SİZCE HAMİLELİKVAR MI...

ecrinnaz51

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
334
80
arkadaşlar dün akşam idrar testi yapmıştım negatifti bugün baktığımda şu halini gördüm sizce hamilelik var mı yoksa negatif mi bilgisi yaşamışlığı olan varsa yazsın lütfen çok düşünüyorum...
11012224_408949352603592_1229867017_n.jpg

arkadaşlar dün akşam idrar testi yapmıştım negatifti bugün baktığımda şu halini gördüm sizce hamilelik var mı yoksa negatif mi bilgisi yaşamışlığı olan varsa yazsın lütfen çok düşünüyorum...Eki Görüntüle 1417719
Canum benim ilk yaptigim test boyle olmustu test bozuk diye dusundum iki tane daha farkli testlerle yaptim ikinci cizgiyi gordum hamile olduguma sevinemeden kimyasal dusuk yasadim :KK43: senin ins pozitif ve sagliklidir.Haber ver

Canum benim ilk yaptigim test boyle olmustu test bozuk diye dusundum iki tane daha farkli testlerle yaptim ikinci cizgiyi gordum hamile olduguma sevinemeden kimyasal dusuk yasadim :KK43: senin ins pozitif ve sagliklidir.Haber ver
inş. cnm ama bende anlamadım aradan saatler geçt6iğinde farkettim ama çoğunluk geçersiz olur diyor :KK22:

canım gebelik testin seninde pozitif gibi duruyor tekrar yaptın mı merak ettim dün yarın tekrar yapıcam yazmışsın da o yüzden sordum

canım ben bir ay önce bu şekilde bir testle karşılaştım kendimde.malesef hamile değildim.inş sen olmuşsundur hayırlısıyla

X