- Konu Sahibi Nida Karadeniz
2 yıl önce çocuk istemi ile doktora başvurdum amh 0.64 çıktı doktor aşılama ile uğrasmayalım tüp Bebek tedavisine başlayalım deyip evrakları tahlilleri hazirlamami istedi eşimde tahlil verdi herseyimizi hazırladık adet olmayı bekliyordum rahim filmi çektirmek için en son o kalmıştı günüm geçti 3 gün zaten çok düzensiz diye pek üstünde durmadım 7 gün gecikince test yaptım hamileymisim doktora gittiğimde kalp atışını bile duymuştuk.Dogumdan 2 ay sonra istmosel oldum sezeryan yerimde potluk oluştu doktor ameliyat dedi doğumdan 21 ay sonra ameliyat oldum amh 0.64ten 0.13e düşmüş bu süre zarfında ameliyattan bir ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 3 aylık hamileyim.ilk tüp Bebek dediklerinde yaptığım tek şey sağlıklı ve düzenli beslenmek oldu yumurta kalitesini arttıran şeyleri araştırıp onları tükettim.suan 34 yaşındayım.olmaz denilen bir değer ile ikinci kez hamile kaldım.inanilmaz üzücü ve zor bir surecti o ilk ay burada yatıp kalkıyor yazanlarin deneyimlerini okuyordum herseyi denedim sadece doktorun dediği şey yumurta kalitenin çok kötüydü nasıl böyle duzeltebildin oldu.Umarim sizde bu uzun tedavi süreçlerine gerek kalmadan güzel haberler alirsiniz