Sizce hangisi?

halı yıkamacılara pek güvenmiyorum.Elde yıkanmış gibisi var mı.Yıkamacılara vereceğiniz paranın çok çok azını birine verseniz,eminim çok daha iyi yıkayacaktır.Hem istediğiniz temizlik malzemesini de kullanmış olursunuz.
 
Bence de kendiniz yıkayabiliyorsanız ne alâ...
Özenle, istediğiniz şekilde... Belki biraz meşakkatlı olur ama daha güvenilir olur. He çok emin olduğunuz bir yer varsa tabii ki orası olsun, adamlar da işini yapar para kazanır da mutlu olur.
 
ya ben şöyle birşey duydum elde halı fırcasıyla yıkadığımız için halı yıpranıyormus halıcılar neyle yıkıyorki makinaylamı
 
Kizlar.bu ayin sonuna dogru halilarimi yikamayi dusunuyorum. Sizce hali yikamaya mi versembyoksa terasimiz var hali yikamaya musait elimde mi yikasam halilarim icin hangisi daha iyidir sizce ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla benim yerim musait olsa da ben yikayamiyorum. Sistit belasi ve is yogunlu nedeniyle. Yikamaya veriyorum. Bildigim kadariyla ilacli su dolu havuzlari var ve tazyikli su ile yikaniyor. Tertemiz mis kokulu ve kurumus geliyo bu da benim icin bulunmaz nimet :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Teknik olarak halı yıkanmaz arkadaşlar. Halının doğasında yıkanması gerektiği yoktur, yıkadıkça ömrünü tüketir haberiniz olsun. Yıkama özelliği olan bir süpürge ile halı şampuanı sıkarak ıslak süpürme ve kurutma gereklidir.


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
X