- 1 Temmuz 2011
- 334
- 80
- Konu Sahibi ecrinnaz51
arkadaşlar dün akşam idrar testi yapmıştım negatifti bugün baktığımda şu halini gördüm sizce hamilelik var mı yoksa negatif mi bilgisi yaşamışlığı olan varsa yazsın lütfen çok düşünüyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen cnm ya bende anlamadım ne olduğu belli değilgerci buhrlşma çizgisi gri olur senınkınde renk var sanki bilemedim
bu arada maşaallah seninde varmış hayırlı olsun sen nasıl öğrendin günün geçmiş miydi..gerci buhrlşma çizgisi gri olur senınkınde renk var sanki bilemedim
Pozitif gibi bu :) İnşallah da pozitiftir.Eki Görüntüle 1417736 küçük resim halide böyle : (
inşaALLAHH CNM sabaha bi test alamam çünkü bu aralar buralar karışabiliyor eylem yüzünden ama bir hafta sonraya randevum var o zaman inşaallah kesin bişey olur...Pozitif gibi bu :) İnşallah da pozitiftir.
Yarın sabah bir test daha yapın bence.
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)inşaALLAHH CNM sabaha bi test alamam çünkü bu aralar buralar karışabiliyor eylem yüzünden ama bir hafta sonraya randevum var o zaman inşaallah kesin bişey olur...
inşaALLAHHH : ))Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Canum benim ilk yaptigim test boyle olmustu test bozuk diye dusundum iki tane daha farkli testlerle yaptim ikinci cizgiyi gordum hamile olduguma sevinemeden kimyasal dusuk yasadim senin ins pozitif ve sagliklidir.Haber verarkadaşlar dün akşam idrar testi yapmıştım negatifti bugün baktığımda şu halini gördüm sizce hamilelik var mı yoksa negatif mi bilgisi yaşamışlığı olan varsa yazsın lütfen çok düşünüyorum...Eki Görüntüle 1417719
inş. cnm ama bende anlamadım aradan saatler geçt6iğinde farkettim ama çoğunluk geçersiz olur diyorCanum benim ilk yaptigim test boyle olmustu test bozuk diye dusundum iki tane daha farkli testlerle yaptim ikinci cizgiyi gordum hamile olduguma sevinemeden kimyasal dusuk yasadim senin ins pozitif ve sagliklidir.Haber ver
Sen testini tekrarla bence canim ya da direk kan testi yaptir suphe kalmasin icindeinş. cnm ama bende anlamadım aradan saatler geçt6iğinde farkettim ama çoğunluk geçersiz olur diyor
evet cnm haftaya randevum var gidecem HAYIRLISI ALLAH'TAN..Sen testini tekrarla bence canim ya da direk kan testi yaptir suphe kalmasin icinde
HAFTAYA BELLİ OLUR SANIRIM CNM RANDEVUYA DAHA VARcanım gebelik testin seninde pozitif gibi duruyor tekrar yaptın mı merak ettim dün yarın tekrar yapıcam yazmışsın da o yüzden sordum
İNŞ. CNM UMUDUM KIRILMAYA BAŞLADI : (canım ben bir ay önce bu şekilde bir testle karşılaştım kendimde.malesef hamile değildim.inş sen olmuşsundur hayırlısıyla