sizce hamilemiyim ltfn cvp yazın...

kubra5534

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
5
0
34
Gecen ayın 16sında regli oldum şuanda 5.6 gün geçmiş oluyorum idrar testi yaptım negatif normalde kasıklarımda ağrı şişlik olurdu hiç biri yok sadece normalinden fazla göğüs şişliğim var yatarken bile rahatsız oluyorum.mide bulantım baş dönmem hiç yok :KK43: hamile miyim sizce çok sabırsızlanıyorum.

Gecen ayın 16sında regli oldum şuanda 5.6 gün geçmiş oluyorum idrar testi yaptım negatif normalde kasıklarımda ağrı şişlik olurdu hiç biri yok sadece normalinden fazla göğüs şişliğim var yatarken bile rahatsız oluyorum.mide bulantım baş dönmem hiç yok :KK43: hamile miyim sizce çok sabırsızlanıyorum.

kan testi yaptırmalısın bence, 5-6 gün geçmiş psikolojikte olabilir gecikme ama bazen testlerde yanlış sonuç verebiliyor en iyisi kan testi

Merhaba bende bu ay 13 gün kadar geciktim kendimi inandırmak istemesemde hamile gibi hissettim.. Hatta oyüzden düşünmediğim 2.çocuğu düşünüyorum.. :KK17:
Eğer reglin 5-6 gün geciktiyse kan testi yaptır en kesin sonucu ordan alırsın belki geç döllenmedir...:KK66:

Merhaba bende bu ay 13 gün kadar geciktim kendimi inandırmak istemesemde hamile gibi hissettim.. Hatta oyüzden düşünmediğim 2.çocuğu düşünüyorum.. :KK17:
Eğer reglin 5-6 gün geciktiyse kan testi yaptır en kesin sonucu ordan alırsın belki geç döllenmedir...:KK66:

çok teşekkür arkadaşlar bu şüphe çok değişikmiş merağmdan ölücem ama cumaya kadar sabretmem lazım çünkü geçen ayda 4gu n gecikti yaptırdım hüsrana uğramıştım.

S.aleyküm canimvEn azindan bir hafta beklemek ensagliklisi ben 9. Gün direk kan testi yaptirmistim hatta keseyi bile görmüştük cok sukur hayırlısı olsun ins güzel haberlerini alırız. Rabbim isteyen herkese hayriyla nasip eylesin bu mucizeyi

inşallah hamilesindir ama vücut çok oyun aynuyor. ben 3. ayda hamile kaldım ilk ay korunduğumuz halde 12 gün gecikti benim halam da korunurken hamile kaldığı için hamile olduğumu düşündüm. ikinci ay 7. gün üçüncü ay 8. gününde oldum 4. ay hamileydim.
Allah aratmadan versin yavrunu sana ama kafana taktığında olan sana oluyor. Akışına bırak. biz 4. ayda yumurtlamayı bile denk getiremedik eşim şehir dışındaydı o geldi ben gittim. bu ay olmaz zaten diyordum ama kader işte kısmetimizde o ay varmış.

X