- 3 Aralık 2014
- 7.901
- 9.169
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Adet tarihim 15 haziran dı. Adetim 5 gün gecikti. 20 sinde yolculuk yaptım ve birden şiddetli ağrım oldu bütün gün yattım pembe lekem geldi kırmızı incecik damar gibi kan vardı üzerinde. Adetim gecikince test yapmıştım çok silik çizgi çıkmıştı. Korktum düşük mü yapıyorum diye yatmaya devam ettim pembe leke kahve rengi oldu. 2 saat sonra su gibi kan gelmeye başladı. Kıvamı sulu suyun içine boya katılmış gibiydi adet olduğumu düşündüm bu arada göğüslerim hassas çok acıyodu. 2 günde 2 pet bile dolmadı su gibi aktı hiç pıhtı olmadı 3. Gün kesildi akşam üstü lekelenme başladı arada lekelenmeler devam ediyor fakat göğüs hassasiyeti geçti sadece arada sızlıyo hemen geçiyo kasığıma değişik bi ağrı giriyo ama rahatsiz edici değil birde yanlarıma kramp giriyo kasıklarıma. Karnım 6 aylık gibi şiş normal de adetten sonra karnımn inmesi gerekiyordu şişkinliğim hala devam ediyor. Kanama üstüne görme olabilir mi? Bu arada kan sulandırıcı kullanıyodum ondan mı pıhtı olmadı. Siz hamile olabilir miyim???
Son düzenleme: