Mrb kizlar onceki konumda cok mutlu bir evliligimin ve maddi sorunlar yuzunden sorunlarimin oldugunu anlatmistim.megersem benimki cicim aylariymis hatta evliligimim ilk ayinda bitti.benim kocam evlenmeden önce gece yarilarina kadar disarda olan ailesine vakit ayirmayan biriydi.evlendikten sonra ana kuzusu olmaya basladi.kaynanamla bir takim sorunlar yasadik ve bu yasadiklarimda ben hakliydim bunu herkes biliyo ve ister istemez eşimin ailesine karsi bir soğukluk olustu bende dun geceye gelelim.esim annemlere çaya gidelik dedi tamam dedim.esimin kurtlar vadisini izleyince tv kilitleniyo etrafini görmüyor. bende dedimki gece yarisina kadar kalmayalim vay benmiyim bunu soyleyen gitmeyelim ozaman ztn gitmek istemiyosun falanda filan soylendi bende dedimki sen tv kilitleniyosun annenle babanla ben sohbet etmek durumunda kalıyorum.sen boylemi ozluyosun onlari gittiginde yüzlerine bile bakmiyosun 4 aylik hamileyim aglamaya basladim diger odaya gectim adamin umrunda olmadi gece uyumak icin geldiginde sarildi falan ama yuz vermedim.bu arada bir erkek annesiyle gunde 8 kez niye konusur arama kayitlarina baktim acaba kaynanammi dolduruyo ne yapmalıyım sizce yardim