biz iki yıl önce çıkmaya başladık ,bunun arkadaşının sevgilisi benim kuzenimdi kuzenimin sevgilisi kuzenimi seviyordu ,bende bu şahısla çıkmaya başlayınca kuzenimin sevgilisi karşı çıktı,sırf kendi ilişkisine zarar gelmesin diye bizim çıkmamıza karşı çıkıyordu ,sürekli erkek arkadaşımı kötüleyip duruyordu ,ben bunu sevgilime söyleyince ,oda bana kuzenini seviyor ama aldatıyor oynak kızlarla..bende bunu gidip sevgilimden gizli kuzenime söyledim .kuzenimde sevgilisine söyleyince benimkiyle onun sevgilisi kavga etti .sonra sevgilim benimlede kavga etti .onların gözü önünde birbirimizi çok aşşağıladık.3 ay ayrı kaldık bu olay arkadaşları tarafından duyulduğu için.sonra tekrar birleştik .sonra bana kesinlikle birleşemeyiz diyordu ..ben senınle gercekten ciddiydim neden o hatayı yaptın artık senınle cıkamam bu işin sonu yok,arkadaslarımın yuzune bakamam sırf gurur halıne getirmişti.ama biz yınede gizliden gizliye buluşup konusuyoduk,birbirimizi bırakamıyoduk.bana sürekli keske o hatayı yapmasaydın biz su an nişanlanmıştık diyor.bana hiç seni sewiyorum dıyemıyordu kendınede banada acı wermek ıstemıyodu süreklı olmaz beni unut dıyordu.bu böyle iki yıl uzadı ve en sonda benı bı gun arayıp yeter artık dayanamıyorum sana içimı dökecem deyip beni sevdiyini söyledi seninle ewlenmek istıyorum bunun icin sonuna kadar caba gösterecem deyıp su an tekrardan cıkmaya basladık.bana o iki yıl süre zarfında nneden o kadar acı cektırdın sewdıyın halde neden sewmıyorum deyıp baska kızlarla ilgilenip benım sewdıyım war dıye sorunca bana amacım kendımı senden sogdurmaktı diyor.sizce bu benı seviyormu???