sizce hangi aşklar ?

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
Merhaba arkadaşlar..
Sizce platonik askmi yani birini seviyorsunuz, o da ya başkasını seviyor yada sevgililer, bu durumu daha iyi yoksa, ikinizde seviyorsunuz asiksiniz ama buna karşı çıkan aileniz cevreniz vs. Var bazi Nedenlerden dolayı kavusamiyorsunuz, yoksa bu mu ??

Cbrt sen evden kurtulmak için evlenmek istiyorsun ama sevginden emin mi değilsin?

Sürekli bir anket yapıyorsun merak ettim:)

Eğer aklinin ucundan bir baskasi geçiyor ise zaten bulunduğun ilişkiye ait degilsindir

Cbrt sen evden kurtulmak için evlenmek istiyorsun ama sevginden emin mi değilsin?

Sürekli bir anket yapıyorsun merak ettim:)

Eğer aklinin ucundan bir baskasi geçiyor ise zaten bulunduğun ilişkiye ait degilsindir
Ben evden kurtulmak için evlenmek istemiyorum .
Sevdiğinden eminim aklımda başka biride yok.
Arkadaşımla bu siteye bakarken kendisi üye olmadığı için benden paylasmami istedi o kadar benimle ilgili durum yok ben hala sevgimin arkasindayim aklımdan da kalbimden de gecen ondan başkası yok

platonik askin tadi baskaa arkadas. hergun onun icin susleniyosn onu gorecegn umuduyla uyaniyosun bi bakisi gulusu midende kelebekler ucuruyo. ve bu duygular uzun sure devam ediyo. yani seviyeliyse guzel. sevgili olunca zaman gectikce alisiyosn. heyecanlanmalar azaliyo faln.

sevmiyorsan seni sevenle de bir yere kadr gider canım. en güzeli sevmek ve sevilmek

Arkadaşımla bu siteye bakarken kendisi üye olmadığı için benden paylasmami istedi o kadar benimle ilgili durum yok ben hala sevgimin arkasindayim aklımdan da kalbimden de gecen ondan başkası yok

arkadaşının amacı ne?
yani bu sorunun cevabı neden önemli?
ikisi birbirine bağlı 2 şey değil
elma mı yiyeyim armut mu gibi aynı anda önümüze sunulup seçeyim denilecek birşey değil
hakikaten amaç ne???

o zaman arkadasına söyle ikisi de olmaz.
insan birini severken baskasını düşünmez, düşündüğü kişinin de bir sevgilisi olduguna göre kendine baska bir aşk bulsun mümkünse...

Hiç biri!!!
Sevip sevildiğin, saygılı ilişki...

Platonik kadar sacma bir sey hayatimda görmedim. Mazosist misiniz arkadasim kendinize eziyet cektiriyorsunuz?
Ayrica neden düzgün, size ve aile yapiniza uyan birilerine aşık olamiyorsunuz? Cidden merak ediyorum...

Başka şık yok mu?

Şu andaki şıklardan hiç biri

X