• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne demek istemiştir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arayamam ki :( söz verdim kendime :( her kavgada ben aradım onu.

Çok çirkin bir laf var, hiç sevmem ama, bu duruma uygununu gerçekten bulamadım "köpek etmek". Bu çocuk seni köpek ettiğini düşünüyo, sen peşinden koşuyosun. Senden ayrılmış, sonra arabesk bir mesaj atmış sen buralara konular açıp nasıl yalvartırım, barışmak için mi yapıyor modundasın. Çocuk o kadar emin ki şu yaptıklarından, sana küfür de etse sen bir mana çıkarmaya çalışacak hale gelmişsin. Nasıl mutludur şimdi o.

aramak isityorsan ara..bende kendime onlarca sz veriyorum tutmuyorum...vallahi ben olsam arardım..güzel bir dille alttan alttan onun gibi damardan girerdim..anlasın oyun gibi düşünürsen bu işi yaparsın...ara ara bence ne kaybediceksin ki..zaten ayrısınızzz..belkide sen kazanırsın kim bilir...:)

Hiç üzerime vazife değil ama aynı kişi olabir misiniz acaba.

ya gülüm ne diyicek ara sen yaa.byle için içini yiycegine ara konus..neden byle olduk falan de..bunu bana neden yaptın..bunu hakettim mi de...ara canım ne kaybediceksin...istedigini desinn sana...ktü derse nasıl biri oldugunu anlarsın..iyi olursa barısırsınız işte..ara korkmaaa yaaaaaa

bende bunu anlamıyorum burdakileri..neden aynı kişi olayım..soru sormus bende kendi fikrimce cevap veriyorum.empat yapıyorum olaya karsı...yoksa kendim sorup cevabını neden kendim veriyim..yapmayın kızlar şöyle allah aşkınaaa...

canim bencede bu adam sana resmen beddua etmis seven insan degil beddua etmek kiricak laf etmemeli ama isde ufak defek tartismalar oluyor.. ben sana diyorumki bu cocuk sana beddua ediyosa bu seni mutlu etmez... yazilisina bakarsan sana ve senin sevgine layik degil.. o zaten dönmek istese sana beddua etmezdi.. egerki senden ses cikmiyo diye msj atim geri cevap aticaksin umudunndaydiysa öyle bi beddua mesaji atmamaliydi.. senin üzülmeni istemem kendi kalbinin hisslerini dinle onu bunu dinleme bir insan yaralansa bi kere bi burnunun üstüne düsse hatasini kendi gördügü zaman bi yanlis yapdigi zaman anlarmis onun bunun lafina inanmaz kanmazmiz.. insallah allahim herkezin kalbine göre verir ve herseyin hayirlisini verir.. insallah daha cok mutlu olursun, daha güzel ve daha cok sana layik olan seni sevip sayan canini dahi verebilecek birisi cikar karsina.. :) kendine cici bak muah.. öpüldün tatlim..

canım çok seviyorum ondan belkide bütün bu umutlarım. Normalde nette olan adam zaten bugün hiç nettede gözükmedi. Ardından bu msjı attı. Ben 20 dk sonra msj attım hemen çağrı attı ama karşılığını vermedim. O da çağrı atmadı bir daha zaten

hmmm ozaman seviyorsan bence bi ara.. konus nasil olsa ayriymisiniz belki biz yaniliyoruz o kendini acindirmak istiyor senin onun üstüne düsmeni varmani istiyor ilgilenmeni istiyor... erkekler kiskanmayi mesela sevmez ama kendilerini kiskandirmayi cok severler o durum gibi sen kizsan darilsan kolay kolay özür dilemezler onlar kizdimi sen özür dileyene kadar barismazlar o tarz gibi buda bi nevi naz yapiyo olabilir.. yani insan konusa konusa halledermis.. bence konusmalisin madem.. öyle böyle düsüncene hic olmazsa bi noktaya varirsin ya konusup halledersiniz yada noktayi koyarsiniz bidaha acilmamak üzere dersin eger istemiyor derse tamam numarami sil de bende numarami degisdricem dersin ya korkudan cayar yada gercekden biter gider.. zaten allah herseyin nasibi anlina yazmisdir kimse evde kalmaz buna cok inanirim er yada gec herkezin yari olucak.. ama sunuda unutma kader vardir ama kaderi herkez kendi cizermis.. o yüzden bi isi bi kere degil 2 3 kez düsünüp yap.. ;)

düşünüyorum zaten cnm. Hala çağrı atmadı.

silmıs resmen senı cok ofkelı heralde ...

çağrı attım aramadı kızlar gerçei daha 2 dk oldu ama napim :(

ben müsait olmadığını sanmıyorum ama cnm. Çalışmıyo kendisi daha. Bilmiyorum bugün işe başlamıştır belkide ya ne biliyim.

hmm... iyice düsün ondan baba olurmu hayirli es olurmu diye cünkü biliyorum unutmak kolay olmuyo ama unutmak mümkün degil bi zaman sonra alisiyorsun tek hatiralari kaliyor sende ve sonra inan bana nefret ediyorsun zaten kendin unutmak istiyorsun ama karsina hayirli biri cikar.. sevmek cok güzel ama seni ondan cok seven biri cikicak karsina bundan emin ol.. ;) er yada gec belki bugün belki yarin belki bi kac ay bekliyceksin tam umudunu kesiceksin allah karsina cikaricak bence kendini ona fixleme.. cünkü bi gün olur onun yüzünden coookk üzülürsün inan bana bu is ilk de olmazsa hic olmaz ama egerki düsünüyorsan aramizda aslinda büyük bi sorun yokdu cocuklarima güzel bi baba bana iyi bi es olabilir diye bence konus konus konus bak ben öyle düsündüm positiv düsündüm ailem istememisdi cocugu tanimadiklari icin simdi mecbur kabullendiler yani yok yapilmaz olmaz diye bisey yok sen allaaha dua ettinmi allah sana yardim ediyor her yoldan yol gösteriyor yani cikilmaz yoldan bile kücücük bir umut gösteriyor.. kalbinin sesini dinle icinden geleni söyle ve yap..

senden gelecek hayir ve sevgi allahtan gelsin demek

Kızlar çağrı attı bende msj attım noldu diye. Daha cevap gelmedi

bu çocuk/adam takmış sana bence ya hala unutamadı yada içinde kalmış,söylemediği şeyleri söylemek istiyo bide zalim falan demiş affedilmez şeyler yazmış mesajında

kızlar cevap geldi. Hiç çağrına karşılık verdim şimdi çalışıyorum akşam gelince konuşuruz eski bir arkadaş gibi demiş. Ayrılırkende bana arada gene konuşuruz ederiz demişti. Bende dün buna eski bir dostun olarak sana tavsiyede bulunayım dedim Acaba misilleme mi yapıyor yoksa cidden bitirmiş mi kızlar cvp vermeyince bide çağrı attı bende olur konuşuruz dedim

hiiç arama sakın çğr mğr atma sevilen her zaman aranır unutma.
Nasıl işlerine geldiğinde ben erkeğim diye geçiniyorlarsa, o zaman böyle bir durumda da aryacak.

Ne olduğunu ben söyleyeyim. Ayrılığın acısı tabiki ona da koymuş ve bu şarkıyı dinlerken birden gaza gelip sana yollamış.

Böle çağrılaşmalar falan başladıysa barışırsınız siz. Birbirinize kur yapıyorusunuz

eski bir arkadaş gibi konuşuruz dedi ama

kiz bu sana resmen naz yapiyo ayyy ne o cocuk gibi esgi arkadas gibi cagrilar falan bu seni sanirim hala seviyor.. egerki istemiyorsa deki madem bitti esgi dost gibi konusamayiz bundan sonra.. ya bitsin yada adim akilli konusalim ikimizde olgun insanlariz yasimiz basimiz gelmis de.. noktayi koy.. mecbur konusmasi lazim.. ya konu neki??

eski bir arkadaş gibi :) Görürsün bak eski sevgililer nasıl da dayanamayıp birbirine sarılacaklar.
Gerçekten biten ilişkide taraflar aradan çok uzun zaman geçmeden birbirini görmek, konuşmak istemezler. hele de arkadaş gibi konuşalın diye arada konuşulacak çok önemli bişi yokken hiç...

barışmak için ortam.

Ama seninle iletişime geçmeyi bi şekilde başardı ama sna yolladığı mesaj hiç hoş değil. Bunun hesabını sormalısın

Back
X