- 28 Eylül 2024
- 169
- 70
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelik olabilir göğüs ucu ağrıyorsa özellikle göğüsten ziyade. İdrarda önemli ama mevsim geçişlerinde olabiliyorKızlar biz eşimle 16 sında korunmasız ilişki yaşadık şuan reglime 3 gün var ara ara gelip giden kasık ağrım var sık idrara cikiyorum geceleri bile çıktığım oluyor göğüs ağrım 1 hafta önceden başladı ayırt edemiyorum regl belirtisimi sizce
Birazdan yapıcam test aldım umarım olumlu sonuçlanırErken gebelik testi yap çıkar zaten
İnşallah canım çıktı mı şu anda sonucuBirazdan yapıcam test aldım umarım olumlu sonuçlanır
Boyle çıktı sence neİnşallah canım çıktı mı şu anda sonucu
Pozitif duruyor canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına reglin gecmismiydi kaç gün vardıBoyle çıktı sence ne
Gecikmedi canım 3 gün var dahaPozitif duruyor canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına reglin gecmismiydi kaç gün vardı
Benimde 16sıydı büğün adet günüm hala olmadım beyaz akıntı var sadeceKızlar biz eşimle 16 sında korunmasız ilişki yaşadık şuan reglime 3 gün var ara ara gelip giden kasık ağrım var sık idrara cikiyorum geceleri bile çıktığım oluyor göğüs ağrım 1 hafta önceden başladı ayırt edemiyorum regl belirtisimi sizce
PozitifBoyle çıktı sence ne
Teşekkür ederimPozitif
Merhaba hayırlı olsun öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben bir şey soracağım idrar renginizde herhangi bir değişiklik gözlemlediniz mi? Ben de şüpheleniyorum idrarim çok parlak sari acik sari değilde parlak bir sariKızlar biz eşimle 16 sında korunmasız ilişki yaşadık şuan reglime 3 gün var ara ara gelip giden kasık ağrım var sık idrara cikiyorum geceleri bile çıktığım oluyor göğüs ağrım 1 hafta önceden başladı ayırt edemiyorum regl belirtisimi sizce
Açık renk şuan canım sık idrara cikiyorumMerhaba hayırlı olsun öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben bir şey soracağım idrar renginizde herhangi bir değişiklik gözlemlediniz mi? Ben de şüpheleniyorum idrarim çok parlak sari acik sari değilde parlak bir sari
var hayırlı olsunKızlar sizce gebelk varmı daha kaç test yaptım hep böyle cıktı
Yarın mı kan vericeksin canımAçık renk şuan canım sık idrara cikiyorum
Evet canım sonuç ne zamana çıkarsa artıkYarın mı kan vericeksin canım
olsun inşallah dualarım seninle canım sende bana edersen çok sevinirimEvet canım sonuç ne zamana çıkarsa artık
Ederim canım inşallah ikimizde hamileyizdirHayırlısı
olsun inşallah dualarım seninle canım sende bana edersen çok sevinirim