Sizce gebelik var mı ?

deniz_ayliz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2025
14
2
1
25
Böyle çoook silik bir çizgi çıktı ilk defa sizce gebelik durumu var mı ?

Eklentiler

• IMG_9063.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 24
Evet silik çizgi var ama gününüz ne kadar geçti, belirtiler var mı bunlarda önemli ve kan tahlili verirseniz ancak o zaman netleşir

Evet silik çizgi var ama gününüz ne kadar geçti, belirtiler var mı bunlarda önemli ve kan tahlili verirseniz ancak o zaman netleşir
Yeni gördüm cevabı kusura bakmayın. 9 gün gecikmedeyim. Gecikmenin 3. Günü kan testi verdim negatif çıkmıştı ama ultrasonda rahim duvarının kalınlaşmaya başladığını ve sol tarafında bir yoğunluk olduğunu gebeliğe hazırlık olabileceğini söylemişti doktor. Bugün hala regl olmayınca test yapayım dedim ve ilk defa böyle silik bir çizgi çıktı. Bel ağrım ve az az kasık kramplarım oluyor arada sırada

Estağfurullah ne kusuru. Ay hadi İnşallah gebeliktir 14 15 gün gecikmede tekrar yap bence o zaman tam görünecek

Ben de öyle umuyorum inşallah güzel sonuçlar alırım
Amin canım benim bende cuma günü gideceğim tekrar. Pazartesi kan vermiştim 1.3 çıktı yani negatif ama uzun zamandır regl olamıyorum ve cumartesi geceden beri göğüs hassasiyeti başladı öyle olunca umutlandim bakalım ne diyecek doktor dua eder misin

Tabiki ederim inşallah rabbim gönlünüze göre verir

Adet gecikmesinin 3. Günü vermiştim o zaman negatif çıktı. Bugün idrar testinde ilk defa silik çizgi gördüm. 10. Gün gecikmesine giricem. Normalde hiç aksamaz adetim zamanında olur
Tekrardan test yaparsan kesin sonuç verir canım. Geç döllenmeyse de adet gecikmesinden 10 gün sonrası için beta yükselmiş olması lazım . İnşallah hamilesindir

Ay inşallah ya yarın kan versem çıkar mı sizce
Bence kesin çıkar kanda artık. 10 gün yeterli bi süre. Şöyle düşün , diyelim yumurtlama adet sonraki 14. Gün, o gün ilişkiye girsen ilişki tutsa 14 gün sonra test pozitifleşiyor. Son ilişki zamanını hatırlıyorsan ordan da hesap yapabilirsin

21 Ekim itibariyla gün aşırı beraberliğimiz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…