- 2 Nisan 2015
- 157
- 46
- Konu Sahibi middleburypink
Merhaba sali gunu sık idrara cikma ve adetime 3 gun kala kasiklarimdaki agri ve doluluk hissi nedeniyle doktora gittim. Ultrasonla muaynde bisey gorunmedigini gebelik varsa bile ancak kanda gorebiliriz dedi hcg testi yaptirdi sonuc 0.5 cikti gebelik yok dedi bu sefer alttan muayne etti biraz enfeksiyon varmis akintim ondan oluyormus. Bi anyibiyotik ve 3 gece kullanmam icin bir fitil verdi fitiller bitti ancak antibiyotigi hala kullaniyorum.simdi asil problem bugun adet olmam gerekiyordu fakat herhangi bir belirti yok sadece biraz belim agriyor genelde adetim cok sancili olur iki gun onceden agri duymaya baslarm bu ay tık yok. Antibiyotigin etkisi midir sizce ? Yoksa gebelik mi var ?
Not.sabah idrara ciktigimsa peceteye kahverengi kirmizi arasi akinti geldi bende her ay adetten once gelir haberci olarak. Yoksa ustune mi gordum fikirlerinize ihtiyacm var
Not.sabah idrara ciktigimsa peceteye kahverengi kirmizi arasi akinti geldi bende her ay adetten once gelir haberci olarak. Yoksa ustune mi gordum fikirlerinize ihtiyacm var