Sizce en iyi kilo verme yöntemi?

Sizce en iyi kilo verme yöntemi? Tecrübelerinizi paylaşın...

• Yürüyüş

OY: 10 27,8%
  • Egzersiz

OY: 9 25,0%
  • Karatay

OY: 3 8,3%
  • Dukan

OY: 1 2,8%
  • Kalori sayımı

OY: 8 22,2%
  • Sık sık az yemek

OY: 1 2,8%
  • Montignac

OY: 0 0,0%
  • Pilates

OY: 2 5,6%
  • Yoga

OY: 0 0,0%
  • saat 18 den sonra yememek

OY: 11 30,6%
  • karbonhidratı azaltmak

OY: 7 19,4%
  • diger...

OY: 2 5,6%

• Ankete Katılan
    36

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
Merhaba Arkadaşlar.
Tecrübelerinizi paylaşmak adına sizce en etkili ve sonuç verici saglıklı kilo verme yöntemi nedir?
Sadece ankete katılarak degil, aynı zamanda açıklayıcı yorumlarınızıda yazarsanız sevinirim :)

Saat 18 den sonra yememek. . İp atlamak ve pilates..Ben aksam yemeyerek 14 kilo verdim...Hiç asırı diyet yapmadım gün içinde..İp atladım bol bol...Son 5 kilom var...Sıkılasmak için de pilatese gidiyorum. .

Saat 18 den sonra yememek. . İp atlamak ve pilates..Ben aksam yemeyerek 14 kilo verdim...Hiç asırı diyet yapmadım gün içinde..İp atladım bol bol...Son 5 kilom var...Sıkılasmak için de pilatese gidiyorum. .
Çok güzel 14 kiloyu ne kadar sürede verdiniz...sarkma olmadi mi Tebrik ediyorum. ..

Çok güzel 14 kiloyu ne kadar sürede verdiniz...sarkma olmadi mi Tebrik ediyorum. ..
Etim sıkıdır...baskülde fazla cıkarım...Görünümüme en fazla 65 der insanlar...2,5 ay gibi bir sürede verdim...Hızlı gitti biraz..Şu anda durdu ama bölgesel calısıyorum basenliyim...Sarkma yok şükür:KK66: Çatlak var bazı yerlerde :KK43:

Haydi kızlar katılın, yaz yaklaşıyor, kilo vermek isteyen arkadaşlara en azından yardımcı olmuş olursunuz!!!

aksam 5-6dan sonra bir şey yememekle çok rahat kilo verilebilir.Birde bunu egzersizle destekleyerek.
Benim en iyi kilo verme yöntemim ramazanda oluyor midem küçülüyor 2 öğün yeniyor iftardan sahura 3 lt su bitmiş oluyor ve egzersiz yapılmış oluyor.

En iyisini bulamadim henüz.ama dukan tecrübemi söylemek istiyorum.tüm evreleri hakkiyla yaptim.22 kg verdim 25geri aldim.kendime cektirdim iskence,masrafi bi yana sacim döküldü hala cikmadi.sac icin psikolojim bozuldu ve tedavi icin cok para harcadim,harciyorum....aman diyim.ben yaptim siz yapmayin:KK20::KK20::KK20::KK20:

aaa çok üzüldüm canım ya tüh. ..
üzme kendini inş hersey yoluna girer...
ay nedir ya bu kilolardan çektiğimiz. ..
En iyisini bulamadim henüz.ama dukan tecrübemi söylemek istiyorum.tüm evreleri hakkiyla yaptim.22 kg verdim 25geri aldim.kendime cektirdim iskence,masrafi bi yana sacim döküldü hala cikmadi.sac icin psikolojim bozuldu ve tedavi icin cok para harcadim,harciyorum....aman diyim.ben yaptim siz yapmayin:KK20::KK20::KK20::KK20:

çok geçmiş olsun. İnş biran önce eski saglıgınıza kavuşursunuz.Bu bilgiler burada ki arkadaşlara en azından bilgi mahiyetinde yardımcı olur. Tşkler.

Diyetisyenimin verdiği listeye tam anlamıyla uyarak, haftada 4 gün yürüyüş+ bu günlerden 3ünde egzersiz ile 8 ayda 22 kg verdim. üstelik 2 sene geri almadım. bebişim oldu hamilelik kiloları da aynen gitti/gidiyor.

Aksamları yemeyin kızlarr...bedava kilo verinn:KK66: bide ip atlayın...
Canim ip atarken spor kiyafeti giyiyor musun bir sitede sarkma yapabilir diyordu bende o nedenle cesaret edemiyorum artık. .. ama önceden atlardim gerçekten çok başarılı. ..:-)

Diyetisyenimin verdiği listeye tam anlamıyla uyarak, haftada 4 gün yürüyüş+ bu günlerden 3ünde egzersiz ile 8 ayda 22 kg verdim. üstelik 2 sene geri almadım. bebişim oldu hamilelik kiloları da aynen gitti/gidiyor.
Ay ne güzel tam sağlıklı bir şekilde vermissiniz. .. o kadar çok istiyorum ki bende vermek...

Canim ip atarken spor kiyafeti giyiyor musun bir sitede sarkma yapabilir diyordu bende o nedenle cesaret edemiyorum artık. .. ama önceden atlardim gerçekten çok başarılı. ..:-)

Ev halii kıyafet oluyordu...İlla spor kıyafeti diye dikkat etmedim canım..Hiçbişi olmaz. .İp çokk etkili ve saglıklı bir egzersiz

bende yediklerime dikkat ederek ve leslie yaparak kilo vermeye çalışıcam bakalım inşaaAllah başarırım

günde en az 2 litre su içmek haftada en az 4 gün yürümek akşam yemeğini az yada hiç yememek kilo verdiriyor ben pazartesi başladım böyle yapmaya 1 kilo verdim daha vermem gereken çok kilo var inşallah zamanla gidecek

Bence yürüyüş gerçekten önemli. .. ben daha önce günde 1.5 saat yürüyerek 2 ayda 6 kilo vermiştim ama herseyi yiyordum. .. Şuan yapamıyorum o nedenle eski kiloları aldım. .. Eğer yürüyüş ve yemeye de dikkat edilirse sağlıklı bir zayıflama mümkün. ..

X