Henüz vakti değildir belki ?
O musmutlu görünen insanların gerçekten mutlu olduğunu nereden biliyorsun ? Sosyal medya da paylaştıkları kocamla sinema keyfisiii, kocişkomla kahve keyfisiii :) gibi yazılardan mı ? İnanmayın böyle şeylere :) Evet evlilik çok güzel bir şey sevdiğin insanla ama senin sandığın kadar da harika bir şey değil :) Üstelik yaşın daha normal evde kalmış, ya da herşey için çok geç kalmış değilsin. Herşey zamanın da güzel.
Rabbim geciktiriyorsa emin ol güzelleştiriyordur :)
Bende zamanın da çok sevdim ah hemen evlenelim dedim okulu bitirir bitirmez evlendim :) çokkkk severekk .. ama sonra ayrıldım :)
Bu kadar umutsuz olma, başından talihsiz bir durum da geçmiş. Herşeyin bir zamanı var. Senin de elbet eşin olacak, çocukların olacak, mutlu bir yuvan olacak. Ama bunları sırf 'olsun' diye yaparsan pişman olman kaçınılmaz.
Ayaklarını sağlam yere bas, sosyalleş, gez toz dolaş.. yapabiliyorken yap :) bu demek değil ki evlendiğinde yapamıyorsun alasını yapıyorsun evet :) ama doğru kişiyi bulursan.
Hayat sana hiç ummadığın an da öyle hoş sürprizler yapıp öyle güzel insanlar çıkarıyor ki karşına 'oh be beklediğime değdi' diyorsun :)
Sabret :) ve şu anın tadını çıkar