Sizce düğünü erken yapmali miyiz ?

eskiyedair

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
3
0
merhaba kizlar
4.5 ay önce nisanlandik. Nisanlim henuz çalışmıyor. Fakat ben ise başlayalı 1 seneyi gecti. O istedigi iste calismak istediği icin ben onu hiç Sıkmadım hala da sıkmiyorum. nişandan sonra en azindan 1 yil sonra ailem düğün yapilmasini istiyor. Aslinda onun ailesi de bu yaza düğün istiyor. Fakat onun istemedigini anliyorm. ben davetiye gelinlik baktıkça o bekliyor. Bu da beni uzuyor. Evlenmek istiyor biliyorm ama benden az maas aldigi surece dugun yapmak istemiyor. Gecenlerde maasimi elestirirsin dedi ve ben cok üzüldüm boyle mi düşündürdüm diye. Ne yapmaliyiz ben bu yaza istiyorum o 1 sene daha zaman istiyor ??

Neden onun ailesi hemen evlendirmek istiyor ki? Çalışsın önce bir kazansın parasını ne ile evlenecek ne ile geçineceksiniz? İşsiz insanla hemen evlenmek mantıklı mı sizce? Bekleseniz bir sene ne olur?

İstedigi is nedir?

Fazlaca diretirseniz(istiyor ama bekliyor demissiniz),
gun gelir basiniza kakmasin sen istedin diye..
Siz daha iyi taniyorsunuz tabiki.

Daha fazla maas almak istiyorsa ozaman baska is bakinsin ..

Hem senden az veya cok almasi hicnonemli degil bence .
Evlendikten sonra zaten bu gibi seyler onemsenmiyor ..

Bir arkadasimiz bu konuda evliliginde sıkıntı yaşadı benim nisanlimin psikolojisi bozuldu :) illa denklik istiyor

nisan işine giripte aileler dahil oldum mu illa ki onlar da gönüllerinden geçeni söyler,çiftler her islerini yoluna koymadan evleniyoruz diye meydana çıkmamalı bence, şu durumda iyi kötü bi iş bulacak başka çaresi yok

Beklemeniz belki de daha hayirli. Bu isler iki taraf da istediginde olursa daha hayirli. Eminim cicim aylarinizi esinizin stresi kavgalar para konusu gibi can sıkıcı konularla gecirmek istemezsiniz. Simdi her sey toz pembe anlıyorum sizi, ama evlilik farkli. Her şeyin gelismesini bekleyin, gelinligi davetiyeleri beraber bakarsiniz ileride o da hevesli olur daha guzel olir

merhaba kizlar
4.5 ay önce nisanlandik. Nisanlim henuz çalışmıyor. Fakat ben ise başlayalı 1 seneyi gecti. O istedigi iste calismak istediği icin ben onu hiç Sıkmadım hala da sıkmiyorum. nişandan sonra en azindan 1 yil sonra ailem düğün yapilmasini istiyor. Aslinda onun ailesi de bu yaza düğün istiyor. Fakat onun istemedigini anliyorm. ben davetiye gelinlik baktıkça o bekliyor. Bu da beni uzuyor. Evlenmek istiyor biliyorm ama benden az maas aldigi surece dugun yapmak istemiyor. Gecenlerde maasimi elestirirsin dedi ve ben cok üzüldüm boyle mi düşündürdüm diye. Ne yapmaliyiz ben bu yaza istiyorum o 1 sene daha zaman istiyor ??
Hele bir iş bulsun ondan sonra yavaş yavaş yaparsınız maaşının az yada çok olmasının bir önemi olmamalı,ayrıca siz kendi ailenizi dinleyin ve bu yaz yapmayın henüz nişan yapalı 4.5 ay olmuş.

Aceleniz ne acaba? Acil evlenmeniz gereken bir durum yoksa bekleyin bir yıl daha, yaza evlenmeyiverin.
Sizin ondan çok kazanmanızı dert ediyorsa evlendikten sonra daha çok dert edecek demektir. Bunu göz önünde bulundurun. Sizin sorun etmemeniz önemli değil bu şartlarda.

bekleyin canım ne var bunda, ben de eylülde nişanlandım, nişanlım da ben de çalışıyoruz, maddi sıkıntımız yok, çeyizimiz de hazır ama bu yaz evlenmeyeceğiz mesela, nişanlımın atlayacağı akademik bir aşama var onu beklediğimiz için gelecek yaza evleneceğiz, bence tüm dertlerden arınıp düze çıkıp yuvayı öyle kurmak daha iyi, yoksa insan en mutlu olması gereken evliliğin ilk zamanlarını sıkıntıyla geçiriyor, evlendiğinden de birşey anlamıyor. düğün dernek kaçmıyor ya, bırakın herkesin içine sine sine olsun, madem içine dert edecek az kazanmayı, beklemek istiyorsa bekleyin derim naçizane.

yangından mal mı kaçırıyorsunuz allasen? adamın daha işi yok gücü yok, bekleyiverin bir süre daha. nişanlılık zaten siz evliliğe hazırlanasınız, birbirinizi tanıyasınız diye var. adam evliliğe hazır değil ki, iş yok. hemen yarın istediği işi bulsa haziran 4 ay sonra. 4 ayda o mu çalışma temposuna alışıp düzen kuracak, o sürede para mı biriktireceksiniz. sabredin 1 yıl daha

Nişanlınız içine sinecek bir iş bulmadan düğün hazırlıklarınız çok zorlu geçecektir. Biliyorsunuz bu süreçte para -özellikle nakit- çok lazım oluyor. İkinizin de burnundan gelecekse ertelemek daha doğru olmaz mı? Ki şu şartlarda burnunuzdan gelecek gibi gözüküyor.

X