Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevabın için tşk ederim, anketede katılabilirmisin?Saat 18 den sonra yememek. . İp atlamak ve pilates..Ben aksam yemeyerek 14 kilo verdim...Hiç asırı diyet yapmadım gün içinde..İp atladım bol bol...Son 5 kilom var...Sıkılasmak için de pilatese gidiyorum. .
Çok güzel 14 kiloyu ne kadar sürede verdiniz...sarkma olmadi mi Tebrik ediyorum. ..Saat 18 den sonra yememek. . İp atlamak ve pilates..Ben aksam yemeyerek 14 kilo verdim...Hiç asırı diyet yapmadım gün içinde..İp atladım bol bol...Son 5 kilom var...Sıkılasmak için de pilatese gidiyorum. .
Etim sıkıdır...baskülde fazla cıkarım...Görünümüme en fazla 65 der insanlar...2,5 ay gibi bir sürede verdim...Hızlı gitti biraz..Şu anda durdu ama bölgesel calısıyorum basenliyim...Sarkma yok şükür Çatlak var bazı yerlerdeÇok güzel 14 kiloyu ne kadar sürede verdiniz...sarkma olmadi mi Tebrik ediyorum. ..
En iyisini bulamadim henüz.ama dukan tecrübemi söylemek istiyorum.tüm evreleri hakkiyla yaptim.22 kg verdim 25geri aldim.kendime cektirdim iskence,masrafi bi yana sacim döküldü hala cikmadi.sac icin psikolojim bozuldu ve tedavi icin cok para harcadim,harciyorum....aman diyim.ben yaptim siz yapmayin
çok geçmiş olsun. İnş biran önce eski saglıgınıza kavuşursunuz.Bu bilgiler burada ki arkadaşlara en azından bilgi mahiyetinde yardımcı olur. Tşkler.En iyisini bulamadim henüz.ama dukan tecrübemi söylemek istiyorum.tüm evreleri hakkiyla yaptim.22 kg verdim 25geri aldim.kendime cektirdim iskence,masrafi bi yana sacim döküldü hala cikmadi.sac icin psikolojim bozuldu ve tedavi icin cok para harcadim,harciyorum....aman diyim.ben yaptim siz yapmayin
Canim ip atarken spor kiyafeti giyiyor musun bir sitede sarkma yapabilir diyordu bende o nedenle cesaret edemiyorum artık. .. ama önceden atlardim gerçekten çok başarılı. ..Aksamları yemeyin kızlarr...bedava kilo verinn bide ip atlayın...
Ay ne güzel tam sağlıklı bir şekilde vermissiniz. .. o kadar çok istiyorum ki bende vermek...Diyetisyenimin verdiği listeye tam anlamıyla uyarak, haftada 4 gün yürüyüş+ bu günlerden 3ünde egzersiz ile 8 ayda 22 kg verdim. üstelik 2 sene geri almadım. bebişim oldu hamilelik kiloları da aynen gitti/gidiyor.
Canim ip atarken spor kiyafeti giyiyor musun bir sitede sarkma yapabilir diyordu bende o nedenle cesaret edemiyorum artık. .. ama önceden atlardim gerçekten çok başarılı. ..