- 9 Kasım 2025
- 14
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi deniz_ayliz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni gördüm cevabı kusura bakmayın. 9 gün gecikmedeyim. Gecikmenin 3. Günü kan testi verdim negatif çıkmıştı ama ultrasonda rahim duvarının kalınlaşmaya başladığını ve sol tarafında bir yoğunluk olduğunu gebeliğe hazırlık olabileceğini söylemişti doktor. Bugün hala regl olmayınca test yapayım dedim ve ilk defa böyle silik bir çizgi çıktı. Bel ağrım ve az az kasık kramplarım oluyor arada sıradaEvet silik çizgi var ama gününüz ne kadar geçti, belirtiler var mı bunlarda önemli ve kan tahlili verirseniz ancak o zaman netleşir
Estağfurullah ne kusuru. Ay hadi İnşallah gebeliktirYeni gördüm cevabı kusura bakmayın. 9 gün gecikmedeyim. Gecikmenin 3. Günü kan testi verdim negatif çıkmıştı ama ultrasonda rahim duvarının kalınlaşmaya başladığını ve sol tarafında bir yoğunluk olduğunu gebeliğe hazırlık olabileceğini söylemişti doktor. Bugün hala regl olmayınca test yapayım dedim ve ilk defa böyle silik bir çizgi çıktı. Bel ağrım ve az az kasık kramplarım oluyor arada sırada
Belki geç döllenme olmuştur o yüzden silik çıkıyordurEstağfurullah ne kusuru. Ay hadi İnşallah gebeliktir14 15 gün gecikmede tekrar yap bence o zaman tam görünecek
Ben de öyle umuyorum inşallah güzel sonuçlar alırımBelki geç döllenme olmuştur o yüzden silik çıkıyordur
Amin canım benim bende cuma günü gideceğim tekrar. Pazartesi kan vermiştim 1.3 çıktı yani negatif ama uzun zamandır regl olamıyorum ve cumartesi geceden beri göğüs hassasiyeti başladı öyle olunca umutlandim bakalım ne diyecek doktor dua eder misinBen de öyle umuyorum inşallah güzel sonuçlar alırım![]()
Siz ne zaman kan veriyorsunuz ?Ben de öyle umuyorum inşallah güzel sonuçlar alırım![]()
Amin canım benim bende cuma günü gideceğim tekrar. Pazartesi kan vermiştim 1.3 çıktı yani negatif ama uzun zamandır regl olamıyorum ve cumartesi geceden beri göğüs hassasiyeti başladı öyle olunca umutlandim bakalım ne diyecek doktor dua eder misin
Tabiki ederim inşallah rabbim gönlünüze göre verirAmin canım benim bende cuma günü gideceğim tekrar. Pazartesi kan vermiştim 1.3 çıktı yani negatif ama uzun zamandır regl olamıyorum ve cumartesi geceden beri göğüs hassasiyeti başladı öyle olunca umutlandim bakalım ne diyecek doktor dua eder misin![]()
Adet gecikmesinin 3. Günü vermiştim o zaman negatif çıktı. Bugün idrar testinde ilk defa silik çizgi gördüm. 10. Gün gecikmesine giricem. Normalde hiç aksamaz adetim zamanında olurSiz ne zaman kan veriyorsunuz ?
Normalde düzenli midir regliniz ?
Tekrardan test yaparsan kesin sonuç verir canım. Geç döllenmeyse de adet gecikmesinden 10 gün sonrası için beta yükselmiş olması lazım . İnşallah hamilesindirAdet gecikmesinin 3. Günü vermiştim o zaman negatif çıktı. Bugün idrar testinde ilk defa silik çizgi gördüm. 10. Gün gecikmesine giricem. Normalde hiç aksamaz adetim zamanında olur
Ay inşallah ya yarın kan versem çıkar mı sizceTekrardan test yaparsan kesin sonuç verir canım. Geç döllenmeyse de adet gecikmesinden 10 gün sonrası için beta yükselmiş olması lazım . İnşallah hamilesindir![]()
Bence kesin çıkar kanda artık. 10 gün yeterli bi süre. Şöyle düşün , diyelim yumurtlama adet sonraki 14. Gün, o gün ilişkiye girsen ilişki tutsa 14 gün sonra test pozitifleşiyor. Son ilişki zamanını hatırlıyorsan ordan da hesap yapabilirsinAy inşallah ya yarın kan versem çıkar mı sizce![]()
21 Ekim itibariyla gün aşırı beraberliğimiz oluyorBence kesin çıkar kanda artık. 10 gün yeterli bi süre. Şöyle düşün , diyelim yumurtlama adet sonraki 14. Gün, o gün ilişkiye girsen ilişki tutsa 14 gün sonra test pozitifleşiyor. Son ilişki zamanını hatırlıyorsan ordan da hesap yapabilirsin
ay hadi inşallah olsun gebelik ya gönlünüze göre olsun21 Ekim itibariyla gün aşırı beraberliğimiz oluyor