- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
- Konu Sahibi magic girl
kizlar hemen konuya gireyim ogretmenlik okudum bitti etti dedik is aradim kac ay bulamadim sonra ozel kolejde buldum. iki gun onun disinda cv mi gondermedigim okul kalmadigi diyebilirim yasadigim yerde yok yok yok hep tecruben varmi ayol ne tecrubesi okulu bitireli ne oldu zaten ve bu iki gunluk calisdigim yerdede herkes birbirinin ardindan is cevirir olmus mudure yalakalik yapmak icin ne entrikalar yalanlar dolanlar vallahi pes ettirdi. durup dururken esime dedimki ben en iyisi bu yil pastacilik ekmek yapma kahve kursuna gideyim el isinide seviyorum amanin nerden dedim adam daha benle konusurken internetten email atmis bir kampuse yonlerdirmisler hepsi bir arada tek diplomali tek bir kampusde varmis baskada bir yerde yok onunda sorunu su yol 3 saat bizim eve 3 saat git 3 saatte don ettimi 6 saat yetmedi Sabah 8 aksam 4 de kadar ders 1 yil sonra mastir sef oluyormussun dun gittik butun islemlerimi yaptirdim parayida yatirdim gel gelelim icimi bi burukluk aldi onca yil oku et dedim simdi otur pasta borek yap keske onca yil okuyacagima cok zor sartlar altinda okudum halen daha devlete kredi borcum var ilk bu isimi yapsaydim bide bunlar yetmezmis gibi esim tutturmus mastirinida tamamla demeye onun icinde cooookkk para lazim ne yapacam bilemedim kizlar bi akil verin bu kursa gideyimmi gitmicem desem esimin agzina sakiz olacam gitsem is bulurmuyum offff iyice kafaya takdim fikirlerinizi soyleyin lutfen fena daraldim