sizce hatami ettim

magic girl

simdi diyet zamani
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
2.345
1.123
kizlar hemen konuya gireyim ogretmenlik okudum bitti etti dedik is aradim kac ay bulamadim sonra ozel kolejde buldum. iki gun onun disinda cv mi gondermedigim okul kalmadigi diyebilirim yasadigim yerde yok yok yok hep tecruben varmi ayol ne tecrubesi okulu bitireli ne oldu zaten ve bu iki gunluk calisdigim yerdede herkes birbirinin ardindan is cevirir olmus mudure yalakalik yapmak icin ne entrikalar yalanlar dolanlar vallahi pes ettirdi. durup dururken esime dedimki ben en iyisi bu yil pastacilik ekmek yapma kahve kursuna gideyim el isinide seviyorum amanin nerden dedim adam daha benle konusurken internetten email atmis bir kampuse yonlerdirmisler hepsi bir arada tek diplomali tek bir kampusde varmis baskada bir yerde yok onunda sorunu su yol 3 saat bizim eve 3 saat git 3 saatte don ettimi 6 saat yetmedi Sabah 8 aksam 4 de kadar ders 1 yil sonra mastir sef oluyormussun dun gittik butun islemlerimi yaptirdim parayida yatirdim gel gelelim icimi bi burukluk aldi onca yil oku et dedim simdi otur pasta borek yap keske onca yil okuyacagima cok zor sartlar altinda okudum halen daha devlete kredi borcum var ilk bu isimi yapsaydim bide bunlar yetmezmis gibi esim tutturmus mastirinida tamamla demeye onun icinde cooookkk para lazim ne yapacam bilemedim kizlar bi akil verin bu kursa gideyimmi gitmicem desem esimin agzina sakiz olacam gitsem is bulurmuyum offff iyice kafaya takdim fikirlerinizi soyleyin lutfen fena daraldim

Basvurdum is yok diyorsunuz o zaman yeni cozumler uretmek en guzeli.ayni vasiflara sahip olup 3 yil ayni isi bikmadan aramakta anlamsiz.mesleginizi yapsaniz tabii daha guzel olurdu ama pastaciligada ilginiz varsa neden olmasin

haaa bu arada mastir yapmak istemiyorum cunku is yokkk bulamiyorum bide bosa masraf olsun istemiyorum kime anlatsam yap mastirini diyo is yok kizlar aramadigim cv yollamadigim yer kalmadi ustelik bunu 3 kez ayni yere yollamisligim bile var niye o kadar para vereyim diyorum bir yandan

Basvurdum is yok diyorsunuz o zaman yeni cozumler uretmek en guzeli.ayni vasiflara sahip olup 3 yil ayni isi bikmadan aramakta anlamsiz.mesleginizi yapsaniz tabii daha guzel olurdu ama pastaciligada ilginiz varsa neden olmasin
evet canim gercekden is bulamadim benden sonra bitirenler bile girdi calisiyorlar ben bulamadim bide bulamadim dedigimde sinsi sinsi gulmeleri canimi acitiyor maskara olmusum haberim yok evde oturmak istemiyorum

evet canim gercekden is bulamadim benden sonra bitirenler bile girdi calisiyorlar ben bulamadim bide bulamadim dedigimde sinsi sinsi gulmeleri canimi acitiyor maskara olmusum haberim yok evde oturmak istemiyorum
Oturma tabii de onemli olan bu pastacilik isine ne kadar ilgin var?hayat boyu bu isi yapmak istiyormusun?
Istemiyorsan bastan vazgec,bosuna vaktini,parani ve enerjini harcama

Ne zaman mezun oldunuz
2013. sonunda mezun oldum 2014den beri parttime calisiyorum bu sure icinde basvurmadigim yer kalmadi hatta bi abla bi cv hazirlamis onunla en iyi okula iyi bir ucretle girmis aynisini bana Verdi ona uyarladik yok yok yok sonra degistirdim yok ne yapsam yok olmuyor sansmi yokdur nedir artik etrafimdakilerde goruyorlar ve diyorlar bosuna ugrasiyorsun ogretmenlikde is yok sana diye benim gormemi gectim onlarda goruyorlar ve fikirlerini soyluyorlar

Oturma tabii de onemli olan bu pastacilik isine ne kadar ilgin var?hayat boyu bu isi yapmak istiyormusun?
Istemiyorsan bastan vazgec,bosuna vaktini,parani ve enerjini harcama
pastanecilik isini severek yapabilirim ama biraz kendime guven eksikligim var sadece pastanecilikde oyle neden bilemiyorum simdiden acaba begenmezlerse ya tutturamazsam kivamini ya yetistiremezsem diye deli gibi sorular beynimi hukmetti daha simdiden benim gidecegim kur bide 400 -500 kisilige gore ogretecek dun gezdim kocaman mutfak belkide 20 tane farkli makine var

Sen bi basla bakalim belki cok kolay gelecek sana...baslamadan hemen onyargili davranma..bu arada hangi brans kpssden atanma durumun yok mudur ki

Sen bi basla bakalim belki cok kolay gelecek sana...baslamadan hemen onyargili davranma..bu arada hangi brans kpssden atanma durumun yok mudur ki[/QUO
kpss falan yokki burda canim ben yurtdisinda yasiyorum burda sans guldu girdin girdin giremedin boyle bosa kurek cekme diyorum ben artik bir baslayim bakayim belki bu sansli gelir bana hatta esim gecici calisirsin daha tecrubeli olman acisindan birinin yaninda yada buyuk marketlerin firin pastane bolumunde daha sonra kendi kafeteryani yada pastaneni dukkanini acarsin diyor

Ben bir turizm lisesi mutfak bölümü mezunu ve 5 yıldızlı otellerde staj yapıp çalışmış biri olarak diyorum ki madem okudugun bolumde is bulmakta zorlaniyorsun pastacılıkla devam et otellerde vs dogru duzgun pastacı yok o yuzden okulunu kursunu okumus insanlar kapış kapış gidiyor ki zamanla hamurdan harikalar yarattığını gordukce sende vazgecemeyeceksin =) ayrıca hic olmadi kendi dükkanını açarsın yani secenek cok =) Alacağın maasta cabası =)
Yurtdisinda yasiyormussun onu atlamisim gerci hic farketmez ordada pastacilarda sartla. Assagi yukari ayni

Ben bir turizm lisesi mutfak bölümü mezunu ve 5 yıldızlı otellerde staj yapıp çalışmış biri olarak diyorum ki madem okudugun bolumde is bulmakta zorlaniyorsun pastacılıkla devam et otellerde vs dogru duzgun pastacı yok o yuzden okulunu kursunu okumus insanlar kapış kapış gidiyor ki zamanla hamurdan harikalar yarattığını gordukce sende vazgecemeyeceksin =) ayrıca hic olmadi kendi dükkanını açarsın yani secenek cok =) Alacağın maasta cabası =)
Yurtdisinda yasiyormussun onu atlamisim gerci hic farketmez ordada pastacilarda sartla. Assagi yukari ayni
minnak cok tesekkurler canim icime su serptin :KK60:evet yurtdisinda yasiyorum ama burda hintli cinli ve turklerin kacak ve ucuza calismalari yuzunden artik sikinti yasiyor is piyasasi kucukde olsa diplomali ve iyi bir universiteden mezun olunca iyi bir is bulurum umudum var hadi insaallah cok morel verdin tesekkur ederim tum umudumun bittigi anda yeniden yesillendim inanki:KK49:

minnak cok tesekkurler canim icime su serptin :KK60:evet yurtdisinda yasiyorum ama burda hintli cinli ve turklerin kacak ve ucuza calismalari yuzunden artik sikinti yasiyor is piyasasi kucukde olsa diplomali ve iyi bir universiteden mezun olunca iyi bir is bulurum umudum var hadi insaallah cok morel verdin tesekkur ederim tum umudumun bittigi anda yeniden yesillendim inanki:KK49:
Ne demek her zaman :) :) stajda bize ya pastaci ol ya soguk mezeci paraya money dersin derlerdi :KK70:

esinizin sizin isteklerinizi desteklemesi bence cok guzel..gidin o kursa,yeni guzel seyler ogrenin..devir oyle bir devir ki tek alanda uzmanlik cok riskli,is yelpazenizi genisletin..ki bu kurs esinizin midesine de yarar:KK53:,simdiden basarilar :KK36:

İssizlktan parasiz kalmaktan daha iyidir pasta börek yapmak bence hata yapmadnz sonuçta ogretmnlk yok ne yapicn diploma evde kaldktn sonra başka isi yapsan ne olur

X