Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi duruyor canım yarın sabah ilk idrar ile tekrarlaRegl donemime 4gun varken yaptığım erken testte silik bir çizgi gözüküyor. Sizce hamilelik olabilir mi yardimci olursaniz sevinirim :) (not: testi sabah yapmadım)
Eki Görüntüle 2802848
Fotoğraf gözükmüyor yüklediniz mi acabaPeki bende var mı kızlar?
Peki bende var mı kızlar?
Fotoğraf gözükmüyor yüklediniz mi acaba
Var gibiPeki bende var mı kızlar?
Peki bende var mı kızlar?
Şimdi attım canımFotoğraf gözükmüyor yüklediniz mi acaba
Sizde de silik gözüküyor benimki gibi inşallah vardır ben de çok anlayamıyorum malesefŞimdi attım canım
Kaç gün var bata?Peki bende var mı kızlar?
4gun varken yapmıştım bu testi şuan 2gun var sabah tekrar yapicamKaç gün var bata?
Var gibi duruyor.
Belirti var mıydı?
Bence var, şimdiden hayırlı olsun.4gun varken yapmıştım bu testi şuan 2gun var sabah tekrar yapicam
Yani belirti olarak çok belli birşey yok sadece sık idrara çıkma, şişkinlik, sicaklama, ve arada bir ağrı oluyor hafiften karın bolgemdeBence var, şimdiden hayırlı olsun.
Belirtin var mıydı?
Bir de halsizlik oluyor uyku isteği bazenBence var, şimdiden hayırlı olsun.
Belirtin var mıydı?
İdrarda koyuluk, kasık batması, kabızlık, göğüs hassasiyeti oluyor mu?Yani belirti olarak çok belli birşey yok sadece sık idrara çıkma, şişkinlik, sicaklama, ve arada bir ağrı oluyor hafiften karın bolgemde
Dün bat günümdü canım olmadı daha adet olacakmış gibi belirtim var son 6 gündür falanKaç gün var bata?
Var gibi duruyor.
Belirti var mıydı?
Evetİdrarda koyuluk, kasık batması, kabızlık, göğüs hassasiyeti oluyor mu?
İdrarda koyuluk, kasık batması, kabızlık, göğüs hassasiyeti oluyor mu?
Benim testim de böyleydi![]()
Var gibi duruyor canım yarın sabah ilk idrar ile tekrarla
Evet ama hala emin olamıyorum sanırım erken daha :)Pozitif görünüyor testini düne göre koyulaşma var