumlarınıza ihtiyacım var . Hayırlı Ramazan'lar bu arada herkese .

yok ya ne kilosu gayet iyi bence kilonuz

12-13 kilo almıştım galiba ama gebelik şekeri çıktı ve diyet yaptım

Şimdiden sağlıklı beslenin zorunlu diyet yapmayın sayılı meyve yemek vs daha zor oluyor

Eşim beni beslemek istiyordu yoğun çalışıyorduk dışarda 1,5 porsiyonda yemek yediriyordu sonra diyet başladı pirinçsiz dolma bile yaptı eşim bana

Şimdiden dikkat ederseniz sonunda siz mutlu olursunuz

Protein ağırlıklı Rafi'ne şeker tuz ve karbonhidrat yüklemesi içermeyen bir yaşam biçimi hem size hem bebeğe iyi olur
Her sabah yumurta öğlen ya da akşam et gibi

Ben de 51 ile kaldım 61 ile doğurdum kızım 4.5 aylık 48 kilo kaldım.. Şimdiki aklım olsa hamileyken biraz daha alırdım. Çok kilo verdim emzirme durumundan. Ben de her ay 1 kilo aldım yalnız 6.ay 2 kilo aldım sob aylarda çok kilo alma durumu olmadı. Yalnız şeker yüklemesi sonucum sınırda çıkınca akşam meyve yemeyi kestim. Çayı bıraktım. Bir de sadece tam buğday ekmeği yemeye başladım. Onun dışında bir şeyden kısmadım.

Hamile kalmadan babamı kaybettim onun üzüntüsü stresi üstüne de yurtdışında olmam ailemden uzakta kalmam beni cok hırpaladı. Cok fazla yemiyorum ama kilo alıyorum anlamıyorum. Her kontrolde tartıya çıkmak geriyor beni artık. Diyet programi uygulamak istiyorum. Hakkımda Hayırlısı inşallah yine ayni seyleri duymam doktorumdan

Kilolu degilsiniz ama Daha 16. Haftada 4 kilo almissiniz buna cok dikkat edin, doktorlar gebeligin tamaminda 8-12 kilo almayi normal buluyor ve siz simdiden 4 kilo almissiniz bile. Hamileligin son aylarinda ciddi kilo aliniyor o yuzden uyarmistir doktor da.
ben de uyariyorum, 50 kiloyla hamile kaldım, akliniza gelebilecek her seyden tiksindigim icin surekli karbonhidratli seyler yedim ve 7. Aya kadar 20 kilo aldim, hem gebelik sekeri hem tansiyonum cikti, doktor kesin yatis verdi tansiyonumun dusmesi icin. Yatinca son 2 ayda 20 kilo daha aldim ve 90 kiloyla doguma girdim, nerdeyse bebegim de ben de ölüyorduk :KK43: simdiki aklim olsa cift cizgiyi gordugum gun diyetisyene gider ne kendi sagligimi ne kiziminkini asla riske atmazdim.

50 nere 90 nere nerdeyse 2 katına çıkmışsın nasıl verdin vücudun nasıl sıkılaştı

13 kilo aldım ben 10 kilo doğumda gitti 3 kilo fazlam kaldı onun içinde bişey yapmıyorum o 3 kiloda zaten bki sınırlarının dışında değil

50 nere 90 nere nerdeyse 2 katına çıkmışsın nasıl verdin vücudun nasıl sıkılaştı

Evet ya, gorenler tanimiyordu zaten :KK70:
20 kiloyu diyetisyenle kalan 20 kiloyu dukanla verdim, hatta ustune 3 kilo daha verdim :) Spor yaptigim icin hiiiic sarkma falan olmadi, ama ust bacaklarim karayollari haritasi gibi... karnima popoma surekli yaglar jeller surdum ama bacaklarimin on kismini goremedigim icin hic aklima gelmedi oralara surmek, feci catlamis durumdayim, onlar olmasa kimse inanmaz o kadar kiloyu alip verdigime.

Evet ya, gorenler tanimiyordu zaten :KK70:
20 kiloyu diyetisyenle kalan 20 kiloyu dukanla verdim, hatta ustune 3 kilo daha verdim :) Spor yaptigim icin hiiiic sarkma falan olmadi, ama ust bacaklarim karayollari haritasi gibi... karnima popoma surekli yaglar jeller surdum ama bacaklarimin on kismini goremedigim icin hic aklima gelmedi oralara surmek, feci catlamis durumdayim, onlar olmasa kimse inanmaz o kadar kiloyu alip verdigime.

maşallah pelin o kadarda olur 2 pelinden tek peline düşmüşsün kolay mı

90 kilo ile hamile kaldim ne yazik ki... Tam kilo vermeye niyetlenmistim akupunktur parami biriktirmiatim. 2 nisan da ilk seansa baslayacaktim. Spor salonuna 6 aylik iyelik yaptirdim. Daha once kadin dogum doksstoruna adet duzensizligi icin gittigimde cocugumun tedavisiz lmayacagini soyledigi icin rahattik. 6-7 ay olmazsa dr a tedavi icin gidecektik,ki zaten kesin olmayacakti...

29 martta hamile oldugumu ogrendim. İstedigimiz ama beklemedigimiz bir hamilelikti. 90 la hamile kalinca daha once dikkat etmedigim kadar dikkat ettim ce suan 89-90 arasi gidip geliyorum. İnsallah 10 kg bile almadan tamamlamak istiyorum. 4 ay kilo almadan bitti. En azindan 5 ve 6. Ay da minimumla kapatirsam 2 ayim kaliyor. Meyveyle sebzeyle besleniyorum. Karbonhidrat almiyorum. Protein bile zor aliyorum canim yemek istemiyor sicaktan zaten. Bence kilon gayet iyi.

50 kg ile basladm 8. Ayda 4.5kg oglan dogurdum, 90 kg ile doguma gittim 84 ile ciktim dogumdan sonrari spor normal saglikli beslenme aburcubursuz ve sonuc 59 kg 1.68 boy dogum sonrasi sut gelsin tatli ye hamur ye sacmaliklarina kanmaz sporunu da yaparsan hicbiseycik olmaZ

X